Pages: 1
#1 2014-06-18 15:24:41
- Mrs.Unmistakable
- Member
- Registered: 2012-09-10
Re: Изпит след 8 клас
Здравейте Този петък ми предстои изпит по френски език. Много ми е притеснено за него и бих се радвала ако някой ми обясни как протича целия изпит. Много ли се преписва (смисъл винаги ми казват, че не било невъзможно да се препише, а бих била доволна ако успея да препиша 2-3 отг. на упражнението за слушане ) , колко квестора са в стаята и строги ли са, какво става ако се провалиш т.е слаб 2, много ли е труден изпита... и все такива въпроси. Ще се радвам ако ми обясните.
I'm little bit weird,crazy and wild. I'd rather be stupid than boring as fuck
#2 2014-06-18 16:34:53
- Анджелика_
- Member
- From: Някъде из света
- Registered: 2012-08-30
Здравей.
Този Петък и аз имам изпит,но по Английски език.Общо взето изпитът протича по начина по който са минали и изпитите ти в седми клас.Ако класът ви е по-голям,както е нашият, може би ще ви разделят на две групи в две отделни стаи.
Можеш да преписваш най-вече в зависимост от квесторите.За съжаление,обаче не можеш да разбереш по-рано кои ще са те.От тях зависи дали ще позволят да преписват учениците.Например в седми клас на изпита ми по английски език квесторите ни бяха двама(както е винаги)и ни разрешиха да преписваме,макар че бяхме срещу директорския кабинет.Аз лично съм се отказала от този вид решаване на изпита,но на една приятелка,например,писах съчинение,което тя ще пише на чоропогащника си под полата и така ще преписва.Според мен не е нужно да рискуваш.Както и да е-това е твой избор.
Не знам при вас,но на нас ни казаха,че не е задължително да се явяваш на изпита.В смисъл такъв,че можеш да си вземеш извинителна бележка и да не присъстваш,защото тази оценка се пише като текуща и от нея и всички останали оценки учителя оформя годишната ти.Следователно,ако имаш двойка това не означава,че задължително трябва да останеш на поправителен и т.н.Разбира се може и да е по-различно при вас,но се съмнявам.
Това е,което аз знам.Надявам се да съм ти помогнала.
П.п.-Успех! ^_^
Седнали да се занимават с моя живот...Мисля си-тогава, колко ли скучен е техния?:D
#3 2014-06-18 18:21:16
- -atanasowa
- Member
- Registered: 2012-08-07
Анджелика, а дали тестът ще е подобен на този в седми клас по ниво на трудност *доколкото е възможно, според изучения материал през тази година*? Защото имаше много хора, които ми казаха, че би трябвало да е лесен и такива, които казаха, че щял да е много по-труден.
.
Verlieben. Verlieren.
#4 2014-06-18 19:42:38
- famouss__girll
- Без право на собствен ранг
- Registered: 2010-11-27
Аз съм полагала такъв по английски и не виждам как ще се преписва. Поне на мен ми се стори невъзможно. Един съвет от мен - не се притеснявай. Оценката от изпита не ти се вписва като годишна.
[img]http://data2.whicdn.com/images/165761521/large.gif[/img]
[img]http://data3.whicdn.com/images/165494379/large.gif[/img]
She's a mess of gorgeous chaos, and you can see it in her eyes.
#5 2014-06-19 08:24:43
- shad0w_th
- Member
- Registered: 2010-04-20
Миналата година и аз имах такъв изпит, само че по английски. Не е кой знае какво ако си знаеш материала, освен това оценката не ти е годишна, просто има роля като всяка друга оценка през годината. Нас много ни плашеха, ама се оказа не чак толкова ужасяващо.
Не съжалявам за нищо, което съм направила през живота си. : )) ..
Всичко е възможно, стига да го искаш и да се постараеш да го направиш реалност!
#6 2014-06-19 11:20:17
- -atanasowa
- Member
- Registered: 2012-08-07
Да не правя тема, днес класната ни каза, че в понеделник щели да идват хора и да ни изпитват, ако оценката ни се различава от тази от седми клас, но забравих другото.
Някой да ми каже подробности??
.
Verlieben. Verlieren.
#7 2014-06-19 13:55:01
- Mrs.Unmistakable
- Member
- Registered: 2012-09-10
Явно не е толкова трудно, но класната както и родителите ми настояват да се справя успешно, защото било много важно. Каквото стане, стане
Ако се отвори възможност за препис ще я използвам. Френския не е от най-лесните неща и ще ми трябва много успих. Късмет на всички утре.
I'm little bit weird,crazy and wild. I'd rather be stupid than boring as fuck
Pages: 1