6 Причини да не се предавате от любовта на разстояние
Публикувано от carnage89   В категория Любов и секс   На дата 17.05.2016 в 23:27

В живота, а най-вече в любовта нещата обичат да се объркват и прецакват точно когато си мислите, че всичко ви се е подредило и когато намерите щастието. Подобна е ситуацията на връзката, която е на косъм да се разпадне поради пристигащото пред двамата влюбени изпитание, наречено разстояние. Много от вас отричат връзката от разстояние, но ние ще застанем на другата позиция. Ще ви докажем, че си заслужава да изчакате, да пострадате, да изпитате цялото това напрежение от носталгия и липса, докато не дойде времето, моментът, когато ще получите щастието си отново, защото сте си го заслужили с търпението си. Вижте точно шест причини да не се предавате от любовта на разстояние.

Тази любов е вид изпитание - Дори в момента да не се съмнявате в половинката си, в един момент всеки от нас малко или много започва да го прави дори несъзнателно. Ако обаче той или тя мине подобен тест, какъвто е обичта от разстояние, без да се издъни, то тогава това наистина е човекът за вас!

Всяка среща е по-приятна от всякога - В един момент страстта си отива и вие добре знаете, че не можете да избягате от този етап на връзката си. Но ако сега се изправяте пред изпитанието на любовта от разстояние, то тогава сте щастливци, че за вас този момент ще дойде доста по-късно. Нали знаете – забраненият плод е най-сладък! А когато сте на разстояние един от друг, то любовта ви сякаш е забранена…

Ще можете да посещавате половинката си! - А това е ново приключение и изживяване за вас! Тук не става въпрос за възползване от факта да видите чужбина или друга подобна меркантилна идея. Става въпрос, че заедно ще се сблъскате с нови неща и преживявания, а те само подобряват отношенията ви.

Ще започнете да се цените един друг - Всеки път, когато се присетите за това изпитание – дори след като то си отиде – ще осъзнавате колко много значи за вас този човек. Защото ако някога ви е липсвал така силно, значи той има огромно влияние над живота и мислите ви!

Тази връзка е въпрос и на тест и на самите вас - Ами ако всичко това е една заблуда? Ако смятате, че той е човекът, но се заблуждавате? Ето сега е моментът да го разберете. Ако го дочакате, то това е вашата половинка наистина!

Заслужава си, защото е любов! - Понякога просто трябва да се отдадем на чувствата си и да оставим съзнанието да говори по-късно, защото няма по-висша сила от вашата вътрешна сила, откъдето идва и любовта ви!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook