#1 2011-05-02 20:27:31
- krisinka_pufinka
- Member
- From: Dubaii ^.^
- Registered: 2010-09-06
Re: Харесвате ли българските филми?
Харесвате ли новите български филми?
Какво ви допада или дразни в тях?
Според вас може ли да се прави сравнение между старите и новите? И ако да, към коя страна клонят везните?
Кой е любимият ви български филм?
[list=*]
[*]“Добре е да имаш пари и нещата, които можеш
да си купиш с тях, но също е добре, от
време на време да се уверяваш, че не
си загубил нещата, които не могат да се
купят с пари.”[/*]
[/list]
#2 2011-05-03 03:55:10
- karz
- - Three Days Grace 4ever. <3 -
- From: София.
- Registered: 2009-04-05
Никога не съм ги харесвала.
#3 2011-05-03 06:53:39
- xXx_yOur_gurL_xXx
- Member
- From: Стара Загора
- Registered: 2010-12-31
Само Стъклен дом
http://ask.fm/JDxahax
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7k4mjzP441rxijbio1_400.gif[/img]
#4 2011-05-03 08:34:32
- DrEaM GiRl
- Member
- From: pLOVEdiv
- Registered: 2009-08-07
Да,в сравнение със страите сериали новите като "Стъклен дом" и "Столичани в повече" са добри.При положение че от супер много време не е имало български сериали и тези са нещо.
[img]https://31.media.tumblr.com/911b8b625730710a770807548a410604/tumblr_mxplz8YDit1qbugf1o1_500.jpg[/img]
#5 2011-05-03 18:30:17
- summer.time
- Member
- Registered: 2009-07-17
Ами да, харесват ми, освен стъкления дом, само го хвалят за нищо, толкова ми стават банални като започнат повреме на рекламите " Стъклен дом, само по бтв" или "Столичани в Повече само по бтв" , как не разбират, че на който му харесва знае, че го дават "само по бтв", та занимават и останалите който не го харесваме
Иначе столичаните първоначално ми се стори много тъп, но като започнах да го гледам е интересен, и забранена любов също въпреки, че според мен, най - добрия БГ сериал е " Под прикритие" вярно само 3 епизода са давали ама аз много се зарибих
.Tumblr.
.Снимките ми.
!!! Factory farming in 60 seconds !!!
.Instagram.
[img]http://prikachi.com/images/667/5508667N.jpg[/img]
#6 2011-05-10 12:31:42
- miimchii
- Мss Sparrow™
- From: Hawaii
- Registered: 2011-01-06
Харесвате ли новите български филми? -Да.
Какво ви допада или дразни в тях? -
Според вас може ли да се прави сравнение между старите и новите? И ако да, към коя страна клонят везните? -Не,не мисля че може да се прави сравнение.Много са различни.
Кой е любимият ви български филм?-Дами канят.
[img]http://prikachi.com/images/784/6592784f.gif[/img]
#7 2011-05-10 13:32:55
- h0neyLemonade
- Nσt Pretty Enσugh
- From: Rosewood
- Registered: 2010-07-20
Харесвате ли новите български филми? - Да ..
Допада ми това , че са различни от турските сериали.
Дразни ме това , че почти винаги се поватаря , едно и също ..
Според вас може ли да се прави сравнение между старите и новите? И ако да, към коя страна клонят везните? -Старите ми харесваха повече , имаше повече оригиналност , и определно по тежките са старите ..
Кой е любимият ви български филм? - Забранена Любов ( Преди да свърше ) и Столичани в Повече .
[list=*]
[*]TUMBLR[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ[/*]
[/list]
#8 2011-05-10 15:16:27
- radieto
- Member
- From: Miiami ;;
- Registered: 2008-11-13
Харесвате ли новите български филми? - Някои.
Какво ви допада или дразни в тях? - Дразнят ме еднаквите актьори в всеки един филм.
Според вас може ли да се прави сравнение между старите и новите? И ако да, към коя страна клонят везните? - На мене ми харесват повече новите, но пък и другите са хубави, забавни са повече.
Кой е любимият ви български филм? - Филм не, но сериал - ''Забранена любов''
Да желаеш друг човек е може би най-рискованият от всички стремежи. В мига, в който пожелаеш някого - наистина го пожелаеш, сякаш си взел хирургическа игла и си пришил щастието си към кожата на този човек, затова всяко разделяне оттук нататък ще причини разкъсна рана.
#9 2011-05-19 10:00:23
- rosi15
- I want to be your obsession
- From: Somewhere only we know <3
- Registered: 2009-12-15
Има и хубави, и безмислени.
[img]http://28.media.tumblr.com/tumblr_m0k08sFdaX1qj73e2o1_500.gif[/img]
#10 2011-05-19 10:21:28
- Extazy Baby
- Member
- Registered: 2011-02-23
- Website
Харесвате ли новите български филми? -Да.
Какво ви допада или дразни в тях? -Понякога актьорската игра не е достатъчно убедителна.
Според вас може ли да се прави сравнение между старите и новите? И ако да, към коя страна клонят везните? -Съвременните български филми и сериали ми допадат много повече от старите.
Кой е любимият ви български филм? - "Под прикритие"
"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski
#11 2011-06-06 06:43:36
- Miss_Nightmare
- Member
- From: In the hell
- Registered: 2010-05-13
Харесвате ли новите български филми? -НЕ
Какво ви допада или дразни в тях? -Калпав екип търсещ комерсиалното
Според вас може ли да се прави сравнение между старите и новите? И ако да, към коя страна клонят везните? -Старите са доста по добри в последните години не показват нищо добро.
Кой е любимият ви български филм? - Хиндемит и Дзифт
[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_ld7lbzqoiK1qb7evco1_500.gif[/img]
[img[/img][/url][/img][/url]
follow me! -> http://mephestophelles.tumblr.com/
#12 2011-06-06 07:05:25
- ecei
- Е ' Т И °
- From: College Princeton °
- Registered: 2010-12-25
Харесвате ли новите български филми? - Не.
Какво ви допада или дразни в тях? - Дразни ме това,че правят сюжета както в някой турски сериали,немогат ли да си измислят техни ?
Според вас може ли да се прави сравнение между старите и новите? И ако да, към коя страна клонят везните? - Не харесвам много много българските филми,но старите сякаш са по-добри . Този 'Столичани в повече' - актьорите изобщо не си играят добре ролите .
Кой е любимият ви български филм? - Нямам .
† † † † † † † † † † † † † † † † † † †
#13 2011-06-06 17:23:59
Харесвате ли новите български филми? - Да, но не всички.Какво ви допада или дразни в тях? - Ми, комедийните сцени
Според вас може ли да се прави сравнение между старите и новите? И ако да, към коя страна клонят везните? - Не, не може, много се различават.
Кой е любимият ви български филм?- "Столичани в повече" и "Мисия Лондон"
[img]http://29.media.tumblr.com/tumblr_m0wp7qHfRl1r5gctwo1_500.gif[/img]
this is how I spent my summer, Luke, wanting you.
#14 2011-07-01 14:28:13
- cholakova54
- Member
- Registered: 2010-11-05
Харесвате ли новите български филми? - Да, горе/долу са добри, но може и по-добре
Какво ви допада или дразни в тях? - Харесват ми актьорите - Дразни ме това, че не влизат в ролята си
Според вас може ли да се прави сравнение между старите и новите? И ако да, към коя страна клонят везните? - Старите филми са добри особено този за "Бай Ганьо" .От новите ми харесва "Столичани в Повече"
Кой е любимият ви български филм? - За момента "Столичани в Повече"
Това, че двама души не са заедно, не означава, че не се обичат и дори никога да не са заедно не означава, че някога ще спрат да се обичат ...
#15 2012-04-16 05:28:52
- snow white_99
- Member
- From: София
- Registered: 2011-01-27
Харесвате ли новите български филми?---Да
Какво ви допада или дразни в тях? -
Според вас може ли да се прави сравнение между старите и новите? -Никога не съм харесвала старите филми...и не съм гледала много стари филми
Кой е любимият ви български филм?- Седем часа разлика и ТИЛТ
If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention.
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8cec9ilRs1qg3fxxo2_500.gif[/img]
#16 2012-04-17 10:44:01
Харесвате ли новите български филми? - Някои ми допадат, други - не.
Какво ви допада или дразни в тях? - Дразнят ме клишетата, това че се търси комерсиалното и продаваемото, вместо да се наблегне на нещо смислено и запомнящо се. Голяма част от актьорите също ме дразнят, истинското им призвание е играчи на покер и не знам защо се напъват да са в киното. Могат да дадат шанс на нови лица.
Според вас може ли да се прави сравнение между старите и новите? - Абсурд! Старите филми са ме карали да плача и да се смея от сърце, в новите 90% от хумора е свързан с цинизми, а драмите са толкова повърхностни, че направо са жалки.
Кой е любимият ви български филм? - "Дзифт", "Вчера", "Куче в чекмедже", "Господин за един ден", "Тримата от запаса", "Козият рог", "Осъдени души"
Just remember that sometimes,
the way you think about a person
isn’t the way they actually are.
#17 2012-05-02 21:05:00
- dirtymind
- Member
- From: Barselona <3
- Registered: 2012-03-24
Харесвате ли новите български филми?
Не съм им голяма почитателка,честно казано!
Ммм...не знам,сюжетите не са добре измислени!
Според вас може ли да се прави сравнение между старите и новите? И ако да, към коя страна клонят везните?
Да,определено има разлика.Новите са по-добри,но примерно "Тя и той" за мен нямат равни.
Кой е любимият ви български филм?
"Тя и той"!
[img] http://24.media.tumblr.com/tumblr_m66uu … 1_1280.gif [/img]
#18 2013-01-11 17:08:30
- lozanka98
- Member
- From: Rosewood
- Registered: 2009-05-14
Харесвате ли новите български филми? - Не.
Какво ви допада или дразни в тях? - Действията се повтарят, снимат единствено в една/две стаи, постоянно се разказва за някакви престъпления, мафии и т.н. Чудят се каква глупост да измислят.
Според вас може ли да се прави сравнение между старите и новите? И ако да, към коя страна клонят везните? - Успешността им може да определи кои са по-добри.
Кой е любимият ви български филм? - Нямам .
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9xxdbGAmX1qj7lb4o1_500.gif[/img]
#19 2013-01-26 20:23:48
- countess
- Member
- From: New York
- Registered: 2008-09-14
Харесвате ли новите български филми? -Не.
Какво ви допада или дразни в тях? -Дразни ме това,че са само за мафии,бандити и други подобни.Също дървената игра на актьорите и че вкарват манекенки,фолкпевици и разни връзкари.
Според вас може ли да се прави сравнение между старите и новите? И ако да, към коя страна клонят везните?- Според мен за предпочитане са старите,защото при тях макар че е нямало такава техника, са правели хубави филми.А сега само се набляга на зрелищата, голотата и цинизмите.
Кой е любимият ви български филм?- Време разделно.
''Haunt me then... Be with me always... Take any form, drive me mad but don't leave me. In this abyss where I cannot find you... I cannot live without my life, I cannot live without my soul..''
#20 2013-01-27 14:15:05
- drebosy4etu
- Member
- Registered: 2009-08-08
Харесвате ли новите български филми? -Не.
Какво ви допада или дразни в тях? -Дразни ме това,че са само за мафии,бандити и други подобни.
Според вас може ли да се прави сравнение между старите и новите? И ако да,към коя страна клонят везните? -За предпочитане са старите,защото при тях макар че е нямало такава техника,са правели хубави филми.А сега само се набляга на зрелищата,голотата и цинизмите.
Кой е любимият ви български филм?- Време разделно.
Виждам кога мъжете обичат жените.Те им дават всичко,освен малка чaст от живота си.Но жените,когато обичат,те дават всичко
#21 2013-01-28 16:31:44
- ttiiniie^^
- Member
- From: Saint Petersburg.
- Registered: 2010-12-17
- Website
Харесвате ли новите български филми? - Не бих казала (под "филми" не броя сериалите).
Какво ви допада или дразни в тях? - Никога няма да забравя един разговор в love.net: "Как може да е толкова тъп? Да си запамети юзър нейма ..". Това ме дразни. Сякаш си няма българска дума - потребителско име.
Според вас може ли да се прави сравнение между старите и новите? И ако да, към коя страна клонят везните? - Не. На стари филми като "Време разделно" и "Вчера" съм плакала с глас, а на новите само мога да се чудя "Кой по дяволите е измислил това?"
Кой е любимият ви български филм? - "Осъдени души", "Козият рог", "Вчера", "Време разделно". Дори love.net е добър, като изключим споменатият момент по - горе.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Tumblr.
#22 2013-01-28 18:49:02
- newsy_95
- Motherfucker. ××
- From: Варна
- Registered: 2011-09-12
Ами харесват ми,освен тези мафиотските.
Ами например харесвах началото на ''Стъклен дом'' ,обаче като се увеличиха тия мафиотските работи и някакси почна да ме дразни..
Ами не,няма как да се сравнят.Старите български илми показват какъв наистина е българина,неговите традиции и като цяло какви сме ние българите..Докато при новите не е много така.
Любимите ми български филми: ''Свекърва'', ''Бай Ганьо'', ''Хитър Петър'' и много други.:)
you say you hate me? i just love you more. :3
[img]http://data.whicdn.com/images/38616824/1348799191233779_animate_large.gif[/img]