5 Признака, че вие не сте точно парти тип
Публикувано от carnage89   В категория Приятели и училище   На дата 10.05.2016 в 21:13

Казват, че купонджиите се познават отдалеч. Казват още и, че когато „изгубим форма“ – например, ако се впуснем в романтична и сериозна дълга връзка – парти природата ни може да избяга и в последствие така силно да се заседим у дома, че да ни трябва изключително много време, докат се пренастроим и отново се превърнем в душата на компанията. Но има хора, които просто не се вписват в парти персоната. Това са хора, за които купонът трябва да е не повече от веднъж на два месеца, иначе ще се изтощят и то много. Ето и 5 признака, показващи, че вие сте точно такива – всичко друго, ама не и купонджия по душа:

Всеки път след купон сте като труп, пропускате изцяло деня - Това е денят, в който се мразите, съжалявате, че изобщо сте излезли. Това е денят, в който главата ще ви боли и ще си направите какви ли не разкрасителни процедури, за да заличите всичко негативно, което сте си причинили на лицето – тежък грим, прекалено много цигари, цяла нощ запушване на порите и т.н.

Предпочитате да пътувате - Според едно социологическо проучване, в миналото душите на компанията са били хората, които са пътували най-често. В днешно време, според същото проучване обаче купонджиите съвсем не са хората, които обичат да посещават нови места. Напротив – пътуващите хора не приемат партита за най-добрия вариант за свободно време.

Вашата половинка е спортна натура или учен - С други думи, той е като вас – съвсем не желае да ходи по купони и ще намери хиляди други варианти, за да ви забавлява по време на първа среща. Това може да са необичайни места за хората, които предпочитат партита – например, разходка в библиотеката, пикник насред най-близкия градски парк до дома ви, без да се притеснява, че хората ви гледат странно, конна езда и дори романтика сред някое китно българско селце.

Гардеробът ви страда от липса на парти дрехи - Без значение дали се обличате спортно, или елегантно, вашите дрехи просто не се вписват в парти визията. Имате много рокли, но те са по-скоро за сватби или официални поводи. Дънките ви винаги са в изрядно състояние и са само един чифт – марков, защото държите на качеството. Осен това, обувките ви никога не са били атрактивни, а удобни и практични.

Родителите ви никога не са имали проблем с прибирането ви вечер! - Просто защото не сте бягали отвкъщи, за да отидете на чак толкова важен купон, на който не са ви пуснали. Освен това, родителите ви много добре знаят, че интересите ви не се свеждат до напиване до зори и слушане на музика. 

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook