10 Задължителни правила за красота, които всяко момиче трябва да изпълнява
Публикувано от admin   В категория Любопитно и забавно   На дата 05.10.2015 в 13:00

Красотата изисква жертви, но и постоянство. А освен това, за да бъдете винаги в изряден вид е нужно да сте наясно с основните похвати и методи за свежа и млада визия. Днес сме ви подготвили няколко доста интересни правила, които всяко момиче е редно да спазва, за да бъде винаги сияеща и очарователна! Ето ги и 10-те задължителни правила, които и ти е време да започнеш да прилагаш в своето ежедневие. 

Забрави за грима през лятото. Или по-конкретно – избягвай го изцяло през деня, особено на плажа и се старай да носиш фон дьо тен и пудра само вечерта или на по-специален повод. През другото време кожата ви има нужда от почивка, т.е. да диша!

Не пропускайте хидратацията на лицето. Без значение дали имате акне, или вече виждате първите бръчици по лицето, хидратацията е процес, от който се нуждае всяка кожа. Ако не предоставяте достатъчно вода на кожата си, забравете тя да бъде здрава и сияеща. 

За грима на очите. Най-често, той или пада бързо, или се размазва по целите ви клепачи. Тези ефекти умело могат да бъдат избегнати, ако преди да нанесете грима, използвате основа или хидратиращ крем. 

Не се хранете след 8 часа. Всяко хранене след това време от деня води до напълняване или още по-лошо – до затормозяване на организма и до влошаване нормалния ритъм на вашия метаболизъм. 

Не смесвайте различни алкохоли. Не само защото ще се изложите в поредната си пиянска вечер, но и защото многото алкохоли от различен вид носят комплекс от токсини, моментално влияещи зле на вашия метаболизъм. 

Старайте се да си купувате класически дрехи. По този начин вие ще имате различни идеи за комбинации, без да изпадате в ситуация на тотално объркване на стиловете, цветовете и модните тенденции. 

Никога не сушете косата си, без да я подготвите за това! Идеалният начин за подобен тип подготовка е да нанесете етерично масло предварително или специализиран серум със защитни функции. 

Молив за устни за по-големи устни! За тази цел обаче използвайте бежов, телесен нюанс, който да създаде илюзията за по-плътни и обемни устни, а върху него и безцветен балсам!

Силициловата киселина е най-добрият помощник на жената срещу акне! Без значение дали ще изберете сапун, измиващ гел, почистваща пяна, лосион или крем, той задължително трябва да съдържа силицилова киселина, която действа най-бързо и ефективно срещу пъпки и черни точки!

Крем със слънцезащитен фактор е задължителен! И то не само през лятото, но и през зимата, когато кожата също може да пострада от негативното влияние на различните климатични условия!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook