#1 2014-01-10 16:55:29

miminzetyyy
Mrs. Soмеrhalдеr
From: Пловдив
Registered: 2009-06-26

Re: Телефон /SONY Xperia L или HTC Desire 500/

Здравейте. Скоро ще си взимам телефон и се чудех между тези два модела :SONY Xperia L или HTC Desire 500. Телефонът ще ми трябва предимно за интернет, снимки, музика, филми.Общо взето забавление.Та въпросът ми е има ли някой от тези модели и кой е по-качествен и си струва ? Благодаря предварително  sun
пп. Не можах да намеря специалната тема, но ако някой има линк към нея може ли да го постне.

Човек винаги трябва да бъде това, което сърцето му казва..

Блога ми : http://xstoriess.alle.bg/ sun

#2 2014-01-10 17:15:14

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Re: Телефон /SONY Xperia L или HTC Desire 500/

Аз имам Xperia L от седмица и нещо. Телефона е хубав, доволна съм, но Е СЛОЖЕН(поне за мен). Не можеш да боравиш спокойно без да имаш инсталиран някакъв мениджър, който да ти управлява музиката, картинките и т.н., всичко трябва да минава през там, което лично мен ме дразни.
Със старата ми Xperia също беше така и УЖ би трябвало да съм свикнала, но с този телефон не е така.
Лично аз доста се измъчих и с настройката на контактите(което вече си е от мен, де, но както казах, телефона и иначе е сложен |-( )
Четох по форумите, че хората имат проблем с този телефон - когато говориш се чува нещо като пращене, което не е силно, но се усеща, при мен се случи и отсрещната страна да не ме чува(веднъж). Доста хора се оплакаха от това и при мен също го има проблема.

За другия телефон не знам.

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook