Pages: 1
#1 2012-12-01 08:12:36
- ron4eto99
- Member
- Registered: 2011-09-12
Re: Нуждая се от помощ !
Имам малък проблем .. Бившото ми гадже .. постоянно ми повтаря колко много ме обича,неможел да живее без мен,всеки ден аз съм му била в ума.С него се разделихме преди цели 4 месеца. След това той продължаваше да ме моли за втори шанс да му проста понеже беше направил една огромна грешка през нашата връзка.Аз му простих но не му дадох 2 шанс. Единственото което искам е да спре да ми повтаря неща които знам,защото е много дразнещо! Моля ви кажете ми какво ще е най-добре да направя,за да спре да ми говори .. ! Ще съм много благодарна
http://25.media.tumblr.com/437f50a522b6 … o1_500.gif .. Fuck you haters ! _!_
#2 2012-12-01 08:20:49
- zaicheto006
- Member
- From: .. ^ Dubstep ^ .. - * High Liv
- Registered: 2012-06-09
Re: Нуждая се от помощ !
Поговори си с него .. покажи му че вече не го интересуваш и да си продължи живота на пред без теб .. Щом ти го казва сигорно е така , не знам не го познавам . Кажи му че не го обичаш и че не искш да си с него след това което е направил .. (очевидно е че е изневерил , ако е така ) . Само ти можеш да решиш дали ще си с него отново . Започни да излизаш и с други момчета той така ще види че няма да успее с това което иска да направи и ще те остави (може би ) ;д ..
Don't Drink and Drive ..Smoke and Fly !!
Pages: 1