Pages: 1
Topic closed
#1 2009-08-02 19:31:24
- Black Diamond
- Member

- From: Пловдuв
- Registered: 2008-11-28
Re: Във връзка с новите правила...
Във връзка с новите правила, за които аз нямам против.. нека даже е по-интересно така.
Но изведнъж всички се разписахме като луди, в момента се чуствам все едно съм на пазара и се бутам за 1 кило домати..  |-(  започнахме да нарушаваме правилата за писане.. - през 3 други мнения  !
Според мен.. това не е много хубаво.. форумът буквално се натъпка с безброй мнения, някои от които объркани в бързината за повече писане !
.. Мое мнение   !
  !
"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
 Мерилин Монро 
#2 2009-08-02 19:35:43
- weschy.xD
- Изгонен(а)
- Registered: 2009-06-21
И аз така мисля,защо трябва да са толкова големи тези граници за потребителските рангове ..  

Сега всички блъскат като луди и на мен лично,ми става безинтересно!  

И може би повечето ще напуснат сайта ..  

Лично мнение! 
#3 2009-08-02 19:36:27
- Black Diamond
- Member

И аз така мисля,защо трябва да са толкова големи тези граници за потребителските рангове ..

Лично мнение!
вярно е всеки се блъска.. като луд.. и вече не ми е интересно ! |-(
"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
 Мерилин Монро 
#4 2009-08-02 19:38:01
- weschy.xD
- Изгонен(а)

Лично мнение!
вярно е всеки се блъска.. като луд.. и вече не ми е интересно ! |-(
именно |-(
#5 2009-08-02 19:40:55
- ivanka012
- Изгонен(а)

- Registered: 2009-05-05
аз съм на същото мнение...мисля ,че трябва да се върнат старите рангове....така вече не е толкова интересно както преди защото има хора които са се старали от новопостъпил да са редовен и т.н и изведнъж променят ранговете и отново всичко отначало...не всички потребители имат 1000 мнения  за да са нещо повече от новопостъпил 
I wanna go there, where you go
I wanna find out what you know
And maybe someday down the road,
I'll sit back and say to my self, 'yeah I thought so'  (h)(music)
(h)(music)
#6 2009-08-02 19:41:35
- ligochka
- kawaii asian girl ♥

- Registered: 2008-10-09
мхм нека си останат ранговете ,но започнаха да се нарушават правилата
#7 2009-08-02 19:42:50
- Black Diamond
- Member

аз съм на същото мнение...мисля ,че трябва да се върнат старите рангове....така вече не е толкова интересно както преди защото има хора които са се старали от новопостъпил да са редовен и т.н и изведнъж променят ранговете и отново всичко отначало...не всички потребители имат 1000 мнения за да са нещо повече от новопостъпил
според мен новите промени трябва да останат, все пак някои са се потрудили и са отделили време, но изведнъж сичко се набъка с нарушея на правилата !
 Мерилин Монро 
#8 2009-08-02 19:42:56
- Black Berry
- Изгонен(а)
- Registered: 2009-01-02
аз съм на същото мнение...мисля ,че трябва да се върнат старите рангове....така вече не е толкова интересно както преди защото има хора които са се старали от новопостъпил да са редовен и т.н и изведнъж променят ранговете и отново всичко отначало...не всички потребители имат 1000 мнения за да са нещо повече от новопостъпил
А ти от кога посещаваш сайта и си на ясно с правилата тук, че да претендираш за промяна?!
#9 2009-08-02 19:46:49
- weschy.xD
- Изгонен(а)
А ти от кога посещаваш сайта и си на ясно с правилата тук, че да претендираш за промяна?!
всяко мнение е полезно  
#10 2009-08-02 19:47:29
Няма значение кой от кога посещава сайта.Важното е да го посещава не заради един ранг или заради брой мнения.
 Заради един ранг ли влизате в сайта или заради самият сайт?Не мога да ви разбира ясно е че след тази промена ще има много недоволни.
[img]http://prikachi.com/images/381/3030381s.jpg[/img]
#11 2009-08-02 19:49:25
- Black Berry
- Изгонен(а)
- Registered: 2009-01-02
Аз не съм недоволна от промяната, тъкмо напротив така няма всеки новак да поседи 2 часа във форума да направи 250 мнения и да се прави на велик, че е станал "Дзвер"! Колкото до посещенията ми разбирасе, че не са заради ранговете би било смешно това да е причината ми да съм тук!
#12 2009-08-02 20:17:21
- nAtAlii
- Member

- Registered: 2009-07-20
не ми харесва всичко е наново  
[img]http://i26.tinypic.com/b8qoee.jpg[/img]
#13 2009-08-02 20:18:55
- keminka
- Summer Beauty

- From: Варна~town
- Registered: 2008-11-19
ееееееееййййй аз сега го виждам наистина не е справедливо товааа   и на мен отдавна вече ми стана безинтересен, но по навик винаги гледам за повтярящисе картинки и мненията ми идват от там,дори не се мъча да стана дзвер то си се получи от докладите, но не е приятно да си пак новопостъпил  |-( и аз се дразних като почваха да се фукат "ама я са виж ма пикло на кой са отваряш на дзвер ли"
 и на мен отдавна вече ми стана безинтересен, но по навик винаги гледам за повтярящисе картинки и мненията ми идват от там,дори не се мъча да стана дзвер то си се получи от докладите, но не е приятно да си пак новопостъпил  |-( и аз се дразних като почваха да се фукат "ама я са виж ма пикло на кой са отваряш на дзвер ли"   еми сори ама...тъй че на ви ся нъъъъц хахахх нищо лично
 еми сори ама...тъй че на ви ся нъъъъц хахахх нищо лично  
#14 2009-08-02 20:25:20
- FloW
- Member

- Registered: 2009-02-01
На мен сайта почна да ми забива   

От мнения
 От мнения   Аз не се мъча като стане някой стане пак и редовен не е зле
 Аз не се мъча като стане някой стане пак и редовен не е зле   

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
#15 2009-08-02 20:30:22
- MiSteRry
- Member

- Registered: 2009-04-01
Май щото беше дзвер а ? 
Харесват ми промените ,   накойто не му харесват ... (Шшштт)
 накойто не му харесват ... (Шшштт) 
На някой ако му е забавно ще пише във форума , а не да стане дзвер (!)
#16 2009-08-02 20:42:04
- admin
- Администратор

- Registered: 2008-06-15
Седиме и се чудиме с Поли какво толкова ви притесняват тези рангове?  В началото беше зор, та зор, да има рангове, сега - недоволствате (визирам само недоволстващите).
 В началото беше зор, та зор, да има рангове, сега - недоволствате (визирам само недоволстващите).
Напълно нормална практика във всички по-големи сайтове е, след като най-високият ранг бъде достигнат от маса народ, да се завишат границите на отделните рангове с цел разнообразие и намаляване на броя на потребителите със същия този най-висш ранг! И всичко това не се прави с цел да се предизвика спам, флууд и тн, а за да се насърчат съфорумците да участват активно в повече теми и съответно форума да се обогати откъм съдържание. 
Накрая ще махна изцяло ранговете, за да няма недоволни, или може би тогава ще има повече? Май няма случай, в който да има някакъв консенсус.
Събрали сме се тук не за да спорим и да се оплакваме, а за да си прекарваме добре.
За една вечер стана "бунт" за някакви си рангове .. 
ПС: Забравих да спомена - РАНГОВЕТЕ НЕ БИВА ДА СА ЦЕЛ!
Пиша дълги и трудноразбираеми изречения!
Извинявам се! 

#17 2009-08-02 20:51:28
- y0nit0y96
- Member

- Registered: 2009-04-22
дА това не трябва да е цел .. но много хора се дразнят защото те са били активни писали са в фороми и коментари и т.н. и поне когато ранга ти се качва са доволни че все пак това може да се оцени по някакъв начин 
лично мнение
[img]http://www.prikachi.com/images/776/3155776w.png[/img]
#18 2009-08-02 21:09:19
- kingsize_ofanziva
- kingsize

- From: Някъде там
- Registered: 2009-03-09
- Website
Въпроса е , че всички сте оценени и точно в това е целта - да се насърчи развиването на форума , като се завишат изиискванията към ранговете.
Сигурна съм , че мисълта е била редовните потребители така и така ще си достигнат пак до желаният ранг , защото са редовни и ще се отличат от останалите форумци 
Нищо май не може да ви накара да се почувствате доволни-какво ви стана ?! 
Това не се прави с цел да се запълни форума с безсмислени теми,защото до сега прочетох доста |-(   

Как така изведнъж всички станаха толкова дребнави (без да целя обида)  

Целта е да се завиши малко критерия за ранг "Дзвер" и по-малко потребители да имат привилегията (по-редовните)  

А сега-стига спам,стига безсмислени теми и т.н. 
Стегнете се малко и щом ранга е цел-постигнете я по разумен начин 
Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то
умря...хахаха...

Да ви имам мониторно , процесорната , клавиатурно , мишкова , скайп любов !!
#19 2009-08-02 21:47:26
- zorito_
- Member

- From: Варна
- Registered: 2009-06-13
Хубаво това което сте го направили но според мен сте вдигнали прекалено много броя на мненията с които се увеличава ранга.Разбирасе това е лично мое мнение,но да станат поне 500?  

[img]http://www.prikachi.com/images/265/2424265K.gif[/img][img]http://www.prikachi.com/images/314/3004314E.gif[/img]
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат.
#20 2009-08-04 17:56:30
- mi6e_91
- Member

- Registered: 2008-11-02
Явно излезе на яве кои потребители са тук заради картинките, форума, компанията и т.н. и кои заради единия ранг (exclaim) И в името на този ранг се пишат (още преди новите правила) постове в теми, които са от пролетта и вече неактивни само за да станат Дзвер! Едва ли ще има някой, който да ми даде поне една смислена причина за този "бунт" и зверско желание за достигане на най-висшия ранг?!
От сила имате нужда само ако искате да нараните някого. За всичко останало ви е необходима само любов!
#21 2009-08-08 13:28:47
- ~MiShI&B0bI~
- Member

- From: Варна ;)
- Registered: 2008-10-08
Явно излезе на яве кои потребители са тук заради картинките, форума, компанията и т.н. и кои заради единия ранг (exclaim) И в името на този ранг се пишат (още преди новите правила) постове в теми, които са от пролетта и вече неактивни само за да станат Дзвер! Едва ли ще има някой, който да ми даде поне една смислена причина за този "бунт" и зверско желание за достигане на най-висшия ранг?!
напълно съгласна!аз преди не бях активна във форумите,тъй като не бях се сещала да пиша в темите,но напоследък  открих че може да е забавно и интересно,но не ми е идвало на ум че тея рангове може да са някаква цел,явно някои потребители това ли ги забавлява ?! какъв е "ранга" им..    
[img]http://i.picasion.com/pic48/8353011fe685864c24c684edb553da54.gif[/img]
I've learned so much from my mistakes ... I'm thinking of making a few more.
#22 2009-08-09 10:51:08
- strang3ra
- Капризен простак

- From: България
- Registered: 2008-10-16
Аз напра0о няам думи !! Кво ви бъркат ранговете дали си Пристрастен,Дзвер или Новопостъпил?Не всеки с ранг "Дзвер",мненията са му полезни!Така,че не знам какво имате против?!Или пишеш като те кефи или не влизаш в сайта,а на вас това ли ви е целта?За 2 седмици да станете еди-къв си там и кво?Няма смисъл,сайта е за картинки,а не е състезание за най-много мнения или най-висок ранг!
#23 2009-08-09 11:05:47
- vampir4eto_94
- Member

- Registered: 2008-12-04
еее отиди   такмо стана дзвер и сичко се развали
 такмо стана дзвер и сичко се развали 
много велики станахте и аз съм с Black Berry че два часа киснете пишете тука из форума и опаа станахте дзвер 
ми поседете малко повече време и пак ще станете   

на мене правилата ми харесват нищо против нямам
If I stop the time...
Can I make you mine...
And I can`t hold on...
Need you more and more...
If I never try...
I will never know...

[img]http://gifsoup.com/view2/2017998/the-roommate-o.gif[/img]
Pages: 1
Topic closed