- Index
- » Кош
- » Свърши ли?
Pages: 1
#1 2010-08-06 20:34:00
- Demolina
- Без право на собствен ранг
- Registered: 2010-07-04
Re: Свърши ли?
Таа така ,, моят проблем е следният;
Преди време бяхме на море /моето семейство, леля ии мъжът й/ с нас дойде и племенника на леля ми,, Аз него го харесвах от много време ии когато стигнахме вилата, влязохме ии аз отидох в стаята ,, след малко дойде и той, и започнахме да си говорим .. Нищо повече,, На другия ден, когато бяхме на плаж във водата се закачаше много, в смисълл .. не знам точно ,, просто - Закачаше се! .. И така .. Като се прибрахме вечерта пак си говорихме ,, ии на другия ден - вечерта .. Бях оставила лампата в стаята изгасена,, тоест седях си на тъмно и слушах музика .. Бях сии затворила очите и той дойде, но аз не го бях забелязала и бях ужадняла и отворих очи и го видях.. Пак почнахме да си говоримм ,, Малко след т'ва легнахме на земята ии той започна да ме разпитва за бившите ми гаджета ,, Изведнъж усетих как ръката му се плъзга върху корема ми .. /прегърна ме/ но мен ме хвана срам и се засмях .. не знам защо ии той за да се поправи започна да ме гъделичка .. ;дд После ми каза че му е станало неудобно на земята и поиска да легнем на леглото ,, Азз се съгласих ии пак си продължихме разговора .. Той отново плъзна ръката си /прегърна ме/ ии азз импулсивно също го прегърнах ,, ии той ме попита дали съм се целувала .. ии азз му казах, че не ,, И изведнъж той ме целуна, а аз му отвърнах .. Чуството беше много хубаво ,, понеже го харесвах .. и не беше само една целувка .. Продължихме докато не стана време да спим .. ;д И на другия ден след плажа, бяхме на Черноморец, след т'ва се прибрахме на вилата и пак почнахме да се целуваме .. Прибрахме се в града и всичко се промени .. Виждам го единствено вечер,, Не си говорим - НИЩО! .. Какво да правя? ,, ;хх Влюбена съм и това е! .. ;хх Моля ви дайте съвет.. Опитвам се да го извикам някъде да си поговорим за това което се случи, но в последният момент ,, пр0сто се оказва че нямам достатъчно смелост! ,, Моля за съвет.. !
[img]http://25.media.tumblr.com/398691630e132faf794925842d2e1713/tumblr_mezad3I7LK1rmixhao1_500.jpg[/img]
Destroy what destroys you.
#2 2010-08-06 20:41:38
- amfet4e
- Member
- From: Ney York,New York
- Registered: 2010-02-04
слушай сърцето си ! ако го видиш пак бъди сериозна отиди и говори с него и му кажи всичко ! ако забележиш , че не го интересува просто го подмини ,значи изобщо не се занимавай с него колкото и да го харесваш ! ако пък ти отвърне целуни го пак !
★ Merry ★
#3 2010-08-06 20:42:45
Бих ти дала съвет да имаш смелост, трябва обаче да бъдеш готова както да ти отвърне със същите чувства, така и да те отблъсне, не трябва да се надяваш само на едното, така ще страдаш повече :]. Събираш малко смелост избираш подходяш момент когато се видите и му казваш всичко ^^ трябва да бъдеш по смела ии ако той има същоте чувства към теб, дори и да ги няма, може би ще бъде впечатлен от това че си му признала какво чувстваш :] Успех
[img]http://resources.toolwi.com/resource/preview:2/1af8d4db513594f6879e92dac1a32aa0.gif[/img] [img]http://store.picbg.net/pubpic/C4/A3/da310092b6d3c4a3.jpg[/img]
Довчера плюехте сайта, а сега го обичате. И модератори ще ставате. ахаха ;D
p.s тези рангове станаха като бонбони ..
#4 2010-08-06 20:45:38
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Е добре..Аз не можах да разбера нещо..Искаш съвет за какво?
И btw..с него не се ли водите няква косвена рода?
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#5 2010-08-06 20:48:41
- Demolina
Косвена рода?!? Не знам, не мисля! ..
[img]http://25.media.tumblr.com/398691630e132faf794925842d2e1713/tumblr_mezad3I7LK1rmixhao1_500.jpg[/img]
#6 2010-08-06 20:52:38
- xhuxhaxhu
- Member
- Registered: 2009-06-14
wtf . . не сте ли роднини ?!
може би именно заради това не е продължил, защото сте рода ии вече
не сте на приказна почивка, далеч от всички познати и бла бла. this is ridiculous!
#7 2010-08-06 20:55:14
- girlfriend
- Member
- Registered: 2010-08-06
Според мен не ти обръща внимание,защото го е срам от вашето преживяване.Започни да го отбягваш и ще видиш,че ще започне да тича при теб..
[img]http://i.kefche.com/p/1j/i95fjhmr1j46j5b9o.jpg[/img]
Step on the scene, make the haters say dammit.
Soulja Boy Tell ‘Em hottest rapper on the planet.
#8 2010-08-06 21:14:38
- metalniq
- Member
- From: не съм от този свят
- Registered: 2010-04-07
вие сте втори братовчеди даже може и първи да се падате, питай майка ти
http://www.youtube.com/watch?v=20bgx9ZRpyQ !!!
Fuck Off And Die !!!!!!
NOT EVERYONE LIKES METAL… FUCK THEM!!!!!
#9 2010-08-06 21:21:15
- Demolina
Не сме нито 1-ви, нито втори братовчеди .. Сигурна съм в това! .. ;дд Калеко ми /мъжът на леля/ е брат на баща му .. Леля ми е сестра на майка ми .. ;дд Каква роднинска връзка? ;дд Ако бяхме толкова близки братовчеди щях да знам ;д
#10 2010-08-06 21:48:10
- ligochka
- kawaii asian girl ♥
- Registered: 2008-10-09
Може всичко да е било моментно - летен флирт ,може да не иска нищо повече от това - пък и на истина ,и да не сте 1 или 2 братовчеди пак имате май някакна далечка връзка !
#11 2010-08-06 22:09:55
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
Не сме нито 1-ви, нито втори братовчеди .. Сигурна съм в това! .. ;дд Калеко ми /мъжът на леля/ е брат на баща му .. Леля ми е сестра на майка ми .. ;дд Каква роднинска връзка? ;дд Ако бяхме толкова близки братовчеди щях да знам ;д
Ъъ мила, това, че не сте 1 братовчеди не значи, че не сте рода..Боже мой..Както мислих да кажа в предният си пост (но се сдържах) - Направо почвай цялата рода..
И съм 100% сигурна, че не си влюбена..Просто или го харесваш много или си втълпяваш..
Момичетаааааааааа, почнете да си използвате сивото вещество...
Джордже Балашевич
#12 2010-08-06 22:10:03
- keminka
- Summer Beauty
- From: Варна~town
- Registered: 2008-11-19
баааа* в началото беше като моя фантазия разказа ти :O мн яко...
трябва да говориш с него,може би го е срам,(кат моя случай) и ако не те отразява го гледай постоянно в очите накрая ще те пита искаш ли д ами кажеш нещо :d
#13 2010-08-06 23:10:31
- vampir4eto_94
- Member
- Registered: 2008-12-04
не си ли си помислила че може би го е срам ако останалите от компанията ви или родителите разберат че сте се целували... по нататак ако имате връзка... и ко ще кажеш на приятелите си... ми млясках се с една моя роднина - племеника на леля ми...
тааа ако не бяхте рода щеше да е различно... може би човека който си харесала е нямало какво да прави на почивката затова се е зарибявал с теб а като сте се върнали в града все едно нищо е нямало
опитай се да го заговориш за това което е станало... и дали да таиш още надежди че може да стане още нещо... само времето ще ти покаже... бъди смела не се срамувай ако не действаш... ще го изпуснеш
If I stop the time...
Can I make you mine...
And I can`t hold on...
Need you more and more...
If I never try...
I will never know...
[img]http://gifsoup.com/view2/2017998/the-roommate-o.gif[/img]
#14 2010-08-07 12:49:30
- teri_pzz
- Member
- From: Gambling paradise..<33.... [
- Registered: 2009-05-11
мм няя нищо ако ти е братовчед....
аз сега съм с брадчеда заедно и мноо го обичам и той мен и мноо смее щастливи
ии като го видиш кажи му здр питай го как е и т.н...
Да обичаш може да е най-якото чувство,
но да накараш някой да те обича - това е изкуство !!!
#15 2010-08-07 14:00:06
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
мм няя нищо ако ти е братовчед....
аз сега съм с брадчеда заедно и мноо го обичам и той мен и мноо смее щастливи![]()
![]()
![]()
ии като го видиш кажи му здр питай го как е и т.н...
![]()
Еми направо хващай брат си тогава за гадже, като е нищо ако ти е роднина..
По тая логика ако е нищо дай всички да се хващаме с родата и айде..
И аз обичам братовчедите си, ама не по тоя начин..
Kво ви ставаа, бе хора...Тотално ме отчайвате..
Джордже Балашевич
#16 2010-08-07 15:14:16
- teri_pzz
- Member
![]()
ее чайй сяя той не ми е толкова близък братовчед 3 ми е и то тук е нормално нещо си с братовчед си и когато си влюбен не те интересуваа дали е братовчед или брат
8-|
#17 2010-08-07 19:29:01
Ъъ мила, това, че не сте 1 братовчеди не значи, че не сте рода..Боже мой..Както мислих да кажа в предният си пост (но се сдържах) - Направо почвай цялата рода..
И съм 100% сигурна, че не си влюбена..Просто или го харесваш много или си втълпяваш..
Момичетаааааааааа, почнете да си използвате сивото вещество...
Май ти трябва да запомнеш да го използваш !:D Той е племенник на мъжът на леля й !!! Кръвна връзка тук не виждам
Според мен обаче той щеше да направи нещо ако искаше да е с теб , все пак нищо не губиш ако опиташ
cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
#18 2010-08-07 21:07:55
- vampir4eto_94
- Member
- Registered: 2008-12-04
![]()
ее чайй сяя той не ми е толкова близък братовчед 3 ми е
и то тук е нормално нещо си с братовчед си и когато си влюбен не те интересуваа дали е братовчед или брат
![]()
8-|
по тая логика твойта изящтната може да тръгнеш и с баща ти....
изумена съм просто
какво като ти е далечен брачед се пак имате нещо общо...
If I stop the time...
Can I make you mine...
And I can`t hold on...
Need you more and more...
If I never try...
I will never know...
[img]http://gifsoup.com/view2/2017998/the-roommate-o.gif[/img]
#19 2010-08-08 11:23:05
- teri_pzz
- Member
всеки случаии не е син на чичо
както казах тук е нормално да си с братовчед си
#20 2010-08-17 21:46:11
- raiqqqq
- Member
- Registered: 2009-02-04
ами пробвай се да завържеш някакъв разговор,бъзикай се и се дръж ,както той се държи,се 1 нищо не е станало .. ако завържете някакъв разговор като преди .. и между временно го попитай какво става от тук нататък
Приятел е този, който идва, когато целият свят си отива.
#21 2010-08-29 12:44:37
- yoannka_love_mariqncho
- Member
- Registered: 2010-02-27
Бих ти дала съвет да имаш смелост, трябва обаче да бъдеш готова както да ти отвърне със същите чувства, така и да те отблъсне, не трябва да се надяваш само на едното, така ще страдаш повече :]. Събираш малко смелост избираш подходяш момент когато се видите и му казваш всичко ^^ трябва да бъдеш по смела ии ако той има същоте чувства към теб, дори и да ги няма, може би ще бъде впечатлен от това че си му признала какво чувстваш :] Успех
+1 Успех и от мен
I LoVe OnLy My ReAl LoVe MaRiQn
FoReVeR ToGeThEr
Pages: 1
- Index
- » Кош
- » Свърши ли?