Pages: 1
#1 2013-02-13 19:36:02
- miss_cute_kiss
- Member

- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Re: Психически или физически проблем?
Имам няколко въпроса към вас.
Предимно се извинявам за които,на някого може да му се сторят странни,но...
Първият е : Според вас,нормално ли е да имаме толкова постоянен апетит?
Вторият : Нормално ли е понякога до толкова да иска да отслабне човек,че да отказва всякаква храна с НАДЕЖДАТА,че може да се разболее от анорексия и да не напълнява?
Третият е : Според вас,кой е най-здравословният начин за отслабване?
Четвърти : Някога чувствали ли сте се подтиснати от теглото си,спрямо това на ваши познати и т.н ?
И последно : Според вас,всичко това на психическа или физическа основа се развива?
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#2 2013-02-13 19:52:04
- drebosy4etu
- Member

- Registered: 2009-08-08
Първият е : Според вас,нормално ли е да имаме толкова постоянен апетит? -И да,и не..Много зависи...
Вторият : Нормално ли е понякога до толкова да иска да отслабне човек,че да отказва всякаква храна с НАДЕЖДАТА,че може да се разболее от анорексия и да не напълнява? -Изобщо не е нормално.
Третият е : Според вас,кой е най-здравословният начин за отслабване? -Разделното хранене,спорт...
Четвърти : Някога чувствали ли сте се подтиснати от теглото си,спрямо това на ваши познати и т.н ? -Чувствала съм се подтисната,но не спрямо това на мои познати...Просто ми е ставало кофти.
И последно : Според вас,всичко това на психическа или физическа основа се развива? - Психическа.
Виждам кога мъжете обичат жените.Те им дават всичко,освен малка чaст от живота си.Но жените,когато обичат,те дават всичко
#3 2013-02-13 19:53:03
- el.nihatova
- Member

- Registered: 2010-11-26
Първият е : Според вас,нормално ли е да имаме толкова постоянен апетит? - Ами, всъщност не знам. И аз имам постоянен апетит, но главната причина е скуката. Някои хора, като мен, ядат от скука.
Вторият : Нормално ли е понякога до толкова да иска да отслабне човек,че да отказва всякаква храна с НАДЕЖДАТА,че може да се разболее от анорексия и да не напълнява? - Случвало ми се е да искам да го направя, на не съм. В момента, все още мразя тялото си.
Третият е : Според вас,кой е най-здравословният начин за отслабване? - Със здравословно хранене, не диета, а здравословен начин на живот и спорт.
Четвърти : Някога чувствали ли сте се подтиснати от теглото си,спрямо това на ваши познати и т.н ? - Да.
И последно : Според вас,всичко това на психическа или физическа основа се развива? Психическа! Може всичко около теб да е прекрасно и самият ти да изглеждаш чудесно, но всичко започва в мозъка.
#4 2013-02-13 20:00:22
- Chicharitooo
- Member

- From: Narnia <3
- Registered: 2012-03-04
1. Ооо да, на мен ми се е случвало, но попринцип е временно. (поне при мен беше така)
2. Не е нормално, има още толкова начини да отслабнеш. НИКОГА НЕ ПРАВЕТЕ ТАКА.
3. Спорт, спорт, спорт и разбира се да не се ядат ''боклуци''
4. Да.
5. Главно е психическо, но човек който не се движи е нормално да няма перфектна фигура. (поне сподер мен е така)
Boy: Knock knock.
Girl: Who is it?
Boy: Marry.
Girl: Marry who?
Boy: Marry me.
#5 2013-02-13 20:10:29
- мимозата
- Member

- From: *Wonderland*
- Registered: 2011-11-06
Първият е : Според вас,нормално ли е да имаме толкова постоянен апетит? Зависи! .. На колко си?
Вторият :Нормално ли е понякога до толкова да иска да отслабне човек,че да отказва всякаква храна с НАДЕЖДАТА,че може да се разболее от анорексия и да не напълнява? НЕ!
Третият е : Според вас,кой е най-здравословният начин за отслабване? Ядеш от всичко по малко.. не се лишаваш от нищо , но в същото време не трябва и да прекаляваш и спортуваш. Това е! Аз съм го прилагала и работи.
Четвърти : Някога чувствали ли сте се подтиснати от теглото си,спрямо това на ваши познати и т.н ? Да
И последно : Според вас,всичко това на психическа или физическа основа се развива? Психическа.
[img]http://i1062.photobucket.com/albums/t497/nutella-k-i-t-t-y/Panda_GIF_by_PandaBearRae.gif[/img]
The day I learn to fly,
I'm never coming down.
#6 2013-02-13 22:15:46
- lovegackt
- Member

- From: My imagination *~*
- Registered: 2011-09-26
Повечето хора си мислят, че с диети, упражнения и т.н. ще постигнат всичко това, но както съм се убедила и сама, всичко започва от нагласата на човек. Ако психически е готов да отслабне, то физическата част ще се постигне лесно ![]()
Когато пред теб се изпречи стена, не се притеснявай, изрисувай я!
Нарисувай мечтите, за които не си вярвал че ще се сбъднат.
[img]http://ic.pics.livejournal.com/omgakuto/24609747/35781/35781_900.gif[/img]
#7 2013-02-16 17:41:17
- ttiiniie^^
- Member

- From: Saint Petersburg.
- Registered: 2010-12-17
- Website
Според вас, нормално ли е да имаме толкова постоянен апетит? - Да, от възрастта е.
Нормално ли е понякога до толкова да иска да отслабне човек, че да отказва всякаква храна с НАДЕЖДАТА, че може да се разболее от анорексия и да не напълнява? - Чак да се надява, че ще се разболее от анорексия ме съмнява, но просто за отслабване - да, случва се.
Според вас, кой е най-здравословният начин за отслабване? - Спорт, предполагам.
Някога чувствали ли сте се подтиснати от теглото си,спрямо това на ваши познати и т.н? - Никога.
Според вас, всичко това на психическа или физическа основа се развива? - Психическа. Както казах - от възрастта е.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Tumblr.
#8 2013-02-16 20:08:45
- waLLz =]
- Member

- From: SOFIYA CITY
- Registered: 2011-09-09
1. Напълно нормално е, все пак се развиваме все още.
2. Не. С глад не става нищо. Твърде заблудени хора има. Преебете ли си организма на тая ранна възраст, цял живот ще съжалявате, за Бога на 13-14 години сте повечето и искате да отслабвате?
3. Храненето, след това е спорта.
4. Не.
5. По малко и от двете.
[img]http://25.media.tumblr.com/7c425a9dbe4766bf629d30760ed8cdd9/tumblr_mjcw8cT5Cj1qen4j5o1_r1_250.gif[/img][img]http://24.media.tumblr.com/10da5e65b5f3d01e32ddef756fce49c8/tumblr_mjcw8cT5Cj1qen4j5o2_r1_250.gif[/img]
[img]http://25.media.tumblr.com/6e3d4ec3b5f71b8a094b5561bfe8d2d3/tumblr_mjcw8cT5Cj1qen4j5o3_r1_250.gif[/img][img]http://25.media.tumblr.com/514154f27a9110f167ab3986f6ac5f51/tumblr_mjcw8cT5Cj1qen4j5o4_r1_250.gif[/img]
#9 2013-02-16 20:15:36
- p0p staR
- Black Angel

- From: In the Nowhere
- Registered: 2012-04-03
Първият е : Според вас,нормално ли е да имаме толкова постоянен апетит?-Да-навлизането в пубертета изисква определени кг.Осъзнах го преди 2 дни.
Вторият : Нормално ли е понякога до толкова да иска да отслабне човек,че да отказва всякаква храна с НАДЕЖДАТА,че може да се разболее от анорексия и да не напълнява?-Да,незнам защо,но да.
Третият е : Според вас,кой е най-здравословният начин за отслабване?-Повече ядене-повече спорт-Калорийте ако не се изгорят,чрез спорт,се превръщат в мазнини и се лепкат.
Четвърти : Някога чувствали ли сте се подтиснати от теглото си,спрямо това на ваши познати и т.н ?-Да
И последно : Според вас,всичко това на психическа или физическа основа се развива?-Повече клони към психически тормоз от обидите на "по-слабите"
[list=*]
[*]Follow me.[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Ask me.[/*]
[/list]
#10 2013-02-17 23:34:24
- -atanasowa
- Member
- Registered: 2012-08-07
Първият е : Според вас,нормално ли е да имаме толкова постоянен апетит? Както споменаха по-горе, в момента навлизаме в пубертета, тялото се нуждае от храна.
Вторият : Нормално ли е понякога до толкова да иска да отслабне човек,че да отказва всякаква храна с НАДЕЖДАТА,че може да се разболее от анорексия и да не напълнява? Не, не е нормално. Тези хора трябва да идат на психолог.
Третият е : Според вас,кой е най-здравословният начин за отслабване? Здравословно хранене С:
Четвърти : Някога чувствали ли сте се подтиснати от теглото си,спрямо това на ваши познати и т.н ? Да, чувствала съм се, но разбрах колко е глупаво
И последно : Според вас,всичко това на психическа или физическа основа се развива?Психическа.
.
Verlieben. Verlieren.
Pages: 1