Pages: 1
#1 2014-01-10 16:55:29
- miminzetyyy
- Mrs. Soмеrhalдеr
- From: Пловдив
- Registered: 2009-06-26
Re: Телефон /SONY Xperia L или HTC Desire 500/
Здравейте. Скоро ще си взимам телефон и се чудех между тези два модела :SONY Xperia L или HTC Desire 500. Телефонът ще ми трябва предимно за интернет, снимки, музика, филми.Общо взето забавление.Та въпросът ми е има ли някой от тези модели и кой е по-качествен и си струва ? Благодаря предварително
пп. Не можах да намеря специалната тема, но ако някой има линк към нея може ли да го постне.
#2 2014-01-10 17:15:14
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Re: Телефон /SONY Xperia L или HTC Desire 500/
Аз имам Xperia L от седмица и нещо. Телефона е хубав, доволна съм, но Е СЛОЖЕН(поне за мен). Не можеш да боравиш спокойно без да имаш инсталиран някакъв мениджър, който да ти управлява музиката, картинките и т.н., всичко трябва да минава през там, което лично мен ме дразни.
Със старата ми Xperia също беше така и УЖ би трябвало да съм свикнала, но с този телефон не е така.
Лично аз доста се измъчих и с настройката на контактите(което вече си е от мен, де, но както казах, телефона и иначе е сложен |-( )
Четох по форумите, че хората имат проблем с този телефон - когато говориш се чува нещо като пращене, което не е силно, но се усеща, при мен се случи и отсрещната страна да не ме чува(веднъж). Доста хора се оплакаха от това и при мен също го има проблема.
За другия телефон не знам.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
Pages: 1