#1 2010-07-06 18:50:56

AnOnImKaAa
Member
From: Габрово
Registered: 2010-02-13

Re: кое е по добре?

тей като съм 7 клас и кандидатствах и ме приеха със системно програмиране но се отказах заради информатика . . . ако може някой да ми обясни какво се прави в 2-те паралелки че да знам дали да се нервя . . . за информатиката малко ми обясниха но не всичко . . . Ще съм ви много благодарна smile

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с л*йна по стената, чете се но няма да е приятно !

#2 2010-07-06 18:55:14

JB.Smille
Member
Registered: 2010-03-28

Първо !
Не се пише Убясниха,а Обясниха wait

The truth is I’ve never fooled anyone. I’ve let people fool themselves. They didn’t bother to find out who and what I was. Instead they would invent a character for me. I wouldn’t argue with them. They were obviously loving somebody I wasn’t.

#3 2010-07-06 19:01:24

AnOnImKaAa
Member

Първо !

аре моля без излишен спам headbang моля да ми Обяснят а не да ми поправят грешките . . . мисля че за 1 грешка не е нужно да пускаш пост . . .

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с л*йна по стената, чете се но няма да е приятно !

#4 2010-07-06 19:03:46

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Първо !

Като няма да помагаш, поне не пиши..Не може всички да са перфектни, сякаш ти нямаш правописни грешки..

До колкото си спомням ние учихме - Как да боравим с кодове, да програмираме, имаше и някви числа, дето се смятат..Задачи решавахме..Но т'ва беше в 9 и 10 клас..
В началното даскало ни учиха само на Пейнт...

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#5 2010-07-06 19:44:55

demito_didito
Member
From: Stockholm, Sweden
Registered: 2009-09-18

Информатиката е хубаво нещо, но не съм компетентна по този въпрос...

#6 2010-07-06 19:46:29

Sisi7u
*-_c0oL StaR_-*
From: градът на прокълнаtиtе . !! .
Registered: 2010-03-06

rofl аз съм с Програмно осигуряване  /почти същото е/
информатиката я има в 9 клас, за всички класове е .. think не знам кой ти го е казал ..
Учат се езици за програмиране .. в 9 клас - Паскал ..
.. Ъъ има много теория ..
Изисква се също и логическо мислене ..
Трудно е, но ако си амбициозна и имаш горепосочените качества, ще успееш !!
laugh  laugh  laugh

[img]http://prikachi.com/images/452/3028452n.jpg[/img]

#7 2010-07-06 19:50:08

girlcheto
Member
From: New Yorkk ;pp
Registered: 2009-01-10

Аз мислех да кандидаствам с английски и информатика, но като ми казаха, че след 8ми клас математиката се учи на 2ро равнище заради информатиката и се отказах. Една моя приятелка завърши 10 клас тази год. и тя е с английски и информатика, майка и ми преподаваше до сега по математика и ми сподели, че и е малко  трудно по информатика с компютърните езици CC, C+ или там каквито бяха. 2ро равнище математика е по - трудно не учиш както останалите училища нормално, а е по сложна, но предимството било, че накрая изпита щял да ти е по - лесен понеже на изпита щяло да се дават задачи от 1во равнище (обикновенното изучаване на математиката) и на теб ще ти е по - лесно понеже си учила много по - сложни задачи. Аз се отказах от информатиката именно заради математиката, защото не ми се отдава и така.. Успехх!! tongueout

Реален свят .. реални хора с нереално самочувствие..

Убиецът от град Хевън <--- първата ми история

#8 2010-07-06 19:56:58

AnOnImKaAa
Member

Аз мислех да кандидаствам с английски и информатика, но като ми казаха, че след 8ми клас математиката се учи на 2ро равнище заради информатиката и се отказах. Една моя приятелка завърши 10 клас тази год. и тя е с английски и информатика, майка и ми преподаваше до сега по математика и ми сподели, че и е малко  трудно по информатика с компютърните езици CC, C+ или там каквито бяха. 2ро равнище математика е по - трудно не учиш както останалите училища нормално, а е по сложна, но предимството било, че накрая изпита щял да ти е по - лесен понеже на изпита щяло да се дават задачи от 1во равнище (обикновенното изучаване на математиката) и на теб ще ти е по - лесно понеже си учила много по - сложни задачи. Аз се отказах от информатиката именно заради математиката, защото не ми се отдава и така.. Успехх!! tongueout

емии по математика имам 5 но ако искам мога и 6 да имам :Д смис . . не дадох всичко от себе си . . .

#9 2010-07-06 19:59:00

girlcheto
Member
From: New Yorkk ;pp
Registered: 2009-01-10

и аз имам 5 ноо тва е, че слушах в часовете писахх си домашнитее ии така .. се наложи да ходяя на частни уроции laugh ии аз по принцип толкова си могаа между 4 и 5 по мат и се отказах от информатиката laugh

Реален свят .. реални хора с нереално самочувствие..

Убиецът от град Хевън <--- първата ми история

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook