Pages: 1
#1 2013-01-16 18:58:23
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Re: Шрифтове.
Намерих една подобна тема,но беше заключена.. За това отварям нова,защото искам да попитам..
Дали знаете някакви шрифтове в някой сайт,които да не трябва да се теглят..? Един вид,копираш буквите и ги поставяш?
Мерси предварително.
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#2 2013-01-16 19:24:31
- viktoriq_biserova
- Member
- Registered: 2010-05-14
ами аз влизам в Старта-->изпълнение и пиша charmap..и ми излизат всякакви шрифтове...надявам се да ти върши работа..сори ако го знаеш
♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
[img]http://static.rollingstone.ru/pic/ano/3/one_direction.jpg[/img]
#3 2013-01-16 19:34:10
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
ами аз влизам в Старта-->изпълнение и пиша charmap..и ми излизат всякакви шрифтове...надявам се да ти върши работа..сори ако го знаеш
Благодаря,но имам още един въпрос..
Опитах се да го копирам и да го поставя,но става обикновен шрифт..Как мога да го поставя и да бъде такъв какъвто съм го избрала?
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#4 2013-02-15 22:13:35
Ако си правиш текстове с различни шрифтове в сайт и после си ги копираш в програма на компютъра (където няма този шрифт) няма как да не станат с обикновен шрифт. Аз лично те съветвам да си ги теглиш.
П.П. Обратното също важи. Ако си написала нещо на компютъра си с определен шрифт и го копираш в сайт, който не поддържа този шрифт, надписът ти ще стане с обикновения шрифт.
Pages: 1