Pages: 1
#1 2013-02-21 14:23:21
- xx_devilgirl_xx
- Member
- Registered: 2012-04-22
Re: Вече и аз не знам какво да мисля и правя..
С едно момче се запознахме преди година..Станахме много добри приятели,аз се влюбих в него .. И той в мен и ми предложи на 17-ти февруари тръгнахме..Всичко бе просто перфектно..Постоянно бяхме заедно ,казвахме и показвахме един на друг колко се обичаме..Но на 03.02 той скъса с мен..След няколко дни тръгна с моя ,,приятелка''..Заедно са от 1 седмица вече..Но той постоянно ми пише,интересува се имам ли ново гадже,как съм..Мисля,че още ме обича,но е с нея..Дори ми казаха,че дори не се целували..Даже внимание не и е обръщал..А аз плача постоянно .. Моля ви кажете какво мислите..
#2 2013-02-21 14:24:10
- xx_devilgirl_xx
- Member
- Registered: 2012-04-22
На 17 януари *
#3 2013-02-21 14:35:34
- noni_1992
- Member
- Registered: 2012-09-06
Момиче не се заблуждавай ... казвам ти го най-искрено..Той ви разиграва и двете и вероятно дори не знае какво иска.. Продължавай напред и рано или късно ще го забравиш,не сте били от толкова много време заедно и знам,че боли,но Не Вярвам,че те обича .. съжалявам,но това е истината ... Рано или късно ще откриеш човека за теб не се отчайвай ..
I'd LOVE GO BACK TO WHEN WE PLAYED AS KIDS
BUT THINGS CHANGES....
THAT'S JUST THE WAY IT IS ... THINGS'LL NEVER BE THE SAME!
понякога се питам кой си?.. и защо си с мен?
понякога не знам коя съм,но пак съм с теб!
Не вярвам,че си като всички други,макар понякога да си приличаш..
Някак наивно вярвам ти,макар понякога да го отричам..
И кой си ти-коя съм аз все пак не зная.. но знам-Ти си този от когото се нуждая!(h)
#4 2013-02-21 14:45:37
Момиче не се заблуждавай ... казвам ти го най-искрено..Той ви разиграва и двете и вероятно дори не знае какво иска.. Продължавай напред и рано или късно ще го забравиш,не сте били от толкова много време заедно и знам,че боли,но Не Вярвам,че те обича .. съжалявам,но това е истината ... Рано или късно ще откриеш човека за теб не се отчайвай ..
Just because someone smiles all the time,
doesn't mean their life is perfect.
#5 2013-02-21 15:18:34
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Аз не можах да разбера на 17 Януари тази година ли тръгнахте и скъсахте на 03.02 тази година или миналата година сте тръгнали?
Edit:Ако е така мога да кажа едно : Това не е никаква любов.За 2-3 седмици ме съмнява да сте толкова лудо влюбени, че чак и да не можете да живеете без другия.
Просто детско увлечение и толкова.Стига сте бъркали истинските силни чувства с детинщини.
П.П.Има си тема.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#6 2013-02-21 15:19:50
- sunshine5383
- Member
- From: girlland <3 ^ ^
- Registered: 2012-02-29
Толкова ми е познато. Повярвай ми... той просто си играе и с двете ви. Просто не си хаби нервите за него. Усмихни се и продължи напред!
[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]
Pages: 1