#1 2013-07-31 08:12:53
- Miss USA
- Member

- From: Wonderland :3
- Registered: 2012-09-23
Re: Влюбена?!
Здравейте.. Значи, на 14 съм, и вчера официялно се запознах с момчето, в което най-добрата ми приятелка беше влюбена преди няколко месеца. Никога до сега не съм си позволявала да харесам бивш на моя приятелка или момче, което тя просто е харесвала, но онзи ден просто се случи. Трябваше да ходим на плаж с него и едни приятелки и просто в първия момент, в който го видях като че ли се влюбих в него. Той е с 1 година по-голям от мен . И някак се почувствах все едно го познавам от години, затова учудващо лесно почнахме да си говорим за какво ли не, по-късно, когато отидохме на басейна той постоянно ме хващаше за ръката, под всякакви предтексти, скачахме във басейна заедно за ръце, прегръщахме се и постоянно бяхме заедно . И затова вчера отново бяхме на плаж със същите хора. И беше направо още по-хубаво от вчера. Направо си ходехме по плажа за ръце, във водата също не се пускахме, бяхме НАПЪЛНО неразделни, след плажа, той предло да играем на предизвикателства, и му се падна да ме целуне. Но той не го направи, смисъл, не точно. Целия почервеня, и всички почнаха да го базикат ако искал просто да ме целуне по косата .. И той се приближи на милиметър от мен и ми прошепна нещо, всички видяха че ми прошепва нещо, само аз, глупачката, бях в такъв екстаз, че не разбрах какво каза .. После с него си говорихме по скайп от 4 часа, до 11:30 . Постоянно си пращаме по хиляди целувки и сърчица, и една приятелка, взе та го попита дали ме харесва, и той каза просто " това не е твоя работа " , после пак се базикахме с него, той даже почна да ми казва " жена ми" .. А той доскоро е бил влююбен в едно друго момиче, което обаче го е отрязало скоро .. И не знам .. Очевидно съм влюбена, защото не издържам без да го виждам, цяла сутрин само за него си мисля, а той пък замина на море сега, и ще го видя чак след седмица, а вече не издържам... Проблема е, че не знам дали и той изпитва същото към мен. Вие какво мислите? Дали ме харесва? Извинявам се,че е толкова дълго, просто вмомента наистина имам нужда от съвет ..
Bitch,you're just like Monday,nobody likes you! :3
[img]http://i45.tinypic.com/zunloo.gif[/img]
#2 2013-07-31 09:26:18
- Breath Of Passion
- Bitchy mod

- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Ех, че сладко.. 8-)
Според мен те харесва, но не мисля, че е влюбен в теб(нито ти в него). Просто сега е нещо ново, ти си малка и се впечатляваш и от най-малките неща(не го казвам с лошо, просто е така).
Не те ли притеснява това, че до вчера е бил влюбен в еди коя си, ама след като го е отрязала вече не е ?
Мисълта ми е - детско увлечение, ще ти мине.Но и без това не пречи да си изкарвате добре.
П.П. Защо направо не го попиташ или се притесняваш?
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#3 2013-07-31 12:31:02
- Miss USA
- Member

- From: Wonderland :3
- Registered: 2012-09-23
Ех, че сладко.. 8-)
Според мен те харесва, но не мисля, че е влюбен в теб(нито ти в него). Просто сега е нещо ново, ти си малка и се впечатляваш и от най-малките неща(не го казвам с лошо, просто е така).
Не те ли притеснява това, че до вчера е бил влюбен в еди коя си, ама след като го е отрязала вече не е ?
Мисълта ми е - детско увлечение, ще ти мине.Но и без това не пречи да си изкарвате добре.
Ами определено се притеснявам, все пак се познаваме от няколко дни, иначе , разбира се, че ми е малко притеснено за онова момиче, което е харесвал преди, но не знам какво да правя просто
Bitch,you're just like Monday,nobody likes you! :3
[img]http://i45.tinypic.com/zunloo.gif[/img]
#4 2013-07-31 15:26:07
- noni_1992
- Member

- Registered: 2012-09-06
По-всичко изглежда,че не е безразличен към теб .. и двамата имате симпатии един към друг,просто някой трябва да направи първата крачка .. Ако се страхуваш,изчакай го да се върне от морето,излизайте пак и всичко ще излезе наяве рано или късно ![]()
I'd LOVE GO BACK TO WHEN WE PLAYED AS KIDS
BUT THINGS CHANGES....
THAT'S JUST THE WAY IT IS ... THINGS'LL NEVER BE THE SAME!
понякога се питам кой си?.. и защо си с мен?
понякога не знам коя съм,но пак съм с теб!
Не вярвам,че си като всички други,макар понякога да си приличаш..
Някак наивно вярвам ти,макар понякога да го отричам..
И кой си ти-коя съм аз все пак не зная.. но знам-Ти си този от когото се нуждая!(h)
#5 2013-07-31 17:21:15
- Extazy Baby
- Member

- Registered: 2011-02-23
- Website
О, Боже. К'ва любов на 14, беее ... я, се стягайте
Има огромна разлика между детско увлечение и ЛЮБОВ
"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski
#6 2013-07-31 18:26:48
- Breath Of Passion
- Bitchy mod

- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
О, Боже. К'ва любов на 14, беее ... я, се стягайте
Има огромна разлика между детско увлечение и ЛЮБОВ
Е, по-спокойно, де. Тя не е казала, че го обича.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#7 2013-08-01 16:15:28
- little_baby
- i am lost in time.

- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
О, колко сладко.
Мисля че има някакви симпатии към теб, но смятам, че е прекалено рано да го питаш дали те харесва.
#8 2013-08-01 20:31:32
- kingsize_ofanziva
- kingsize

- From: Някъде там
- Registered: 2009-03-09
- Website
Ех, че сладко.. 8-)
Напълно съм съгласна първо,че е много сладко,второ,че това все още са увлечения и бързо минават ![]()
Но усещането е много силно-за това се подвеждаш,че е любов ![]()
Въпреки всичко можете да си прекарате много добре-щом те кара да се чувстваш така,а и това,че не те е целунал тогава-показва,че има все пак нещо
успех - ако искаш да си с него-просто го кажи-поне опитът това ме е научил
ако ли не-тогава игричките не помагат ![]()
Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то
умря...хахаха...
![]()
Да ви имам мониторно , процесорната , клавиатурно , мишкова , скайп любов !!
#9 2013-08-03 19:11:02
- moni4kaa1
- Member

- From: St. Monica, California
- Registered: 2011-09-11
Да, има нещо към теб със сигурност - харесал те е. Но от личен пресен опит с приятел ти казвам, че може да го прави, за да се опита да забрави/преодолее момичето, в което е бил влюбен. За това според мен- карайте си за сега така - времето ще покаже, НО не очаквай много - може да останеш разочарована.
[/u]
Shay Mitchell <33
[img]http://prikachi.com/images/667/6431667a.gif[/img]
#10 2013-08-03 23:41:40
- miss_cute_kiss
- Member

- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
О,миличката..
Ако щеш вярвай била съм в абсолютно същата ситуация,само,където не бяхме на плаж.
Според мен също те харесва,но много внимавай,разбирам,че го харесваш,но не се привързвай прекалено бързо,защото аз постъпих по същия начин и стана много лошо положението.
Според мен ще е най-добре да го питаш просто (това което аз трябваше да направя,но не направих) мисля,че той най-добре знае,просто не случай приятелите му,говори с него.
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]