4 Признака, че най-добрата ви приятелка вече не ви е толкова близка...
Публикувано от carnage89   В категория Приятели и училище   На дата 10.05.2016 в 21:10

В живота на всяко младо момиче почти със сигурност рано или късно настъпва онзи момент, в който тя ще се усети отдалечена от старата си компания, та дори и от най-добрата си приятелка. Това се случва с времето, когато пътищата и интересите ви вземат противоположна посока. И макар че съвсем не е задължително вие и вашата най-добра приятелка да се разделите и приятелството ви да не издържи във времето, има огромна вероятност, все пак това да се случи. Ето 4 признака, които показват, че най-добрата ви приятелка не ви е близка както преди…

Последният път, когато тя ви потърси, а не вие, беше преди - Няколко месеца, а може би, дори година. Тя просто усеща, че вече няма нужда от вас и това, че се отзовава на ваше позвъняване, вероятно, е само по навик, а и заради гузната й съвест. Това момиче вече има други приятелки и се вижда с вас само когато вие потърсите контакт с нея, но в един момент тя ще спре да прави и това!

Все не можете да се разберете какво да правите заедно - Тя иска да отидете на екскурзия, а вие държите да си останете в града за уикенда, за да посетите онзи нов бар. А ако и двете сте ЗА идеята за бар, то почти винаги искате съвсем различни места, а и хората, които тя вика, съвсем не са ви приятни и дори понякога ви изглеждат доста странни, нищо общо с вашите стари приятели и компанията ви до миналото лято.

Когато й разказвате нещо важно, тя говори наизуст или съвсем не ви слуша - Съзнанието й навярно е заето с други мисли. Ако преди ви е давала съвет за всяка ситуация, сега не може да намери никакъв такъв, защото малко по малко спира да й пука кой знае колко за вас. Ако ще ви даде отговор на въпроса ви какво да правите в дадена ситуация, то той е някакъв генерален отговор, някаква банална фраза, която едва ли ще ви е особено полезна.

Все по рядко хората ви питат за нея - Това е така, защото самите хора са спрели да я виждат с вас, а я засичат със съвсем друго обкръжение. Да, преди сте били дупе и гащи, но като че ли сега не ви свързват толкова често с нея, а напротив – приемат ви за две съвсем различни момичета!

 

Е, ако не друго, то поне знаете, че тя не ви е била кой знае колко истинска най-добра приятелка!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook