Pages: 1
#1 2013-05-02 14:53:07
- xx_devilgirl_xx
- Member
- Registered: 2012-04-22
Re: Любов от разстояние..
Та темата е ясна..Има 300 километра по между ни,пишем си ,говорим по телефон/скайп постоянно.В продължение на 3 месеца..аз се влюбих в него,а една вечер той беше пиян и ми се обади ,каза ми- Обичам те!
Преди няколко дни му казах,че и аз съм влюбена ,а той ми каза- Моето сладко коте <3
( и двамата обичаме котки ;д ) .. И аз му казах,че искам да бъда с него,а той ми каза,че на 110 процента бихме били..ако бяхме от 1 град.. т.е. разстоянието го притеснява..Ще се видим след няколко дни...Та въпроса ми е .. Какво мислите по въпроса..?
#2 2013-05-02 15:16:54
- Christina
- Member

- From: Софияя
- Registered: 2011-09-08
Много рядко оцеляват такива връзки. Отличен опит мога да кажа, че подобни чувства са временни.
Искам изгрева да прегърна
слънце изгря след тази нощ тъмна
силно желая с вятъра да полетя
#3 2013-05-02 18:15:20
- miss_ya
- Member

- From: Narnia
- Registered: 2010-11-22
Хората казали ''Out of sight, out of mind''.Имам братовчед,който 'ходи' телефонно с една приятелка и всъщност и двамата си правят каквото си искат,без другия да разбере..Гадно е,защото не знаеш какво става зад гърба ти,но ти си преценяваш.Не мисля,че ще издържите дълго,пък и сама каза,че бил пиян като ти се обадил.. :/
[img]http://store.picbg.net/pubpic/B3/F9/213db4373f5ab3f9.gif[/img]
Haytham Kenway
#4 2013-05-02 18:41:53
- privaтe Love
- Member

- From: in his late night thoughts
- Registered: 2010-08-07
Също от личен опит мога да кажа, че любовта от разстояние е всичко друго, но не и истинска връзка. До един момент има тръпка и е яко, но после реалността си казва думата.
«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...
#5 2013-05-02 19:49:14
- Chicharitooo
- Member

- From: Narnia <3
- Registered: 2012-03-04
Трябва наистина да си имате огромно доверие за да стане всичко.
Boy: Knock knock.
Girl: Who is it?
Boy: Marry.
Girl: Marry who?
Boy: Marry me.
#6 2013-05-05 12:03:28
- dani_vasileva
- Member
- Registered: 2010-02-08
Моята връзка е от разстояние .. делят ни около 150км. ..Трудно ни е,но връзката ни е доста силна..Разбира се не знам колко често вие се/ще се виждате .. Ние се виждаме през ваканциите и почивните дни. Ако наистина се обичате пробвайте.Ще е трудно,но ще знаеш,че си опитала. ![]()
#7 2013-05-08 15:04:40
- noni_1992
- Member

- Registered: 2012-09-06
Един съвет .. Не слушай тези,които твърдят,че е невъзможно и че тази любов не е истинска,защото не е така ... имам доста примери,които го потвърждават .. Стига двама души да искат да са заедно и да си имат доверие може да се изгради такава връзка... Дори и моята беше от разстояние-Вече живеем заедно
.. Но истината е,че това разстояние трябва да се изтриe след възможно по-кратко време т.е .. няма да оцелее връзката ако винаги е от разстояние .. Това е моето мнение и имам много доказателства зад него ![]()
I'd LOVE GO BACK TO WHEN WE PLAYED AS KIDS
BUT THINGS CHANGES....
THAT'S JUST THE WAY IT IS ... THINGS'LL NEVER BE THE SAME!
понякога се питам кой си?.. и защо си с мен?
понякога не знам коя съм,но пак съм с теб!
Не вярвам,че си като всички други,макар понякога да си приличаш..
Някак наивно вярвам ти,макар понякога да го отричам..
И кой си ти-коя съм аз все пак не зная.. но знам-Ти си този от когото се нуждая!(h)
Pages: 1