Pages: 1
#1 2014-07-31 10:04:10
- cool c
- Member
- Registered: 2011-09-16
Re: Секс. Спешно е!!
Хора, помощ. Панирала съм се и не знам какво да правя. Та, случката е следната: вчера го направихме с приятеля ми, но без презерватив. Той спря и каза, че може и да е станала грешка без да иска. Мисля, че не свърши в мен, а при изваждането може да ме е изцапал или някак да е станало нещо. Сега искам да си взема някакви хапчета (хапче, поне за сегашния случай) или поне нещо което може да предотврати нежеланите изненади. Трябва ми и тест може би. Кажете ми някакви хапчета, тест (цени също)? Според вас дали да взема хапче? Или да не взимам хапче а след няколко дни да взема тест? Кажете ако знаете до колко дни е възможно да се разбере дали е станало нещо или други подробности? Доста съм притеснена и наистина много ще ми помогнете ако ми кажете нещо. ;хх
[img]http://prikachi.com/images/768/5661768K.jpg[/img]
#2 2014-07-31 14:26:28
- Christina
- Member
- From: Софияя
- Registered: 2011-09-08
В подобни ситуации не съм изпадала, но за Ескапел знам, че е около 30 лв. Виж какво могат да ти предложат в аптеката или най-добре поговори с майка си. Успех!
Искам изгрева да прегърна
слънце изгря след тази нощ тъмна
силно желая с вятъра да полетя
#3 2014-07-31 14:31:04
- MiSteRry
- Member
- Registered: 2009-04-01
- Ескапел се пие до 72 часа след секс.
Ефикасността на Ескапел зависи от това, колко часа са изминали след половия акт:
В рамките на 24 часа - 95%
Между 25-48 часа - 85%
Между 49-72 часа - 58%
-Рано е за тест.
#4 2014-07-31 20:34:31
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Теста отчита вярно след поне 10 дена(2 седмици), а тогава Ескапел няма да ти помогне. И не се пие като бонбонки, понеже МНОГО влияе на организма. Тоест, ако сега го изпиеш, можеш да пиеш пак чак след 6 месеца поне.
По аптеките последно, като съм виждала беше 35лв.
Теста струва по-малко от 5лв(около 3,50, ако помня добре.
И за да ти помогна, ще ти кажа нещо - като не знаете какво правите, поне се пазете. Знаете да правите секс иначе, ама иначе никой си няма идея от нищо... Голям мерак, голямо нещо и после голямата паника..Пффф...
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#5 2014-07-31 20:50:04
- play_boy_justin_bieber
- Member
- Registered: 2011-09-12
Вместо да помогнете на момичето я критикувате. Все едно не сте изпадали в подобни ситуации..Разбирачи ... |-( |-(
Ето и моя съвет: Вземи си Ескапел, взех го преди 3 месеца някъде 28,98 е хапчето какви са тия цени 35 .. |-( Вземи го по-добре утре за да ти помогне по-бързо и може да се пие веднъж в месеца, не на всеки 6 месеца, няколко доктора са ми го казвали. След като го изпиеш си направи теста след определени дни, мисля, че ще е отрицателен, зависи кога си взела хапчето. Успех )
#6 2014-07-31 21:41:32
- MiSteRry
- Member
- Registered: 2009-04-01
Вместо да помогнете на момичето я критикувате. Все едно не сте изпадали в подобни ситуации..Разбирачи ... |-( |-(
Ето и моя съвет: Вземи си Ескапел, взех го преди 3 месеца някъде 28,98 е хапчето какви са тия цени 35 .. |-( Вземи го по-добре утре за да ти помогне по-бързо и може да се пие веднъж в месеца, не на всеки 6 месеца, няколко доктора са ми го казвали. След като го изпиеш си направи теста след определени дни, мисля, че ще е отрицателен, зависи кога си взела хапчето. Успех )
Момичето поиска съвет и това получава, не прочетох никъде "Моля съчувстайте ми, че не мисля." Много знаеш и вече определяш кой е разбирач и кой не е. Много ясно, че ще я критикуваме всеки път като правят секс ще се паникьосва. В кое от мненията не видя опит за помощ? Личен адвокат лизач. (:
Pages: 1