6 Добре познати истории на близнаците
Публикувано от carnage89   В категория Други   На дата 21.03.2016 в 20:47

Да имаш близнак или близначка, означава да водиш живот, който нерядко е неразбираем и странен за околните. За близнаците се казва, че имат особена връзка помежду си. Това прави ежедневието им малко по-необичайно. Със сигурност, следващите навици и случки ще са ви познати, ако и вие имате близнак. Ето няколко истории, в които да се припознаете, в случай, че животът ви е дарил с щастието да имате близнак или близначка до себе си...

Вие сте научени от малки да делите - Да имаш близнак, означава винаги да имаш някого до себе си, на когото да помогнеш, с когото да споделиш. Така, от ранна детска възраст близнаците свикват да се справят с по-малко, а и даже да имат достатъчно, за да услужат и на близък. Точно поради тази причина близнаците обикновено са много отзивчиви и щедри хора.

Често им задават едни и същи и въпроси... - Това може да стане доста досадно в един момент, но пък всеки близнак рано или късно свиква да отговаря на баналните запитвания от типа на „Еднояйчни или двуяйчни?“, „Вашите успяват ли да ви различат?“, „Случвало ли ви се е да викат единия към дъската в училище и да излиза другият, защото е учил повече?“...

Вие сте си самодостатъчни - От малки разбирате, че на семейството можете да разчитате винаги, а приятелите са преходно нещо. Всъщност, понеже сте две или двама, от приятели нямате кой знае каква голяма нужда. Затова и предпочитате да прекарвате времето си заедно, т.е. без странични хора.

Винаги имате резервен план! - Когато имате двойник до себе си, нещата са лесни. Когато ви предстои първата среща, можете да искате нещо назаем от сестра си. А когато ви писне от всичко и всички, има кой да ви изслуша. 

Близнаците влизат в едно училище по право - Така, по-умният от вас може да помогне и на другия. За някои хора това правило не е особено справедливо, но погледнете го и от другата страна: близнаците имат нужда да са един до друг и не преживяват добре дългите раздели. Можем да им простим това влизане в учебно заведение по право, нали така?

Всъщност, вие сте единствените, които осъзнавате колко много се различавате един от друг! - Най-вече по характер! Вашата втора половинка е толкова различна от вас. Вие сте емоционален, а той е прекалено сдържан. Или тя е твърде вятърничава, докато вие предпочитате да се съсредоточавате върху наистина сериозните и важни неща.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook