10 Сериала, които всеки трябва да изгледа
Публикувано от admin   В категория Телевизия и кино   На дата 23.07.2015 в 12:30

Всички обичаме сериалите и всички поне един път сме се чудили кой нов сериал да изтеглим от интернет, за да разнообразим вечерите и уикендите. Днес, решихме да ви помогнем в избора, като ви изброим 10 сериала, които всеки трябва да изгледа. Става въпрос, скъпи приятели, за сериалите на всички времена – онези, които промениха и индустрията, и самата аудиторията, а наред с нея и предпочитанията и изискванията й от новите серийни филми. Ето ги и най-добрите и заслужаващи си вниманието ви 10 сериала:

  1. Алф. Да, може би, като малки всички сме гледали и помним по някой епизод, но няма ли да е забавно да ги изгледаме отново един по един?
  2. Приятели. Най-хубавото е, че има много сезони и дълго време ще имате с какво да се забавлявате. Нещо повече – този сериал колкото и пъти да сме го гледали, няма да омръзне и винаги ще се смеем на героите му!
  3. Как се запознах с майка ви. На пръв поглед напълно обикновен сериал, но малко по-нестандартната му сюжетна линия и интересните персонажи го прави наистина забавен и увлекателен!
  4. Кости. Този сравнително нов сериал привлича вниманието си със силно детективската насоченост и е много подходящ за ценителите на жанра!
  5. Ориндж каунти. Кварталът на богатите винаги е пълен с изненади, а драмите и интригите тук никога не спират. 
  6. Туин Пийкс. Класика в жанра си и невероятен – дори за възрастта си – сериалът винаги ще си остане истински шедьовър, колкото и да е стар вече!
  7. Гейм ъф тронс. Има ли нужда да ви окуражаваме да гледате този сериал? Почти задължително е!
  8. Доктор Хаус. В живота си всички сме изпадали в състояние на хейт и сарказъм спрямо всичко и всеки, та този сериал е идеален за такива моменти!
  9. Сексът и градът. Не само момичетата, но и момчетата биха научили доста неща от Кари и приятелките й!
  10. Али Макбийл. Той е идеален за хората, които обичат правото, но и интересен за онези от вас, които симпатизират на тази дама!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook