Pages: 1
Topic closed
#1 2009-08-02 19:31:24
- Black Diamond
- Member
- From: Пловдuв
- Registered: 2008-11-28
Re: Във връзка с новите правила...
Във връзка с новите правила, за които аз нямам против.. нека даже е по-интересно така.
Но изведнъж всички се разписахме като луди, в момента се чуствам все едно съм на пазара и се бутам за 1 кило домати.. |-( започнахме да нарушаваме правилата за писане.. - през 3 други мнения !
Според мен.. това не е много хубаво.. форумът буквално се натъпка с безброй мнения, някои от които объркани в бързината за повече писане !
.. Мое мнение !
"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
Мерилин Монро
#2 2009-08-02 19:35:43
- weschy.xD
- Изгонен(а)
- Registered: 2009-06-21
И аз така мисля,защо трябва да са толкова големи тези граници за потребителските рангове ..
Сега всички блъскат като луди и на мен лично,ми става безинтересно!
И може би повечето ще напуснат сайта ..
Лично мнение!
#3 2009-08-02 19:36:27
- Black Diamond
- Member
И аз така мисля,защо трябва да са толкова големи тези граници за потребителските рангове ..
![]()
![]()
![]()
Лично мнение!
вярно е всеки се блъска.. като луд.. и вече не ми е интересно ! |-(
"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
Мерилин Монро
#4 2009-08-02 19:38:01
- weschy.xD
- Изгонен(а)
![]()
![]()
![]()
Лично мнение!
вярно е всеки се блъска.. като луд.. и вече не ми е интересно ! |-(
именно |-(
#5 2009-08-02 19:40:55
- ivanka012
- Изгонен(а)
- Registered: 2009-05-05
аз съм на същото мнение...мисля ,че трябва да се върнат старите рангове....така вече не е толкова интересно както преди защото има хора които са се старали от новопостъпил да са редовен и т.н и изведнъж променят ранговете и отново всичко отначало...не всички потребители имат 1000 мнения за да са нещо повече от новопостъпил
I wanna go there, where you go
I wanna find out what you know
And maybe someday down the road,
I'll sit back and say to my self, 'yeah I thought so' (h)(music)
#6 2009-08-02 19:41:35
- ligochka
- kawaii asian girl ♥
- Registered: 2008-10-09
мхм нека си останат ранговете ,но започнаха да се нарушават правилата
#7 2009-08-02 19:42:50
- Black Diamond
- Member
аз съм на същото мнение...мисля ,че трябва да се върнат старите рангове....така вече не е толкова интересно както преди защото има хора които са се старали от новопостъпил да са редовен и т.н и изведнъж променят ранговете и отново всичко отначало...не всички потребители имат 1000 мнения за да са нещо повече от новопостъпил
според мен новите промени трябва да останат, все пак някои са се потрудили и са отделили време, но изведнъж сичко се набъка с нарушея на правилата !
Мерилин Монро
#8 2009-08-02 19:42:56
- Black Berry
- Изгонен(а)
- Registered: 2009-01-02
А ти от кога посещаваш сайта и си на ясно с правилата тук, че да претендираш за промяна?!
#9 2009-08-02 19:46:49
- weschy.xD
- Изгонен(а)
А ти от кога посещаваш сайта и си на ясно с правилата тук, че да претендираш за промяна?!
всяко мнение е полезно
#10 2009-08-02 19:47:29
Няма значение кой от кога посещава сайта.Важното е да го посещава не заради един ранг или заради брой мнения.
Заради един ранг ли влизате в сайта или заради самият сайт?Не мога да ви разбира ясно е че след тази промена ще има много недоволни.
[img]http://prikachi.com/images/381/3030381s.jpg[/img]
#11 2009-08-02 19:49:25
- Black Berry
- Изгонен(а)
- Registered: 2009-01-02
Аз не съм недоволна от промяната, тъкмо напротив така няма всеки новак да поседи 2 часа във форума да направи 250 мнения и да се прави на велик, че е станал "Дзвер"! Колкото до посещенията ми разбирасе, че не са заради ранговете би било смешно това да е причината ми да съм тук!
#12 2009-08-02 20:17:21
- nAtAlii
- Member
- Registered: 2009-07-20
не ми харесва всичко е наново
[img]http://i26.tinypic.com/b8qoee.jpg[/img]
#13 2009-08-02 20:18:55
- keminka
- Summer Beauty
- From: Варна~town
- Registered: 2008-11-19
ееееееееййййй аз сега го виждам наистина не е справедливо товааа и на мен отдавна вече ми стана безинтересен, но по навик винаги гледам за повтярящисе картинки и мненията ми идват от там,дори не се мъча да стана дзвер то си се получи от докладите, но не е приятно да си пак новопостъпил |-( и аз се дразних като почваха да се фукат "ама я са виж ма пикло на кой са отваряш на дзвер ли"
еми сори ама...тъй че на ви ся нъъъъц хахахх нищо лично
#14 2009-08-02 20:25:20
- FloW
- Member
- Registered: 2009-02-01
На мен сайта почна да ми забива
От мнения
Аз не се мъча като стане някой стане пак и редовен не е зле
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
#15 2009-08-02 20:30:22
- MiSteRry
- Member
- Registered: 2009-04-01
Май щото беше дзвер а ?
Харесват ми промените , накойто не му харесват ... (Шшштт)
На някой ако му е забавно ще пише във форума , а не да стане дзвер (!)
#16 2009-08-02 20:42:04
- admin
- Администратор
- Registered: 2008-06-15
Седиме и се чудиме с Поли какво толкова ви притесняват тези рангове? В началото беше зор, та зор, да има рангове, сега - недоволствате (визирам само недоволстващите).
Напълно нормална практика във всички по-големи сайтове е, след като най-високият ранг бъде достигнат от маса народ, да се завишат границите на отделните рангове с цел разнообразие и намаляване на броя на потребителите със същия този най-висш ранг! И всичко това не се прави с цел да се предизвика спам, флууд и тн, а за да се насърчат съфорумците да участват активно в повече теми и съответно форума да се обогати откъм съдържание.
Накрая ще махна изцяло ранговете, за да няма недоволни, или може би тогава ще има повече? Май няма случай, в който да има някакъв консенсус.
Събрали сме се тук не за да спорим и да се оплакваме, а за да си прекарваме добре.
За една вечер стана "бунт" за някакви си рангове ..
ПС: Забравих да спомена - РАНГОВЕТЕ НЕ БИВА ДА СА ЦЕЛ!
Пиша дълги и трудноразбираеми изречения!
Извинявам се!
#17 2009-08-02 20:51:28
- y0nit0y96
- Member
- Registered: 2009-04-22
дА това не трябва да е цел .. но много хора се дразнят защото те са били активни писали са в фороми и коментари и т.н. и поне когато ранга ти се качва са доволни че все пак това може да се оцени по някакъв начин
лично мнение
[img]http://www.prikachi.com/images/776/3155776w.png[/img]
#18 2009-08-02 21:09:19
- kingsize_ofanziva
- kingsize
- From: Някъде там
- Registered: 2009-03-09
- Website
Въпроса е , че всички сте оценени и точно в това е целта - да се насърчи развиването на форума , като се завишат изиискванията към ранговете.
Сигурна съм , че мисълта е била редовните потребители така и така ще си достигнат пак до желаният ранг , защото са редовни и ще се отличат от останалите форумци
Нищо май не може да ви накара да се почувствате доволни-какво ви стана ?!
Това не се прави с цел да се запълни форума с безсмислени теми,защото до сега прочетох доста |-(
Как така изведнъж всички станаха толкова дребнави (без да целя обида)
Целта е да се завиши малко критерия за ранг "Дзвер" и по-малко потребители да имат привилегията (по-редовните)
А сега-стига спам,стига безсмислени теми и т.н.
Стегнете се малко и щом ранга е цел-постигнете я по разумен начин
Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то
умря...хахаха...
Да ви имам мониторно , процесорната , клавиатурно , мишкова , скайп любов !!
#19 2009-08-02 21:47:26
- zorito_
- Member
- From: Варна
- Registered: 2009-06-13
Хубаво това което сте го направили но според мен сте вдигнали прекалено много броя на мненията с които се увеличава ранга.Разбирасе това е лично мое мнение,но да станат поне 500?
[img]http://www.prikachi.com/images/265/2424265K.gif[/img][img]http://www.prikachi.com/images/314/3004314E.gif[/img]
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат.
#20 2009-08-04 17:56:30
- mi6e_91
- Member
- Registered: 2008-11-02
Явно излезе на яве кои потребители са тук заради картинките, форума, компанията и т.н. и кои заради единия ранг (exclaim) И в името на този ранг се пишат (още преди новите правила) постове в теми, които са от пролетта и вече неактивни само за да станат Дзвер! Едва ли ще има някой, който да ми даде поне една смислена причина за този "бунт" и зверско желание за достигане на най-висшия ранг?!
От сила имате нужда само ако искате да нараните някого. За всичко останало ви е необходима само любов!
#21 2009-08-08 13:28:47
- ~MiShI&B0bI~
- Member
- From: Варна ;)
- Registered: 2008-10-08
Явно излезе на яве кои потребители са тук заради картинките, форума, компанията и т.н. и кои заради единия ранг (exclaim) И в името на този ранг се пишат (още преди новите правила) постове в теми, които са от пролетта и вече неактивни само за да станат Дзвер! Едва ли ще има някой, който да ми даде поне една смислена причина за този "бунт" и зверско желание за достигане на най-висшия ранг?!
напълно съгласна!аз преди не бях активна във форумите,тъй като не бях се сещала да пиша в темите,но напоследък открих че може да е забавно и интересно,но не ми е идвало на ум че тея рангове може да са някаква цел,явно някои потребители това ли ги забавлява ?! какъв е "ранга" им..
[img]http://i.picasion.com/pic48/8353011fe685864c24c684edb553da54.gif[/img]
I've learned so much from my mistakes ... I'm thinking of making a few more.
#22 2009-08-09 10:51:08
- strang3ra
- Капризен простак
- From: България
- Registered: 2008-10-16
Аз напра0о няам думи !! Кво ви бъркат ранговете дали си Пристрастен,Дзвер или Новопостъпил?Не всеки с ранг "Дзвер",мненията са му полезни!Така,че не знам какво имате против?!Или пишеш като те кефи или не влизаш в сайта,а на вас това ли ви е целта?За 2 седмици да станете еди-къв си там и кво?Няма смисъл,сайта е за картинки,а не е състезание за най-много мнения или най-висок ранг!
#23 2009-08-09 11:05:47
- vampir4eto_94
- Member
- Registered: 2008-12-04
еее отиди такмо стана дзвер и сичко се развали
много велики станахте и аз съм с Black Berry че два часа киснете пишете тука из форума и опаа станахте дзвер
ми поседете малко повече време и пак ще станете
на мене правилата ми харесват нищо против нямам
If I stop the time...
Can I make you mine...
And I can`t hold on...
Need you more and more...
If I never try...
I will never know...
[img]http://gifsoup.com/view2/2017998/the-roommate-o.gif[/img]
Pages: 1
Topic closed