Pages: 1
#1 2010-02-22 19:51:17
- NiksY.zAyO
- Member
- Registered: 2010-01-15
Re: как да го накарам да я забрави...?...
Ами вече сигурно сте чели статиите ми, но ето че аз и сладура ми скъсахме преди месец...Той ме скъса с думите : Просто не ми се занимава с момичета, коквито и да са...Но ето че с една от най-добрите ми приятелки разбрахме нещо, което той сам ни каза...че още ме обича, но и обича нея...същата моя приятелка с която го разбрахме това...аз нямам нищо против да са заедно...но тя не го обича...тя мисли, че той е грозен и иска да се оттърве от него...но той продалжава да я обича...Моля ви посъветвайте ни как да го накараме да я забрави и да продължи да ме обича...?...
#2 2010-02-22 20:19:55
- LaPe7yYy
- Suнshине..
- From: LA.. <33
- Registered: 2009-03-07
да накараш някого да забрави някого.. незнам как можи да се осъществи такова желание ;x
Damon & Elena ♥
[img]http://prikachi.com/images/737/2554737b.gif[/img]
Don't let go, don't run away love,
I still got feelings you are my passion.
Don't let go, don't run away love
you are the one for me..
#3 2010-02-22 20:36:29
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
да накараш някого да забрави някого.. незнам как можи да се осъществи такова желание ;x
+това си представи каква приятелка ти е, щом знае, че го обичаш /съдя за това по въпроса ти/...Щом те е оставил не се занимвай с него!Пропуснал си е шанса, пропилял го е и толкова..Както се казва, не се връщай да си ближеш..плюнките с извинение..има толкова много момчета ти..
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#4 2010-02-27 08:25:29
- dead-makeup
- Member
- Registered: 2009-11-06
Имала съм такъв случай обичаше и мен и една фр.Аз бих му казала да избере една , ако избере другата ще го подмина и ще гледам за други сладури.Все пак не единственото моче в света.Знам , че няма да сам го забравила , но ще се опитвам и така.Това е моя съвет , незнам какво мислиш ...
Lips that felt just like the inside of a rose
So, how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us
#5 2010-02-27 10:01:06
- NiksY.zAyO
- Member
Наистина получих добри съвети от вас...но не искам да го забравям...та аз го обичам от 5-ти клас...вече 2 години...и откакто го обичам...разбрах кой наистина е за мен...кой обичам и без кого не мога...казах му го и на него...и той сега ми каза, че искал да бъде отново с мен...но все още се съмнявал...и не знам какво да правя...казах му че когато е сигурен...аз съм готова да се върна при него...и той за сега още мисли...ще ми кажете ли как да постъпя...?...
#6 2010-02-28 20:15:28
- yoannka_love_mariqncho
- Member
- Registered: 2010-02-27
Чакай малко за каква обич говориш?!Първо според мен поне не можеш да накараш който и да било човек да направи нещо.Второ човек,когато обича-обича само един човек,а не и цялата рода до девето коляно.Не може човек да обича двама души,все чувствата трябва да надделеят към едната страна.
I LoVe OnLy My ReAl LoVe MaRiQn
FoReVeR ToGeThEr
#7 2010-03-01 17:59:28
- NiksY.zAyO
- Member
Благодаря на всички за съветите ви...с малко помощ от тях...и изказване на всичките ми чувства към този когото исках да си върна...си го варнах... все пак мерсии...
Pages: 1