#526 2012-03-21 15:09:42
- hight_voltage
- Member

- Registered: 2012-02-29
Re: Въпроси любов - Съвети.
Здравейте .. Значи по фейсбук се запознах с едно момче и се харесахме и решихме да се видим. Това се случи през лятото. И се харесахме. Постоянно се карахме, но на шега. И заминахме на почивка. ( ПО ОТДЕЛНО!) Писахме си SMS-и и си говорихме онлайн. С една дума не се забравяхме. Да, обаче дойде и времето в което той спря да ми пише .. спря да ми се обажда .. да разпитва приятелите си за мен .. махна ме от фейсбук, скайп и от телефона си. След седмица горе долу, най-добрият му приятел започна да ми пише в фейсбук, защо съм го наранила, как съм могла, бил съсипан, не излизал често с приятелите си, а аз не знаех за какво става навъпрос. Питах го, какво съм му направила, а той каза ,,Не се прави на заспала, защото ти е ясно много добре и по - хубаво да не му звъниш повече и да не се засичате, защото..просто няма да му е приятно.Пък и как може да не знаеш, какво си направила, като си обвързана с Д. в фейсбук? Ти незнаеше ли че те харесва? Пфф.. всички сте еднакви,, и от тогава не ми е писал. На 15 септември го видях в училището и си глътнах езика. Щеше да учи в нашето даскало. Опитах се да не се засичам с него, за да не го нараня, въпреки, че и аз го харесвам. Един ден ме видя по коридора когато бяхме в час и ме попита дали го харесвам като повече от приятел, а аз най - подло избягах от него,като плаках леко. Сега като се видим и той ме гледа с хладност и в същото време с наранени очи.
П.С. Аз съм в 8-ми клас, а той е в 9-ти.
ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ МОЛЯ ВИ И НЕ МЕ НАПАДАЙТЕ!!Говори с него. Това е моят съвет.
Нямам смелост да говоря с него .. след като го оставих по най - подлия начин .. ;хх пък и той не иска да ме слуша .. игнорира ме.. или се прави, че се познаваме от седмица ..хх
Я се виж, кой си ти, че ме занимаваш?!? ..
#527 2012-03-21 15:26:29
- Breath Of Passion
- Bitchy mod

- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
hight_voltage, освен да обясниш, че не си искала да го нараниш друг вариант не виждам.Ако не искаш да си с него му го кажи(явно той иска да е с тебе), ако не искаш да си с него пак му кажи.Най-много се съжалява за неказаните неща.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#528 2012-03-21 16:25:54
- hight_voltage
- Member

hight_voltage, освен да обясниш, че не си искала да го нараниш друг вариант не виждам.Ако не искаш да си с него му го кажи(явно той иска да е с тебе), ако не искаш да си с него пак му кажи.Най-много се съжалява за неказаните неща.
Ами аз го харесвам .. просто незнам защо избягах от него .. просто всичко е объркващо .. пиша му в фейсбук, а той не отговаря .. на телефона му звъня не вдига .. пиша му съобщения а той винаги ми отговаря едно и също ,,Стига! Всичко свърши, недей ми пиши, защото е излишно. Аз те обичам, а ти ме нараняваш?,, Просто знам, че иска да тръгнем, но няма смелост .. ;хх
#529 2012-03-24 09:10:21
- kiki_009
- Brutal Bitch

- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
Здравейте .. Значи по фейсбук се запознах с едно момче и се харесахме и решихме да се видим. Това се случи през лятото. И се харесахме. Постоянно се карахме, но на шега. И заминахме на почивка. ( ПО ОТДЕЛНО!) Писахме си SMS-и и си говорихме онлайн. С една дума не се забравяхме. Да, обаче дойде и времето в което той спря да ми пише .. спря да ми се обажда .. да разпитва приятелите си за мен .. махна ме от фейсбук, скайп и от телефона си. След седмица горе долу, най-добрият му приятел започна да ми пише в фейсбук, защо съм го наранила, как съм могла, бил съсипан, не излизал често с приятелите си, а аз не знаех за какво става навъпрос. Питах го, какво съм му направила, а той каза ,,Не се прави на заспала, защото ти е ясно много добре и по - хубаво да не му звъниш повече и да не се засичате, защото..просто няма да му е приятно.Пък и как може да не знаеш, какво си направила, като си обвързана с Д. в фейсбук? Ти незнаеше ли че те харесва? Пфф.. всички сте еднакви,, и от тогава не ми е писал. На 15 септември го видях в училището и си глътнах езика. Щеше да учи в нашето даскало. Опитах се да не се засичам с него, за да не го нараня, въпреки, че и аз го харесвам. Един ден ме видя по коридора когато бяхме в час и ме попита дали го харесвам като повече от приятел, а аз най - подло избягах от него,като плаках леко. Сега като се видим и той ме гледа с хладност и в същото време с наранени очи.
П.С. Аз съм в 8-ми клас, а той е в 9-ти.
ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ МОЛЯ ВИ И НЕ МЕ НАПАДАЙТЕ!!
Кажи му ,че не си искала да го нараниш и ,че ако те е харесвал наистина е трябвало да ти го каже преди да се обвържеш с другия ,а не да се лигави тука като няква пикла , не излизал нензам си к'во , излезнете някъде , поговрете си и уточнете нещата така е най-добре според мен ,а тия прители негови да не се месят където не им е работата,по-важно е вие да се разберете.Успех!
♔...................†...........♔
#530 2012-03-25 15:10:48
- _Venus_
- Member

- From: Bulgaria
- Registered: 2011-03-06
Нито си го наранила, нито нищо. Сърди се за щяло и нещяло. Другият път да действа малко по-бързо, а не да чака ти да му предложиш. Е, да, признавам гадно е той да си мисли, че го харесваш, а ти в същото време да тръгнеш с друг. Но пак казвам ти нямаш никаква вина.
Знам какво е да не ти вдига телефона, ужасно чувство. Ако искаш да се оправите го хвани неподготвен. Например като го видиш в училище отиди при него и му кажи, че имате недовършен разговор (то си е така), ако ли не стане го издърпай, ако пак не иска кажи "поне опитах" и си тръгни. Няма цял живот да му се молиш я... Успех ![]()
Защо те толкова харесах, в мига в който те видях ? Защо се радостно усмихнах, в настроение ли бях ? Не крия, че безумно те обичам, не крия, че съм влюбена в теб, и никога не ще отричам, че аз обичам само теб! [img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mardexdT4z1qzfbweo1_500.jpg[/img]
#531 2012-03-25 17:01:51
- hight_voltage
- Member

Нито си го наранила, нито нищо. Сърди се за щяло и нещяло. Другият път да действа малко по-бързо, а не да чака ти да му предложиш. Е, да, признавам гадно е той да си мисли, че го харесваш, а ти в същото време да тръгнеш с друг. Но пак казвам ти нямаш никаква вина.
Знам какво е да не ти вдига телефона, ужасно чувство. Ако искаш да се оправите го хвани неподготвен. Например като го видиш в училище отиди при него и му кажи, че имате недовършен разговор (то си е така), ако ли не стане го издърпай, ако пак не иска кажи "поне опитах" и си тръгни. Няма цял живот да му се молиш я... Успех
ПРОБВАХ! Но уви .. казах му го, днес, като бяхме с приятели, а те отидоха да си вземат нещо за пиене. Питах го, а той каза, че сега не бил момента, че ако искам да говорим трябвало да отида у тях за да го обсъдим на саме. Отидох след обяд и започнахме да говорим. Аз се разплаках и му казах, че не съм искала да го нараня .. казах му, че го обичам .. а той просто извъртя глава .. каза ми, че и той ме обича, но просто, като видял, че съм обвързана с друг направо м се късало сърцето, но сега нямал смелост да ми предложи. ;хх
#532 2012-03-26 17:50:14
- _Venus_
- Member

- Registered: 2011-03-06
Е, глупости, толкова много сте си говорили и то не празни приказки. Казал ти, че те обича дрън,дрън и после кво, а нямам смелост. Тук трябва да има някаква причина, питай за причината.
Защо те толкова харесах, в мига в който те видях ? Защо се радостно усмихнах, в настроение ли бях ? Не крия, че безумно те обичам, не крия, че съм влюбена в теб, и никога не ще отричам, че аз обичам само теб! [img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mardexdT4z1qzfbweo1_500.jpg[/img]
#533 2012-03-27 10:59:39
- hight_voltage
- Member

Е, глупости, толкова много сте си говорили и то не празни приказки. Казал ти, че те обича дрън,дрън и после кво, а нямам смелост. Тук трябва да има някаква причина, питай за причината.
БЛАГОДАРЯ!
Много ми помогнахте всички. След, като говорихме близо 2 часа си изяснихме всичко и той ми предложи.
... и сега ходим ..
#534 2012-04-01 12:18:37
- Лuглuчка { }
- Member

- From: Sofia.
- Registered: 2012-03-01
Ами как да покажа на момчето, което харесвам, че наистина го харесвам (да наречем момчето Ц).. ;д Смисъл такъв да не си мисли, че го бъзикам и т.н., защото се виждаме ваканциите и миналото лято бях гадже с един негов фр (нека го наречем Г), с който скъсах отдавна.. И понеже той (Г) още ме харесва, а аз не го харесвам, (Ц) си мисли, че го използвам, за да карам (Г) да го е яд.. Тъъ искам да ми дадете съвет как да накарам (Ц) да е сигурен, че го харесвам, и че не изпитвам нищо към (Г) ..
#535 2012-04-01 16:28:24
- djuu
- Member

- Registered: 2011-09-09
Ами как да покажа на момчето, което харесвам, че наистина го харесвам (да наречем момчето Ц).. ;д Смисъл такъв да не си мисли, че го бъзикам и т.н., защото се виждаме ваканциите и миналото лято бях гадже с един негов фр (нека го наречем Г), с който скъсах отдавна.. И понеже той (Г) още ме харесва, а аз не го харесвам, (Ц) си мисли, че го използвам, за да карам (Г) да го е яд.. Тъъ искам да ми дадете съвет как да накарам (Ц) да е сигурен, че го харесвам, и че не изпитвам нищо към (Г) ..
Да поговориш първо с Г. Да си разясните нещата и после говори с Ц. Кажи му, че наистина имаш чувства към него, не го използваш. Нещо такова.. ![]()
#536 2012-04-02 08:24:12
- Лuглuчка { }
- Member

Да поговориш първо с Г. Да си разясните нещата и после говори с Ц. Кажи му, че наистина имаш чувства към него, не го използваш. Нещо такова..
Ха-ха! Супер идея!
.. Ами и аз мислех, когато останем насаме с Ц. да му кажа всичко, но какво точно да му кажаа? .. Обичам те, тва-онова ;д А и тази дума напоследък се чува във всяко изречение.. А и май е рано.. Ддз. Какво точно да му кажа..? Дайте съвет, защото в събота ще се виждаме и трябва да измисля нещо, защото не мога повече така.. ![]()
#537 2012-04-02 12:28:20
- hight_voltage
- Member

Да поговориш първо с Г. Да си разясните нещата и после говори с Ц. Кажи му, че наистина имаш чувства към него, не го използваш. Нещо такова..
Ха-ха! Супер идея!
.. Ами и аз мислех, когато останем насаме с Ц. да му кажа всичко, но какво точно да му кажаа? .. Обичам те, тва-онова ;д А и тази дума напоследък се чува във всяко изречение.. А и май е рано.. Ддз. Какво точно да му кажа..? Дайте съвет, защото в събота ще се виждаме и трябва да измисля нещо, защото не мога повече така..
Еми и аз бях така .. в смисъл, че и аз се чудех как да му кажа .. и накрая просто го дръпнах в единия ъгъл и му казах, че го обичам и не се шегувам с него и искам да имаме повече от приятелски чуства един към друг и се надявам и той да иска същото .. и после той просто ме целуна и готово ..
..
BTW: Това беше преди година, сега съм с друг xDD
#538 2012-04-02 12:51:31
- МъНиЧеТо.. !
- Member

- Registered: 2012-04-02
Отиваш при Ц. и му казваш всико което чувстваш.. ама без да си спестяваш.. абдсолютно всичко му казваш.. в прав текст му казваш че нямаш нищо към Г. и си готова.. би трябвало да ти повярва..
Да те искам - забрави
Да те имам - НЕ МЕРСИ !
[img]http://data.whicdn.com/images/12232519/tumblr_lmyfljUfdB1qfdwsio1_500_large.gif[/img]
#539 2012-04-02 16:27:44
- Лuглuчка { }
- Member

Ам.. Благодаря на всички ви!
Мисля, че вече съм готова и знам какво да му кажа.. ![]()
#540 2012-04-02 16:48:38
- bitch...
- Member

- Registered: 2012-03-06
И аз да се включа..накратко има едно момче в даскало (смисъл,че той не ме познава,но познава една фр.),много е печен и изобщо всичко му е ОК..обаче взе ми УМА..разликата ни е малко голяма(4 години).Въпроса е там,че не мога да го заговоря, камо ли да му кажа това.А и да добавя че скоро той ми беше пратил покана за приятелство в ФБ. Кажете да продължа ли да се боря въпреки всичко или да се откажа ?!
![]()
#541 2012-04-02 17:17:01
- Лuглuчка { }
- Member

И аз да се включа..накратко има едно момче в даскало (смисъл,че той не ме познава,но познава една фр.),много е печен и изобщо всичко му е ОК..обаче взе ми УМА..разликата ни е малко голяма(4 години).Въпроса е там,че не мога да го заговоря, камо ли да му кажа това.А и да добавя че скоро той ми беше пратил покана за приятелство в ФБ. Кажете да продължа ли да се боря въпреки всичко или да се откажа ?!
![]()
Е защо да се отказваш?.. Започни да го поздравяваш с усмивка, това-онова ;д .. Разговаряйте, пишете си във фейса.. И т.н. Той нали не знае, че го харесваш - няма от какво да се притисняваш! Представи си - може и той да изпитва нещо към теб..Или поне да те мисли за симпатична.. Така, че не се отказвай, няма смисъл! Както се казва: Ако искаш нещо истински, трябва да се бориш за него! ..
![]()
#542 2012-04-02 17:28:18
- Bieber&Cyrus™
- Member

- Registered: 2011-10-24
Офф ии аз имам пр0блем.Днес излизах с едно момче и всичко беше окей,той ме попита дали искам да съм с него и аз му казах да.Но сега имам някакво чувство,че не съм готова,за нова връзка!!Какво да правя!?
~ Най-добре е да сu сам..Таkа нukой не може да те наранu..
#543 2012-04-02 17:35:29
- bitch...
- Member

![]()
Е защо да се отказваш?.. Започни да го поздравяваш с усмивка, това-онова ;д .. Разговаряйте, пишете си във фейса.. И т.н. Той нали не знае, че го харесваш - няма от какво да се притисняваш! Представи си - може и той да изпитва нещо към теб..Или поне да те мисли за симпатична.. Така, че не се отказвай, няма смисъл! Както се казва: Ако искаш нещо истински, трябва да се бориш за него! ..
![]()
Много много БЛАГОДАРЯ
![]()
#544 2012-04-02 17:37:30
- bitch...
- Member

Офф ии аз имам пр0блем.Днес излизах с едно момче и всичко беше окей,той ме попита дали искам да съм с него и аз му казах да.Но сега имам някакво чувство,че не съм готова,за нова връзка!!Какво да правя!?
Поговори с него и му обясни
а ако те обича/харесва наистина ще почака..
#545 2012-04-02 18:39:43
- miikи маLs .
- Beαutiful Bitch

- Registered: 2011-01-25
Както казаха преди мен. Поговори с него.
#546 2012-04-04 13:43:01
- lovegackt
- Member

- From: My imagination *~*
- Registered: 2011-09-26
Имам един познат, с когото сме много добри приятели от доста време насам. Разбираме се перфектно, с него ми е забавно. Проблема е в това, че отскоро започнах да гледам на него по съвсем друг начин. Знам, че не трябва, а и не искам да е така, тъй като обичам приятеля си.
Според вас какво ще ми помогне да се оттърся от тези мисли и в негово лице да виждам само и единствено близък приятел?
Когато пред теб се изпречи стена, не се притеснявай, изрисувай я!
Нарисувай мечтите, за които не си вярвал че ще се сбъднат.
[img]http://ic.pics.livejournal.com/omgakuto/24609747/35781/35781_900.gif[/img]
#547 2012-04-04 14:04:14
- miikи маLs .
- Beαutiful Bitch

- Registered: 2011-01-25
Имам един познат, с когото сме много добри приятели от доста време насам. Разбираме се перфектно, с него ми е забавно. Проблема е в това, че отскоро започнах да гледам на него по съвсем друг начин. Знам, че не трябва, а и не искам да е така, тъй като обичам приятеля си.
Според вас какво ще ми помогне да се оттърся от тези мисли и в негово лице да виждам само и единствено близък приятел?
Както казват хората "Приятелството се превръща в любов, но любовта никога в приятелство." Сама си направи извод . Според мен: Най-добре останете само приятели, защото всяка приказка има край ии.. ако приятелството Ви прерастне в нещо повече все някога ще има ранен и разочерован.
Надявам се да се помогнала. ","
#548 2012-04-04 15:20:04
- lovegackt
- Member

- From: My imagination *~*
- Registered: 2011-09-26
Аз не искам нещата да прерастнат в каквото и да е, защото както казах - обичам приятеля си и то много.
Просто трябва да намеря начин да превъзмогна познатият си ![]()
Когато пред теб се изпречи стена, не се притеснявай, изрисувай я!
Нарисувай мечтите, за които не си вярвал че ще се сбъднат.
[img]http://ic.pics.livejournal.com/omgakuto/24609747/35781/35781_900.gif[/img]
#549 2012-04-04 16:44:34
- МъНиЧеТо.. !
- Member

- Registered: 2012-04-02
Хм... много перфектно те разбирам.. искаш да останете само приятели ? .. Е съжалявам, но ще те разочаровам това няма как да стане.. Ако останете само приятели ще нараняваш себе си малко, по малко .. и накрая ще ти писне.. според мен говори с него .. и му кажи това което казваш и на нас .. ![]()
Да те искам - забрави
Да те имам - НЕ МЕРСИ !
[img]http://data.whicdn.com/images/12232519/tumblr_lmyfljUfdB1qfdwsio1_500_large.gif[/img]
#550 2012-04-04 20:41:13
- Dancing Snowflakes
- Member

- From: New York.
- Registered: 2012-03-31
Доста странно, но ме е страх.
Значи харесвам едно момче още от 1-ви клас.Ние сега много се закачаме, смееме се, но проблема е че си има гадже и май са скъсали
Свободен е, но ме е срам да му призная.А и пред приятелите си само ме излага
Но това честно казано не ме интересува.. веднъж както се биехе той ми вика "ще те обарам по ц*ците и аз викам обарай ме и бял свят няма да видиш аз ше те обарам другъде и се зачервих.. таа, сигутна съм , че ме харесва, но как да му кажа, като в класа са страшни клюкари и мен ще ме изложат после?