5 Неща, които задължително да правите след секс
Публикувано от admin   В категория Любов и секс   На дата 29.09.2015 в 13:00

В днешни дни, повечето хора – да кажем директно около 76% от тях – влизат във Фейсбук непосредствено след секс. Разбира се, в миналото, когато е нямало социални мрежи, навиците на хората след интимен акт, съвсем не се различавали от сегашните в кой знае каква степен. Но експертите си имат свое виждане и мнение по въпроса. Нещо повече – те са на мнение, че трябва да имате точно определени ритуали след секс. Ако искате да ги научите, няма да сгрешите, защото някои от тях засягат емоционалното и физическото ви здраве. Ето 5 основни неща, които задължително трябва да правите след секс. 

Хигиена и пак хигиена. Душът след секс е задължителен. Някои дами живеят в някакъв си странен свят, в който уж е казано, че семенната течност е полезна за кожата им. Това може и да е така, но не е ли все пак редно да се изкъпете след бурния и потен акт? Все пак, има нещо друго и малко изненадващо, което споделят специалистите. Непосредственото търчене в банята също не е кой знае колко ползотворно. Оставете първо тялото ви да почине за няколко минути и мускулите да се свият. Заемете се с 2-минутно гушкане и след това – бегом под душа, може и заедно!

Споделете чувствата си. Хората, които имат по принцип проблем да споделят чувствата си, могат да се възползват от все още сгорещения момент и да кажат нещо хубаво на партньора си, докато са под афект. Запомнете – в това няма нищо лошо!

В случай на болка. Тя е възможна най-често поради възпалени яйчници, но ако почувствате дискомфорт непосредствено след любовния акт, не се тревожете от веднага, а изчакайте поне половин час, за да видите дали няма да отшуми. В случай, че остане обаче дразненето и паренето там долу, най-добре обмислете час при гинеколог на следващия ден. 

Обсъдете проблем. Според сексолозите, ако при двойката има сериозен проблем, най-добре е да го разрешат непосредствено след секс. Тъй като сексът успокоява, ще бъдете на 100% сигурни, че не обсъждате дадено нещо със скандал или ярост, а сте в пълен покой на емоциите и в крайна сметка ще успеете да намерите – и то заедно – изход от ситуацията. 

Похвалете! Няма нищо лошо в това да се хвалите взаимно колко е добър другият в леглото. Това действа и възбуждащо на много жени и мъже, така че ако един път никога не ви стига, да споделите колко добре сте си изкарали преди малко, винаги е гаранция, че ще получите още!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook