#1 2010-08-06 20:34:00

Demolina
Без право на собствен ранг
Registered: 2010-07-04

Re: Свърши ли?

Таа така ,, моят проблем е следният;
Преди време бяхме на море /моето семейство, леля ии мъжът й/ с нас дойде и племенника на леля ми,, Аз него го харесвах от много време ии когато стигнахме вилата, влязохме ии аз отидох в стаята ,, след малко дойде и той, и започнахме да си говорим .. Нищо повече,, На другия ден, когато бяхме на плаж във водата се закачаше много, в смисълл .. не знам точно ,, просто - Закачаше се! .. И така .. Като се прибрахме вечерта пак си говорихме ,, ии на другия ден - вечерта .. Бях оставила лампата в стаята изгасена,, тоест седях си на тъмно и слушах музика .. Бях сии затворила очите и той дойде, но аз не го бях забелязала и бях ужадняла и отворих очи и го видях.. Пак почнахме да си говоримм ,, Малко след т'ва легнахме на земята ии той започна да ме разпитва за бившите ми гаджета ,, Изведнъж усетих как ръката му се плъзга върху корема ми .. /прегърна ме/ но мен ме хвана срам и се засмях .. не знам защо ии той за да се поправи започна да ме гъделичка .. ;дд После ми каза че му е станало неудобно на земята и поиска да легнем на  леглото ,, Азз се съгласих ии пак си продължихме разговора .. Той отново плъзна ръката си /прегърна ме/ ии азз импулсивно също го прегърнах ,, ии той ме попита дали съм се целувала .. ии азз му казах, че не ,, И изведнъж той ме целуна, а аз му отвърнах .. Чуството беше много хубаво ,, понеже го харесвах .. и не беше само една целувка .. Продължихме докато не стана време да спим .. ;д И на другия ден след плажа, бяхме на Черноморец, след т'ва се прибрахме на вилата и пак почнахме да се целуваме .. Прибрахме се в града и всичко се промени .. Виждам го единствено вечер,, Не си говорим - НИЩО! .. Какво да правя? ,, ;хх Влюбена съм и това е! .. ;хх Моля ви дайте съвет.. Опитвам се да го извикам някъде да си поговорим за това което се случи, но в последният момент ,, пр0сто се оказва че нямам достатъчно смелост! ,, Моля за съвет.. !

[img]http://25.media.tumblr.com/398691630e132faf794925842d2e1713/tumblr_mezad3I7LK1rmixhao1_500.jpg[/img]
Destroy what destroys you.

#2 2010-08-06 20:41:38

amfet4e
Member
From: Ney York,New York
Registered: 2010-02-04

слушай сърцето си ! ако го видиш пак бъди сериозна отиди и говори с него и му кажи всичко ! ако забележиш , че не го интересува просто го подмини ,значи изобщо не се занимавай с него колкото и да го харесваш ! ако пък ти отвърне целуни го пак !

★ Merry ★

#3 2010-08-06 20:42:45

yee
Изгонен(а)
From: New York
Registered: 2009-02-13
Website

Бих ти дала съвет да имаш смелост, трябва обаче да бъдеш готова както да ти отвърне със същите чувства, така и да те отблъсне, не трябва да се надяваш само на едното, така ще страдаш повече :]. Събираш малко смелост избираш подходяш момент когато се видите и му казваш всичко ^^ трябва да бъдеш по смела ии ако той има същоте чувства към теб, дори и да ги няма, може би ще бъде впечатлен от това че си му признала какво чувстваш :] Успех

[img]http://resources.toolwi.com/resource/preview:2/1af8d4db513594f6879e92dac1a32aa0.gif[/img] [img]http://store.picbg.net/pubpic/C4/A3/da310092b6d3c4a3.jpg[/img]

Довчера плюехте сайта, а сега го обичате. И модератори ще ставате. ахаха ;D

p.s тези рангове станаха като бонбони ..

#4 2010-08-06 20:45:38

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Е добре..Аз не можах да разбера нещо..Искаш съвет за какво?  speechless

И btw..с него не се ли водите няква косвена рода? wondering

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#5 2010-08-06 20:48:41

Demolina

Косвена рода?!?  wondering Не знам, не мисля! ..

[img]http://25.media.tumblr.com/398691630e132faf794925842d2e1713/tumblr_mezad3I7LK1rmixhao1_500.jpg[/img]

#6 2010-08-06 20:52:38

xhuxhaxhu
Member
Registered: 2009-06-14

wtf . . не сте ли роднини ?!  speechless  rofl
може би именно заради това не е продължил, защото сте рода ии вече
не сте на приказна почивка, далеч от всички познати и бла бла. laugh this is ridiculous!
rofl

#7 2010-08-06 20:55:14

girlfriend
Member
Registered: 2010-08-06

Според мен не ти обръща внимание,защото го е срам от вашето преживяване.Започни да го отбягваш и ще видиш,че ще започне да тича при теб..

[img]http://i.kefche.com/p/1j/i95fjhmr1j46j5b9o.jpg[/img]
Step on the scene, make the haters say dammit.
Soulja Boy Tell ‘Em hottest rapper on the planet.
music

#8 2010-08-06 21:14:38

metalniq
Member
From: не съм от този свят
Registered: 2010-04-07

вие сте втори братовчеди wink даже може и първи да се падате, питай майка ти wink

http://www.youtube.com/watch?v=20bgx9ZRpyQ !!!
Fuck Off And Die !!!!!!
NOT EVERYONE LIKES METAL… FUCK THEM!!!!!

#9 2010-08-06 21:21:15

Demolina

Не сме нито 1-ви, нито втори братовчеди .. Сигурна съм в това! .. ;дд Калеко ми /мъжът на леля/ е брат на баща му .. Леля ми е сестра на майка ми .. ;дд Каква роднинска връзка? ;дд Ако бяхме толкова близки братовчеди щях да знам ;д

#10 2010-08-06 21:48:10

ligochka
kawaii asian girl ♥
Registered: 2008-10-09

Може всичко да е било моментно - летен флирт ,може да не иска нищо повече от това - пък и на истина ,и да не сте 1 или 2 братовчеди пак имате май някакна далечка връзка !

#11 2010-08-06 22:09:55

Breath Of Passion
Bitchy mod

Не сме нито 1-ви, нито втори братовчеди .. Сигурна съм в това! .. ;дд Калеко ми /мъжът на леля/ е брат на баща му .. Леля ми е сестра на майка ми .. ;дд Каква роднинска връзка? ;дд Ако бяхме толкова близки братовчеди щях да знам ;д

Ъъ мила, това, че не сте 1 братовчеди не значи, че не сте рода..Боже мой..Както мислих да кажа в предният си пост (но се сдържах) - Направо почвай цялата рода..
И съм 100% сигурна, че не си влюбена..Просто или го харесваш много или си втълпяваш..
Момичетаааааааааа, почнете да си използвате сивото вещество...

Джордже Балашевич

#12 2010-08-06 22:10:03

keminka
Summer Beauty
From: Варна~town
Registered: 2008-11-19

баааа* в началото беше като моя фантазия разказа ти :O мн яко...
трябва да говориш с него,може би го е срам,(кат моя случай) и ако не те отразява го гледай постоянно в очите накрая ще те пита искаш ли д ами кажеш нещо :d

#13 2010-08-06 23:10:31

vampir4eto_94
Member
Registered: 2008-12-04

не си ли си помислила че може би го е срам ако останалите от компанията ви или родителите разберат че сте се целували... по нататак ако имате връзка... и ко ще кажеш на приятелите си... ми млясках се с една моя роднина - племеника на леля ми...
тааа ако не бяхте рода щеше да е различно... може би човека който си харесала е нямало какво да прави на почивката затова се е зарибявал с теб а като сте се върнали в града все едно нищо е нямало
опитай се да го заговориш за това което е станало... и дали да таиш още надежди че може да стане още нещо... само времето ще ти покаже... бъди смела не се срамувай ако не действаш... ще го изпуснеш  smile

If I stop the time...
Can I make you mine...
And I can`t hold on...
Need you more and more...
If I never try...
I will never know...

music  heart  music
[img]http://gifsoup.com/view2/2017998/the-roommate-o.gif[/img]

#14 2010-08-07 12:49:30

teri_pzz
Member
From: Gambling paradise..<33.... [
Registered: 2009-05-11

мм няя нищо  ако ти е братовчед....
аз сега съм с брадчеда заедно и мноо го обичам и той мен  и мноо смее щастливи clap  clap  happy  sun ии като го видиш кажи му здр питай го как е и т.н... nod

Да обичаш може да е най-якото чувство,
но да накараш някой да те обича - това е изкуство !!!

#15 2010-08-07 14:00:06

Breath Of Passion
Bitchy mod

мм няя нищо  ако ти е братовчед....
аз сега съм с брадчеда заедно и мноо го обичам и той мен  и мноо смее щастливи clap  clap  happy  sun ии като го видиш кажи му здр питай го как е и т.н... nod

Еми направо хващай брат си тогава за гадже, като е нищо ако ти е роднина..  wondering
По тая логика ако е нищо дай всички да се хващаме с родата и айде..
И аз обичам братовчедите си, ама не по тоя начин..
Kво ви ставаа, бе хора...Тотално ме отчайвате..

lipssealed  speechless

Джордже Балашевич

#16 2010-08-07 15:14:16

teri_pzz
Member

Еми направо хващай брат си тогава за гадже, като е нищо ако ти е роднина..  wondering

lipssealed  speechless

ее чайй сяя той не ми е толкова близък братовчед 3 ми е wait и то тук е нормално нещо си с братовчед си  и когато си влюбен не те интересуваа дали е братовчед или брат wait wait  8-|  wink

#17 2010-08-07 19:29:01

audrey
Member
From: In your room
Registered: 2010-07-15
Website

Ъъ мила, това, че не сте 1 братовчеди не значи, че не сте рода..Боже мой..Както мислих да кажа в предният си пост (но се сдържах) - Направо почвай цялата рода..
И съм 100% сигурна, че не си влюбена..Просто или го харесваш много или си втълпяваш..
Момичетаааааааааа, почнете да си използвате сивото вещество...

Май ти трябва да запомнеш да го използваш !:D  Той е племенник на мъжът на леля й !!! Кръвна връзка тук не виждам  lipssealed  lipssealed  lipssealed

Според мен обаче той щеше да направи нещо ако искаше да е с теб , все пак нищо не губиш ако опиташ wink

cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night

#18 2010-08-07 21:07:55

vampir4eto_94
Member
Registered: 2008-12-04

lipssealed  speechless

ее чайй сяя той не ми е толкова близък братовчед 3 ми е wait и то тук е нормално нещо си с братовчед си  и когато си влюбен не те интересуваа дали е братовчед или брат wait wait  8-|  wink

по тая логика твойта изящтната може да тръгнеш и с баща ти....  lipssealed  lipssealed  lipssealed  lipssealed
изумена съм просто
какво като ти е далечен брачед се пак имате нещо общо...  lipssealed  lipssealed

If I stop the time...
Can I make you mine...
And I can`t hold on...
Need you more and more...
If I never try...
I will never know...

music  heart  music
[img]http://gifsoup.com/view2/2017998/the-roommate-o.gif[/img]

#19 2010-08-08 11:23:05

teri_pzz
Member

всеки случаии не е син на чичо  laugh  laugh  както казах тук е нормално да си с братовчед си nod  nod  wink

#20 2010-08-17 21:46:11

raiqqqq
Member
Registered: 2009-02-04

ами пробвай се да завържеш някакъв разговор,бъзикай се и се дръж ,както той се държи,се 1 нищо не е станало .. ако завържете някакъв разговор като преди .. и между временно го попитай какво става от тук нататък wink

Приятел е този, който идва, когато целият свят си отива.

#21 2010-08-29 12:44:37

yoannka_love_mariqncho
Member
Registered: 2010-02-27

Бих ти дала съвет да имаш смелост, трябва обаче да бъдеш готова както да ти отвърне със същите чувства, така и да те отблъсне, не трябва да се надяваш само на едното, така ще страдаш повече :]. Събираш малко смелост избираш подходяш момент когато се видите и му казваш всичко ^^ трябва да бъдеш по смела ии ако той има същоте чувства към теб, дори и да ги няма, може би ще бъде впечатлен от това че си му признала какво чувстваш :] Успех

+1 Успех и от мен smile

heart I LoVe OnLy My ReAl LoVe MaRiQn heart
heart FoReVeR ToGeThEr heart

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook