Pages: 1
#1 2013-02-21 14:23:21
- xx_devilgirl_xx
- Member
- Registered: 2012-04-22
Re: Вече и аз не знам какво да мисля и правя..
С едно момче се запознахме преди година..Станахме много добри приятели,аз се влюбих в него .. И той в мен и ми предложи на 17-ти февруари тръгнахме..Всичко бе просто перфектно..Постоянно бяхме заедно ,казвахме и показвахме един на друг колко се обичаме..Но на 03.02 той скъса с мен..След няколко дни тръгна с моя ,,приятелка''..Заедно са от 1 седмица вече..Но той постоянно ми пише,интересува се имам ли ново гадже,как съм..Мисля,че още ме обича,но е с нея..Дори ми казаха,че дори не се целували..Даже внимание не и е обръщал..А аз плача постоянно .. Моля ви кажете какво мислите.. ![]()
#2 2013-02-21 14:24:10
- xx_devilgirl_xx
- Member
- Registered: 2012-04-22
На 17 януари *
#3 2013-02-21 14:35:34
- noni_1992
- Member

- Registered: 2012-09-06
Момиче не се заблуждавай ... казвам ти го най-искрено..Той ви разиграва и двете и вероятно дори не знае какво иска.. Продължавай напред и рано или късно ще го забравиш,не сте били от толкова много време заедно и знам,че боли,но Не Вярвам,че те обича .. съжалявам,но това е истината ... Рано или късно ще откриеш човека за теб не се отчайвай .. ![]()
I'd LOVE GO BACK TO WHEN WE PLAYED AS KIDS
BUT THINGS CHANGES....
THAT'S JUST THE WAY IT IS ... THINGS'LL NEVER BE THE SAME!
понякога се питам кой си?.. и защо си с мен?
понякога не знам коя съм,но пак съм с теб!
Не вярвам,че си като всички други,макар понякога да си приличаш..
Някак наивно вярвам ти,макар понякога да го отричам..
И кой си ти-коя съм аз все пак не зная.. но знам-Ти си този от когото се нуждая!(h)
#4 2013-02-21 14:45:37
Момиче не се заблуждавай ... казвам ти го най-искрено..Той ви разиграва и двете и вероятно дори не знае какво иска.. Продължавай напред и рано или късно ще го забравиш,не сте били от толкова много време заедно и знам,че боли,но Не Вярвам,че те обича .. съжалявам,но това е истината ... Рано или късно ще откриеш човека за теб не се отчайвай ..
Just because someone smiles all the time,
doesn't mean their life is perfect.
#5 2013-02-21 15:18:34
- Breath Of Passion
- Bitchy mod

- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Аз не можах да разбера на 17 Януари тази година ли тръгнахте и скъсахте на 03.02 тази година или миналата година сте тръгнали?
Edit:Ако е така мога да кажа едно : Това не е никаква любов.За 2-3 седмици ме съмнява да сте толкова лудо влюбени, че чак и да не можете да живеете без другия.
Просто детско увлечение и толкова.Стига сте бъркали истинските силни чувства с детинщини.
П.П.Има си тема.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#6 2013-02-21 15:19:50
- sunshine5383
- Member

- From: girlland <3 ^ ^
- Registered: 2012-02-29
Толкова ми е познато. Повярвай ми... той просто си играе и с двете ви. Просто не си хаби нервите за него. Усмихни се и продължи напред!
![]()
[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]
Pages: 1