#1 2012-12-01 08:12:36

ron4eto99
Member
Registered: 2011-09-12

Re: Нуждая се от помощ !

Имам малък проблем .. sad Бившото ми гадже .. постоянно ми повтаря колко много ме обича,неможел да живее без мен,всеки ден аз съм му била в ума.С него се разделихме преди цели 4 месеца. След това той продължаваше да ме моли за втори шанс да му проста понеже беше направил една огромна грешка през нашата връзка.Аз му простих но не му дадох 2 шанс. Единственото което искам е да спре да ми повтаря неща които знам,защото е много дразнещо! Моля ви кажете ми какво ще е най-добре да направя,за да спре да ми говори ..  ! Ще съм много благодарна

#2 2012-12-01 08:20:49

zaicheto006
Member
From: .. ^ Dubstep ^ .. - * High Liv
Registered: 2012-06-09

Re: Нуждая се от помощ !

Поговори си с него .. покажи му че вече не го интересуваш и да си продължи живота на пред без теб .. Щом ти го казва сигорно е така , не знам не го познавам . Кажи му че не го обичаш и че не искш да си с него след това което е направил .. (очевидно е че е изневерил , ако е така ) . Само ти можеш да решиш дали ще си с него отново . Започни да излизаш и с други момчета той така ще види че няма да успее с това което иска да направи и ще те остави (може би ) ;д ..

Don't Drink and Drive ..Smoke and Fly !!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook