#276 2011-07-16 11:25:35
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Re: Въпроси любов - Съвети.
Моето не е точно проблем .. Леко объркана съм.
Значи, харесвам едно момче, което е с две години по - голямо от мен. В началото просто изпитвах симпатии към него, но разбира се, почнах доста силно да го харесвам. Всичко това беше в последствие на около 9 месеца. След това заминах на почивки извън страната, защото бях болна. След края на учебната година с класовете ходим на почивки. Той беше там. Бяхме през една стая, постоянно се засичахме, прескачахме си терастите, но аз така и не събрах смелост да му кажа каквото и да е било. Просто ужасен срам ме хваща и не знам какво да направя. Почивката свърши и от тогава не съм го виждала. Имам му скайпа и Фейс - а, но нямам смелост да му пиша. Не знам какво да му пиша. Не искам да е глупавото "Здрасти, как си?" и т.н. С една приятелка се разбрахме, тя да дойде у нас като за подкрепа и аз да му пиша, но не знам какво да е. А и не само.. Смисъл, ще се почувствам странно ако той не ме харесва и .. Не знам объркана съм,а много го харесвам. Знам как звучи, и никога не съм мислила, че ще стигна до тази тема, но полудявам. ;х
Моля за съвет.
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#277 2011-07-16 11:28:16
- ecei
- Е ' Т И °
- From: College Princeton °
- Registered: 2010-12-25
Значи, харесвам едно момче, което е с две години по - голямо от мен. В началото просто изпитвах симпатии към него, но разбира се, почнах доста силно да го харесвам. Всичко това беше в последствие на около 9 месеца. След това заминах на почивки извън страната, защото бях болна. След края на учебната година с класовете ходим на почивки. Той беше там. Бяхме през една стая, постоянно се засичахме, прескачахме си терастите, но аз така и не събрах смелост да му кажа каквото и да е било. Просто ужасен срам ме хваща и не знам какво да направя. Почивката свърши и от тогава не съм го виждала. Имам му скайпа и Фейс - а, но нямам смелост да му пиша. Не знам какво да му пиша. Не искам да е глупавото "Здрасти, как си?" и т.н. С една приятелка се разбрахме, тя да дойде у нас като за подкрепа и аз да му пиша, но не знам какво да е. А и не само.. Смисъл, ще се почувствам странно ако той не ме харесва и .. Не знам объркана съм,а много го харесвам. Знам как звучи, и никога не съм мислила, че ще стигна до тази тема, но полудявам. ;х
Моля за съвет.
Ами виж ако не му кажеш няма как да разбереш какво изпитва към теб .
Затова му пиши или му кажи на живо..По-добре е на живо да му го кажеш,но от една страна не е,защото ако ти каже,че не те харесва ще ти стане гадно и може да се разплачеш пред него,затова по - добре му пиши .
Започни направо с едно Здравей и му кажи,че искаш да му кажеш нещо и му казваш това,което чувстваш без лъжи самата истина,така както е всичко в душата ти така се излей пред него и ще стане ясно.
Няма нужда от срам..
Защото и аз съм така доста срамежлива в тази област,но пък после си заслужава брания срам. ;dd
Е,хайде успех .
† † † † † † † † † † † † † † † † † † †
#278 2011-07-16 13:12:51
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Мда, ама ние не се познаваме толкова добре. Знаем се. Не искам да е толкова рязко. Аз мисля, че ще мога да му кажа какво изпитвам, но просто не знам първия път като му пиша какво да е. Не искам да е "Здрасти, как си/какво правиш?". Да е нещо различно.. Знам ли..
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#279 2011-07-17 09:06:52
- ecei
- Е ' Т И °
- From: College Princeton °
- Registered: 2010-12-25
Мда, ама ние не се познаваме толкова добре. Знаем се. Не искам да е толкова рязко. Аз мисля, че ще мога да му кажа какво изпитвам, но просто не знам първия път като му пиша какво да е. Не искам да е "Здрасти, как си/какво правиш?". Да е нещо различно.. Знам ли..
Ами щом не искаш да е така, започни разговора за нещо,което той харесва и те ще се вържат работите . ( :
† † † † † † † † † † † † † † † † † † †
#280 2011-07-17 18:25:54
- privaтe Love
- Member
- From: in his late night thoughts
- Registered: 2010-08-07
ММмм, хораа .. имам дооооста сложен проблем . Значи в момента харесвам 3 момчета.
1-вото. Ходи с приятелката ми - ужасно ми е, но не прая нищо , за да ги разделя, просто го преодолявам. Преди харесваше мен, но аз нямах смелост да му призная всичко и така си изпуснах шанса.
2-рото. Той е анггличанинн ии с него нещата са най-сложни. Значи той харесваше сестра ми/тя е колкото ме, значи ние с нея сме на по 14, а той е на почти 20 г. ;ДДДД/ , не пишеше на мен, когато тя е на линия .. аз си го преодолявах .. веджън на едно купонче с аз и той се бяхме напили ии се целувах с него. Няколко дена по-късно разбрах, че е ходил със сестра ми, когато се бяхме целували. Пак ми стана кофти .. след тая случка пишеше и на мен. И въпреки тфа не съжалявам и бих повторила, защото сестра ми знаеше, че го харесвам, а е тръгнала с него зад гърба ми. Такааа .. оня ден аз и сестра ми гледаме, че той е обвързан с някфа във фейса .. тя беше по-голяма .. абе той даже не е скъсал със сестра ми и тръгва с некфа си .. даже не знам как я погледна в очите ;хх ако бях на нея щях да му бия един шамар ... :X ии така пак си страдам за тоя човек и за него ми е най-трудно.
3-тото. Тоя човек е адддддскиии отворенн - забавен, но се базика гадно, в негово присъствие напрао не мога нищо да кажа - не спира да ръси простотии и не спира да ме кара да се смея ;д . Иии отт 2-3 седмици взе да ми харесва снимките във фейса ии взехме да си пишем. ;д Преди няколко дена ми призна, че ме харесва и аз като че ли взех и него да харесвам. Иии пишем си целувчици и т.н. .. обаче още не мога да реша дали наистина харесвам тояя човекк или му пиша просто, за да забравя англичанина .. .:x Като го видя тоя Брадли /така се казва англичанина/ почвам да мисля колко е сладък и красив, колко ми беше яко кат се целувахме, пък ся е обвързан с некфа си ... :X а като не виждам англичанина все си мисля да се обадя ли на тоя забавния .. не знам , но в случая май съм влюбена в 3 момчета, което е ужасно .. абе как нито един не е от тия обожатели дет се ми досаждатттт :X :O
|-(
А пък според мен не си влюбена в нито един от тримата привличане и това е..влюбването е по - близко до обичане,а не можеш да обичаш няколко души по един и същ начин едновременно
«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...
#281 2011-07-17 18:30:46
- privaтe Love
- Member
- From: in his late night thoughts
- Registered: 2010-08-07
Моля за съвет.
Няма нищо лощо в това да започнеш с дежурното "Здрасти"..пиши му например,че ти е любопитно как е той,след като не сте се виждали толкова време.И постепенно ще завържете разговор,може да излезете заедно сами,без класовете ви и спрямо неговото държане ще прецениш дали да му признаеш какво чувстваш и така.Дано чувствата ви са взаимни и успех!
«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...
#282 2011-07-17 18:57:31
- slavencetyy
- Member
- From: ...
- Registered: 2010-07-08
Такааа, ами като цяло много ме е страх да си имам гадже. Какъв страх просто съм опитвала издържала съм към 1 месец и после сякаш ми става скучно ... Другия ми проблем е, че не знам как да се целувам... Някой да помогне, може би не съм готова за приятел или и аз не знам ;ххх
Life sucks when you have a good heart. You help too much, you trust too much, you give too much and most importantly YOU LOVE TOO MUCH ...
#283 2011-08-03 11:37:07
- Call Again
- «√anity ℱair»
- Registered: 2011-03-01
znachii.. xareswam edn0 m0mche k0et0 weche x0di s men dwa putii .. kazax mu che 0shte g0 xareswam .. a t0ii mi kaza che ee x0diil s menn na baziik .. nezznam kw0 da prawq ?? t0ii p0sst0qn0 mii 0barwa gurdiite .. daje edin putt kat00 qdeeshe semkii si gii xwurlqshe w pazwata mi n0 kakt0 ii da ee .. t0i flirtywa s men .. n0 me e straxx ak0 mii predl0jii .. kw0 da my kaja sht0t0 tukm0 skysaxxa s m0qta fr .. ii tq mn0g0 plaka sht0t g0 0bichashee .. ii azz yjasssn0 g0 0biicham .. nzz pr0sst0 kw0 da prawqq !!! Мирсии предварителноо !!
Е добре,като видях как си го написала,отказах се да чета |-( .. толкова ли ти бе трудно да го напишеш на кирилица
#284 2011-08-03 11:41:43
- Call Again
- «√anity ℱair»
Такааа, ами като цяло много ме е страх да си имам гадже. Какъв страх просто съм опитвала издържала съм към 1 месец и после сякаш ми става скучно ... Другия ми проблем е, че не знам как да се целувам... Някой да помогне, може би не съм готова за приятел или и аз не знам ;ххх
Според мен просто е нямало или още никой не ти е завладял сърцето както трябва ... Както се казва да не можеш да спиш,да се храниш,да тръпнеш като го докосваш и т.н. Ще си дойде с времето не се притеснявай ... А по въпроса за целуването,да нямаш грижи
#285 2011-08-03 11:45:12
- pami7o
- Unstσppαblє ♥
- From: КъДеТо ИсКаМ.
- Registered: 2010-12-29
Аз съм леко претиснителна да си признавам.Също не знам как да се целувам.И все още съм нямала гадже в даскало.
♥
I feel it everyday it\'s all the same
It brings me down but I\'m the one to blame
I\'ve tried everything to get away
So here I go again
Chasing you down again
Why do I do this?
#286 2011-08-03 12:39:15
- Call Again
- «√anity ℱair»
Аз съм леко претиснителна да си признавам.Също не знам как да се целувам.И все още съм нямала гадже в даскало.
Ако се притесняваш да пишеш тук в темата,пиши ми на лично съобщение
#287 2011-08-03 18:36:29
- pami7o
- Unstσppαblє ♥
- From: КъДеТо ИсКаМ.
- Registered: 2010-12-29
Не срам ме е да признавам чуства!
♥
I feel it everyday it\'s all the same
It brings me down but I\'m the one to blame
I\'ve tried everything to get away
So here I go again
Chasing you down again
Why do I do this?
#288 2011-08-04 10:30:35
- Call Again
- «√anity ℱair»
Не срам ме е да признавам чуства!
Да ти призная ли според мен са много рядко хората който не ги е срам,малко или много всеки се срамува или поне веднъж е бил в такова положение ... Но и това минава ... смисъл след като мине 1-вия,2-рия приятел мисля,че всичко си идва на мястото
#289 2011-08-10 16:20:16
Що се отнася до проблемите ми в любовта, винаги сама ги разрешавам. Сега обаче има един господин, който така и не мога да разкодирам. По принцип винаги е прям - иска ли среща "искам те еди-къде-си". На никого не позволявам да се държи с мен така,на никого не се подчинявам ... освен на него. Просто странно ми влияе, някак твърде бързо ми влезе под кожата. Не затова обаче се обръщам към вас - както казах, не мога да го разкодирам. Винаги е нежен към мен, а да му видите пожеланията за лека нощ - цели сонети ! Дотук добре, но снощи ... разговорът ни завърши с "Лека,хлапе". ХЛАПЕ ? ХЛАПЕ ?!?!?!?! Какво се случва, по дяволите ?!?!?!
cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
#290 2011-08-10 18:30:45
- xXx Fallen Angel xXX
- Mrs B.
- From: Los Angeles
- Registered: 2010-04-01
- Website
Що се отнася до проблемите ми в любовта, винаги сама ги разрешавам. Сега обаче има един господин, който така и не мога да разкодирам. По принцип винаги е прям - иска ли среща "искам те еди-къде-си". На никого не позволявам да се държи с мен така,на никого не се подчинявам ... освен на него. Просто странно ми влияе, някак твърде бързо ми влезе под кожата. Не затова обаче се обръщам към вас - както казах, не мога да го разкодирам. Винаги е нежен към мен, а да му видите пожеланията за лека нощ - цели сонети ! Дотук добре, но снощи ... разговорът ни завърши с "Лека,хлапе". ХЛАПЕ ? ХЛАПЕ ?!?!?!?! Какво се случва, по дяволите ?!?!?!
Хмм.. естествена ли си с него? В смисъл, държиш ли се с него така, както би се държала пред приятелките си? Ако да, може би си направила нещо леко глупаво, или си казала нещо, което той е възприел като детинско. Или, ако го е възприел по някакъв начин.. хм, не знам, може би си пробудила, така да се каже, детето в него.
- Hey, babe, whatcha doing?
- Just thinking..
- Me too! What are you thinking about?
- About you of course! And what are you thinking about?
- Well, I was thinking about baby dinosaurs, but it's nice to know you care about me.
- ...
Tumblr
[img]http://media.tumblr.com/tumblr_lovt27luE01qlp80y.jpg[/img]
#291 2011-08-10 20:30:09
Хмм.. естествена ли си с него? В смисъл, държиш ли се с него така, както би се държала пред приятелките си? Ако да, може би си направила нещо леко глупаво, или си казала нещо, което той е възприел като детинско. Или, ако го е възприел по някакъв начин.. хм, не знам, може би си пробудила, така да се каже, детето в него.
Знаеш ли, доста мислех върху думите ти. Не се държа детински никога, дори с приятелките си ... като изключим моментите на безкрайна лигавост, но все пак го прозрях благодарение на теб - занимавах го с проблемите си. Нещо, твърде не на място в нашата ситуация. Знаех си,че не трябваше,ама минало вече. Ако ще става, ще става. Ако не - нищо не мога да направя.
cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
#292 2011-08-10 20:47:25
- xXx Fallen Angel xXX
- Mrs B.
- Website
Знаеш ли, доста мислех върху думите ти. Не се държа детински никога, дори с приятелките си ... като изключим моментите на безкрайна лигавост, но все пак го прозрях благодарение на теб - занимавах го с проблемите си. Нещо, твърде не на място в нашата ситуация. Знаех си,че не трябваше,ама минало вече. Ако ще става, ще става. Ако не - нищо не мога да направя.
Радвам се да помогна. Прави каквото трябва, пък да става каквото ще. Успех!
- Just thinking..
- Well, I was thinking about baby dinosaurs, but it's nice to know you care about me.
- ...
Tumblr
#293 2011-08-11 18:52:48
- Extazy Baby
- Member
- Registered: 2011-02-23
- Website
Офф, аз и моя късмет. От шест месеца наистина много харесвам най-добрия си приятел. Естествено, не бих му казала, но ми е смотано като само ми иска съвети относно други момичета. И винаги се държи прекалено мило с мен, обаче съм убедена, че не изпитва чуства към мен. Просто ми се иска да го забравя.
"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski
#294 2011-08-11 20:17:50
- xXx Fallen Angel xXX
- Mrs B.
- Website
Офф, аз и моя късмет. От шест месеца наистина много харесвам най-добрия си приятел. Естествено, не бих му казала, но ми е смотано като само ми иска съвети относно други момичета. И винаги се държи прекалено мило с мен, обаче съм убедена, че не изпитва чуства към мен. Просто ми се иска да го забравя.
Руми, в такъв случай трябва да се отдръпнеш от него. Ясно, че сте най-добри приятели, но.. със сигурност е голяма болка за теб. Ако си толкова убедена, че няма чувства към теб, отдръпни се малко. Обаче ако не си - остани, може да си заслужава.
Тази година аз постъпих така с моя най-добър приятел.. говорех му за други момчета, а то се оказа накрая, че бил влюбен в мен.. вече не сме толкова добри приятели. Затова, за да си запазиш приятелството с него, разбери как се чувства той относно вашите отношения. Според мен е единственото, което можеш да направиш.
- Just thinking..
- ...
Tumblr
#295 2011-08-12 17:19:56
- xXx Fallen Angel xXX
- Mrs B.
- Website
Е, принципно се оправям сама с проблемите си, особено любовните, но май трябва да поискам съвет от вас. Има едно момче.. ту се държи адски мило с мен, ту съвсем ме забравя и се шляе с другите момчета. Когато сме двамата е много мил, нежен, изобщо всичко.. Но само да го викнат да види новата игра на плейстейшъна и веднага отива.. Каза, че иска да се видим, но така и не се е обадил.. Нормално ли е? Трябва ли да се притеснявам, или трябва да го забравя и изобщо да не мисля за него?
- Just thinking..
- ...
Tumblr
#296 2011-08-12 17:25:00
- Sevi7yYy_65
- Member
- From: Само за ВИП фенчетаа (*)
- Registered: 2010-03-21
Е, принципно се оправям сама с проблемите си, особено любовните, но май трябва да поискам съвет от вас. Има едно момче.. ту се държи адски мило с мен, ту съвсем ме забравя и се шляе с другите момчета. Когато сме двамата е много мил, нежен, изобщо всичко.. Но само да го викнат да види новата игра на плейстейшъна и веднага отива.. Каза, че иска да се видим, но така и не се е обадил.. Нормално ли е? Трябва ли да се притеснявам, или трябва да го забравя и изобщо да не мисля за него?
Явно има по-важни неща за правене ! |-(
Кажиму,че искаш повече време с него и да се интересува повече от теб.
Еби, ебавай, преебавай, но заради путка, путка не ставай !
[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1014059_10151552279456984_1676027790_n.jpg[/img]
#297 2011-08-12 17:36:01
- xXx Fallen Angel xXX
- Mrs B.
- Website
Кажиму,че искаш повече време с него и да се интересува повече от теб.
Съгласна съм, но.. срам ме е да му се обадя. Или по-скоро ме е страх, че ще ми отвърне с нещо от сорта на: Да, да, съжалявам, но не те харесвам, моля ти се остави ме на мира.. Или нещо подобно.. Наистина се страхувам от това и не му пиша нито във фейсбук, нито никъде. Но и той не ми пише..
- Just thinking..
- ...
Tumblr
#298 2011-08-12 17:40:17
- Sevi7yYy_65
- Member
Кажиму,че искаш повече време с него и да се интересува повече от теб.Съгласна съм, но.. срам ме е да му се обадя. Или по-скоро ме е страх, че ще ми отвърне с нещо от сорта на: Да, да, съжалявам, но не те харесвам, моля ти се остави ме на мира.. Или нещо подобно.. Наистина се страхувам от това и не му пиша нито във фейсбук, нито никъде. Но и той не ми пише..
С този страх нищо няма да постигнеш просто трябва да се престрашиш и да разбереш какво ще ти отговори,но щом не ти пише явно не се интересува от теб,но нищо не губиш,ако го попиташ.Е може да загубиш един глупак,но ще спечелиш нещо изключително важно и то е,че ще преодолееш страха и като ти се случи следващия път ще знаеш как да постъпиш !
[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1014059_10151552279456984_1676027790_n.jpg[/img]
#299 2011-08-12 17:44:03
- xXx Fallen Angel xXX
- Mrs B.
- Website
Кажиму,че искаш повече време с него и да се интересува повече от теб.Съгласна съм, но.. срам ме е да му се обадя. Или по-скоро ме е страх, че ще ми отвърне с нещо от сорта на: Да, да, съжалявам, но не те харесвам, моля ти се остави ме на мира.. Или нещо подобно.. Наистина се страхувам от това и не му пиша нито във фейсбук, нито никъде. Но и той не ми пише..
С този страх нищо няма да постигнеш просто трябва да се престрашиш и да разбереш какво ще ти отговори,но щом не ти пише явно не се интересува от теб,но нищо не губиш,ако го попиташ.Е може да загубиш един глупак,но ще спечелиш нещо изключително важно и то е,че ще преодолееш страха и като ти се случи следващия път ще знаеш как да постъпиш !
Ох, добре. Права си. Ще му се обадя пък.. каквото ще да става. Благодаря
- Just thinking..
- ...
Tumblr
#300 2011-08-12 17:46:46
- Sevi7yYy_65
- Member
Съгласна съм, но.. срам ме е да му се обадя. Или по-скоро ме е страх, че ще ми отвърне с нещо от сорта на: Да, да, съжалявам, но не те харесвам, моля ти се остави ме на мира.. Или нещо подобно.. Наистина се страхувам от това и не му пиша нито във фейсбук, нито никъде. Но и той не ми пише..
Ох, добре. Права си. Ще му се обадя пък.. каквото ще да става. Благодаря
Няма нищо,но да знаеш,че всичко е в твой плюс