- Index
- » Кош
- » кое е по добре?
Pages: 1
#1 2010-07-06 18:50:56
- AnOnImKaAa
- Member
- From: Габрово
- Registered: 2010-02-13
Re: кое е по добре?
тей като съм 7 клас и кандидатствах и ме приеха със системно програмиране но се отказах заради информатика . . . ако може някой да ми обясни какво се прави в 2-те паралелки че да знам дали да се нервя . . . за информатиката малко ми обясниха но не всичко . . . Ще съм ви много благодарна
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с л*йна по стената, чете се но няма да е приятно !
#2 2010-07-06 18:55:14
- JB.Smille
- Member
- Registered: 2010-03-28
Първо !
Не се пише Убясниха,а Обясниха
The truth is I’ve never fooled anyone. I’ve let people fool themselves. They didn’t bother to find out who and what I was. Instead they would invent a character for me. I wouldn’t argue with them. They were obviously loving somebody I wasn’t.
#3 2010-07-06 19:01:24
- AnOnImKaAa
- Member
Първо !
аре моля без излишен спам моля да ми Обяснят а не да ми поправят грешките . . . мисля че за 1 грешка не е нужно да пускаш пост . . .
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с л*йна по стената, чете се но няма да е приятно !
#4 2010-07-06 19:03:46
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Първо !
Като няма да помагаш, поне не пиши..Не може всички да са перфектни, сякаш ти нямаш правописни грешки..
До колкото си спомням ние учихме - Как да боравим с кодове, да програмираме, имаше и някви числа, дето се смятат..Задачи решавахме..Но т'ва беше в 9 и 10 клас..
В началното даскало ни учиха само на Пейнт...
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#5 2010-07-06 19:44:55
- demito_didito
- Member
- From: Stockholm, Sweden
- Registered: 2009-09-18
Информатиката е хубаво нещо, но не съм компетентна по този въпрос...
#6 2010-07-06 19:46:29
- Sisi7u
- *-_c0oL StaR_-*
- From: градът на прокълнаtиtе . !! .
- Registered: 2010-03-06
аз съм с Програмно осигуряване /почти същото е/
информатиката я има в 9 клас, за всички класове е .. не знам кой ти го е казал ..
Учат се езици за програмиране .. в 9 клас - Паскал ..
.. Ъъ има много теория ..
Изисква се също и логическо мислене ..
Трудно е, но ако си амбициозна и имаш горепосочените качества, ще успееш !!
[img]http://prikachi.com/images/452/3028452n.jpg[/img]
#7 2010-07-06 19:50:08
- girlcheto
- Member
- From: New Yorkk ;pp
- Registered: 2009-01-10
Аз мислех да кандидаствам с английски и информатика, но като ми казаха, че след 8ми клас математиката се учи на 2ро равнище заради информатиката и се отказах. Една моя приятелка завърши 10 клас тази год. и тя е с английски и информатика, майка и ми преподаваше до сега по математика и ми сподели, че и е малко трудно по информатика с компютърните езици CC, C+ или там каквито бяха. 2ро равнище математика е по - трудно не учиш както останалите училища нормално, а е по сложна, но предимството било, че накрая изпита щял да ти е по - лесен понеже на изпита щяло да се дават задачи от 1во равнище (обикновенното изучаване на математиката) и на теб ще ти е по - лесно понеже си учила много по - сложни задачи. Аз се отказах от информатиката именно заради математиката, защото не ми се отдава и така.. Успехх!!
#8 2010-07-06 19:56:58
- AnOnImKaAa
- Member
Аз мислех да кандидаствам с английски и информатика, но като ми казаха, че след 8ми клас математиката се учи на 2ро равнище заради информатиката и се отказах. Една моя приятелка завърши 10 клас тази год. и тя е с английски и информатика, майка и ми преподаваше до сега по математика и ми сподели, че и е малко трудно по информатика с компютърните езици CC, C+ или там каквито бяха. 2ро равнище математика е по - трудно не учиш както останалите училища нормално, а е по сложна, но предимството било, че накрая изпита щял да ти е по - лесен понеже на изпита щяло да се дават задачи от 1во равнище (обикновенното изучаване на математиката) и на теб ще ти е по - лесно понеже си учила много по - сложни задачи. Аз се отказах от информатиката именно заради математиката, защото не ми се отдава и така.. Успехх!!
емии по математика имам 5 но ако искам мога и 6 да имам :Д смис . . не дадох всичко от себе си . . .
#9 2010-07-06 19:59:00
- girlcheto
- Member
- From: New Yorkk ;pp
- Registered: 2009-01-10
и аз имам 5 ноо тва е, че слушах в часовете писахх си домашнитее ии така .. се наложи да ходяя на частни уроции ии аз по принцип толкова си могаа между 4 и 5 по мат и се отказах от информатиката
Pages: 1
- Index
- » Кош
- » кое е по добре?