5 летни дрехи, които да си купите още сега
Публикувано от carnage89   В категория Любопитно и забавно   На дата 31.03.2016 в 21:00

Пролетта е вече тук, а времето до летния сезон ще мине неусетно. Освен това, когато става въпрос за климатични условия и мода у нас, конкретно по нашите родни географски ширини, с настъпването на първа пролет, директно започваме да мислим за дрехите, които ще носим и които трябва да си купим за предстоящия сезон на морските вълни, солените коси, горещите партита и неспиращите срещи с приятели и близки. В тази връзка, няма какво да чакате последния момент, а и магазините вече започват да се зареждат за лятото, и директно преминете на лятно часово време. Вижте 5 летни дрехи, които да си купите още сега, защото те на 100% ще бъдат изключително актуални, а и със сигурност, ви липсват в гардероба в момента:

Гащеризон - Гащеризоните от всякакъв лек и тънък плат ще превземат летния моден подиум. Най-често, говорим за свободни, ефирни и много свободни кройки, които да осигуряват максимум комфорт – типично за летния сезон. В същото време, стиловете, с които можете да го представите са много – както елегантен, така и по-спортен, въпрос на лична гледна точка. 

Пола-панталон - Бяхте забравили за това модно чудо, нали? Ами време е да си припомните, защото модните тенденции на лято 2016 година сочат, че пола-панталоните ще бъдат доста актуални през този сезон. Заложете на модерните за годината цветове: розово или синьо! Комбинирайте с любима риза или тениска с анимационна щампа. 

Рокля на точки - Точки, точки и пак точки – макар и не особено странна и нетипична модна тенденция, тя се завръща отново и то през най-хубавото време от годината, лятото. Роклята на точки обаче е по-скоро ежедневна рокля, така че избягвайте да си търсите такъв модел за специален повод или официално събиране, празник и т.н.

Потник с любимия герой - Комикс индустрията обзе целия свят и е много, много модерно да свързваме части от ежедневието си с любими герои. И то не само от комиксите. Затова и всяко уважаващо себе си момиче трябва да има поне една тениска на миньоните, а момчетата могат да помислят за блуза с лика на Батман срещу този на Супермен. 

Нещо от велур - Велурът е по-скоро пролетен, отколкото летен плат, но да не забравяме, че има и прохладни летни дни. Не оставайте неподготвени за тях, а се сдобийте с по-плътна пола или рокля, а защо не дори и сако или късо яке в милитари стил от естествен велур! 

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook