5 Причини да смятаме дъждовните дни за перфектни за секс
Публикувано от admin   В категория Любов и секс   На дата 11.09.2015 в 14:19

Лятото си отиде и с идването на есента се зададоха и редовните порции от дъждовни дни. Повечето хора обикновено изпадат в нещо като депресия, защото не виждат основания и причина да се радват на малко по-хладното време, а и особено на дъжда. Ние обаче ще ви кажем, че съвсем не трябва да възприемате така нещата, а напротив – да извлечете най-доброто от тях. И макар да смятате, че през дъждовните дни единственото нещо, което можете да правите, е да скучаете у дома, бързо ще ви разубедим в това. Ето, например, нашите 5 причини да смятате дъждовните дни за перфектни за секс. 

Дъждовните дни са идеални за оползотворяване в секс именно защото друго няма какво да се прави? Няма смисъл да се цупите или да мислите с половинката как да прекарате свободното си време. Прекарайте го по най-интимня начин, а именно със секс. Времето ще се оправи скоро и тогава ще си отиде на разходка и ще спортувате, например, но сега никой от двама ви няма право да казвам, че няма настроение или нещо не му е наред. 

Бурите и лошото време възбуждат – особено жените! Има една статистика, според която жената се възжбужда при трясъка от гръмотевиците и шума на дъжда. Навярно повечето от вас ще го признаят, а мъжете, осъзнавайте това сами по себе си също придобиват особено желание към дамата до себе си. Дори и да не вярваме в статистиката, ако и на вас дъждовното време ви въздейства така, защо да го пропилявате? Просто се възползвайте от самия случай!

Дъждовното време създава задушевна, интимна обстановка вкъщи... И в това няма никакъв спор, а освен това, сгушени в едно общо одеяло с хубава вечеря на свещи или пред някой романтичен филм достатъчно създава комфорт и уют в домашната обстановка. Тази атмосфера няма как да не окаже влияние и на вас. 75% от двойките са на мнение, че дъждът не е повод, а истински мастер на секса, защото едновременно предизвиква и създава нещо като навик за секс. 

Захлаждането повдига нивото на тестостерона. Изследването е направено отдавна, а и всъщност едва ли на някому от вас е нужно такова проучване, за да се съгласи, че топлото време понякога убива желанието и създава мързеливо настроение у вас. Веднага след захлаждането обаче, мъжът сякаш се активизира, забравя за непосилните горещини и се зарежда с настроение за секс. 

Жената има повече самочувствие за секс след лятото. Дъждовните дни съвпадат с момента, в който жената има голямо самочувствие относно летния си загар, тренировките, в които е инвестирала, за да добие хубаво тяло за плажа. А когато една жена се чувства красива, тя просто иска да сподели тази красота с мъжа до себе си!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook