#701 2012-09-27 15:48:27
- barbie5
- Member
- From: Стара Загора
- Registered: 2009-07-25
Re: Въпроси любов - Съвети.
много хубава идея но... не.... той не е такъв особено след вчерашния ни разговор в които ми каза че не му пукало за мен.. беше ядосан но аз винаги помня и ме нараняват такива думи..... за жалост.. не е изненада.... не иска да ме вземе на парти на работата си в който и аз съм член и всеки може да отиде само защото нямам години.... навършвам 18 февруари... имам пълномощно към него и като му казах да идем заедно и да съм с пълномощно той ми каза... : да бе и да ме излагаш само'' ................. без коментар...
[img]http://store.picbg.net/pubpic/DB/46/05417bfb86c5db46.jpg[/img]
fight for this love..
#702 2012-09-27 18:21:02
- Коди Мартин
- Member
- From: Russia, St, Petersburg
- Registered: 2012-03-03
много хубава идея но... не.... той не е такъв особено след вчерашния ни разговор в които ми каза че не му пукало за мен.. беше ядосан но аз винаги помня и ме нараняват такива думи..... за жалост.. не е изненада.... не иска да ме вземе на парти на работата си в който и аз съм член и всеки може да отиде само защото нямам години.... навършвам 18 февруари... имам пълномощно към него и като му казах да идем заедно и да съм с пълномощно той ми каза... : да бе и да ме излагаш само'' ................. без коментар...
Ами, аз наистина не знам, какво да ти кажа. Според мен това е някак странно поведение за една двойка. Принципно във всяка любов има и караници и спорове, но те разбира се, се разрешават.
Освен това мисля, че е редно да седнете като нормални хора и да поговорите на четири очи, като обсъдите, как мислите да протече връзката ви занапред, защото явно така няма как. Една връзка е изградена на доверие и внимание и ако тези неща не запълват сърцата и съзнанието на двамата влюбени то няма как чувствата им да се опишат като любов.
[img]http://prikachi.com/images/652/6784652t.png[/img]
#703 2012-10-02 08:01:18
На колко години е той?
По принцип много от мъжете в един период от живота си, стават един вид обсебени от работата си и когато нещо в нея не върви или им предстои някаква важна крачка, стават нервни, заядливи, някои пък се затварят в себе си и стават по-мълчаливи.
Ако на въпросното парти има за цел да се покаже в някаква по-зряла или професионална светлина, има вероятност да не иска да те вземе със себе си/особено, ако е с поне с 4-5 години по-голям от теб/, защото те мисли за недостатъчно зряла. Не казвам, че си такава, но понякога хората си втълпяват разни неща, повлияни ту от странични фактори, ту от собствените си проблеми или страхове.
Може всичко да е временно и както казах, под влияние на някакво напрежение в работата му, нуждата да печели, да е подсигурен/особено в днешно време/ и тн.
Разбира се, не изключвам и факта, че може вече да си му омръзнала. Случват се и такива неща. Не знам дали си и от онези хора, които си падат малко лепки. Ако е така, опитай се да го промениш. Иначе го издебни в момент, в който ти се струва спокоен и в добро настроение и поговори с него. Опитай се да се държиш възможно най-зряло, не прибързвай, говори спокойно и си изясни нещата с него. Ако има вероятност вече наистина да не му пука за теб и причината за всичко да е втория вариант, смятам, че този разговор, очи в очи е най-доброто решение. След две години връзки просто няма смисъл вече да си хабиш времето с този човек. Колкото по-рано, толкова по-добре.
#704 2012-10-04 12:17:15
- barbie5
- Member
- From: Стара Загора
- Registered: 2009-07-25
нененен не е нито защото съм му омръзнала,нито защото не съм зряла просто иска да си говори каквото иска и да прави каквото иска ... .защото аз като съм там и като заговори за жени ми става гадно и го изглеждам криво и той спира.. ама не е нормално да се говори за други жени пред приятелката му! ОСобено като съм мега ревнива...сдържам се но на моменти излиза...на 22 години е,историята е дълга но на кратко .... така.. иначе ме взе между другото на партито :Д
[img]http://store.picbg.net/pubpic/DB/46/05417bfb86c5db46.jpg[/img]
fight for this love..
#705 2012-10-04 14:19:05
- Diddy*
- Member
- Registered: 2012-06-24
Здравейте Тази година съм в нов клас и вече си харесвам едно момче Днес се престраших да му пиша Писах му " драстии :p ", неговият отговор беше " hii ) ". След 2-3 минутки размисъл го попитах как е, каза че е добре попита ме аз как съм, аз също казах, че съм добре, но след това 'зацепих' с темите за разговор.. Не знаех какво да му пиша, а накрая той излезе извън линия. Ще може ли някой да ми каже теми на разговор, които да развия за следващия път когато събера смелост да му пиша?! :p
Наслаждавай се на всеки един миг с любимия, защото един ден ще дойде моментът, в който споменът ще е единственото нещо, което е останало от тази красива приказка !
#706 2012-10-04 19:46:17
- wikiie3e
- Member
- Registered: 2011-09-10
Питай го какво прави, как е, любим спорт/филм или нещо такова и темата сама ще се развие
Tomorrowland <3!
[img]http://data.whicdn.com/images/69939937/large.gif[/img]
#707 2012-10-07 12:28:30
- Diddy*
- Member
Питай го какво прави, как е, любим спорт/филм или нещо такова и темата сама ще се развие
Много ти благодаря
Наслаждавай се на всеки един миг с любимия, защото един ден ще дойде моментът, в който споменът ще е единственото нещо, което е останало от тази красива приказка !
#708 2012-10-07 18:31:38
- butterflyyy
- Member
- Registered: 2012-08-13
Здравейте! Искам да ви попитам най-задавания въпрос ;д как да разбера дали той ме харесва/обича ? ;д Той ми е казвал, че ме обича, но не му вярвам много много, защото това " Обичам те" стана като здрасти в днешно време и хората си го казват без да го чувстват. Понякога имам чувството, че не му пука за мен, но ако някой ми пречи, той е готов да му се оперчи ;д Предпочи да се виждаме на живо отколкото да си пишем.. Когато сме заедно наживо ме гледа за кратко време в очите. Почти не ме гледа дори, което ме плаши ;д Той ме лъже, но ме прави щастлива. Според вас какви са чувствата му?
#709 2012-10-07 20:29:39
- Коди Мартин
- Member
- From: Russia, St, Petersburg
- Registered: 2012-03-03
Здравейте! Искам да ви попитам най-задавания въпрос ;д как да разбера дали той ме харесва/обича ? ;д Той ми е казвал, че ме обича, но не му вярвам много много, защото това " Обичам те" стана като здрасти в днешно време и хората си го казват без да го чувстват. Понякога имам чувството, че не му пука за мен, но ако някой ми пречи, той е готов да му се оперчи ;д Предпочи да се виждаме на живо отколкото да си пишем.. Когато сме заедно наживо ме гледа за кратко време в очите. Почти не ме гледа дори, което ме плаши ;д Той ме лъже, но ме прави щастлива. Според вас какви са чувствата му?
Здравей,
това наистина е най-задавания въпрос, но честно казано е много трудно човек в интернет, който не е точно и ясно информиран за ситуацията да ти даде правилния съвет.
Въпреки това аз ще опитам, като ти споделя моето мнение, а ти ще бъдеш свободна да се съгласиш или просто да не му обърнеш внимание.
От сега като момче искам да ти кажа, че колкото и да е било някога модерно момчетата да признават чувствата си пред момичето, днес не е. Точно заради това мълчание от двете страни, доста от връзките се губят и някой остава наранен.
Самия факт, че момчето ти казва, че те обича, може да промени ситуацията и то да е вярно. Още по-хубаво е, че ти също изпитваш някакви чувства към него, затова просто опитай да ги споделиш с него или да му ги покажеш по някакъв начин.
Сигурен съм, че и двамата има, какво да си кажете и какво да изясните!
Поздрави и усмивки!
[img]http://prikachi.com/images/652/6784652t.png[/img]
#710 2012-10-08 16:59:33
- Diddy*
- Member
Здравейте Харесвам едно момче от новия ми клас, но тъй като се познаваме от скоро и не сме чак такива приятели, искам да ви попитам кога ще е добре да му призная чувствата си Притеснявам се от отговора му, а и е малко вероятно да се влюби в мен, защото съм грозна*лично мнение* Моля Ви помогнете ми
#711 2012-10-08 17:06:16
- RecklessGirl
- Member
- From: Dubstep land <33
- Registered: 2012-04-10
Здравейте Харесвам едно момче от новия ми клас, но тъй като се познаваме от скоро и не сме чак такива приятели, искам да ви попитам кога ще е добре да му призная чувствата си Притеснявам се от отговора му, а и е малко вероятно да се влюби в мен, защото съм грозна*лично мнение* Моля Ви помогнете ми
Искай му скайп/фейсбук (ако още ги нямаш) и му пиши по-често.Или направо го покани да излезете,но не бързай да му говориш за чувства,първо се опознайте.
#712 2012-10-08 19:21:20
- baby_dol97
- Member
- Registered: 2011-11-07
Как да бъда недостъпна!?
#713 2012-10-09 12:08:19
- pipi11
- Member
- From: *Wonderland*
- Registered: 2012-02-29
Здравейте ето го и моя проблем...Аз ходя на уроци по синтезатор и там има едно момче ..ние сме добри приятели, постоянно свирим заедно, на концерти той разговаря единствено с мен,, а е в школата от някъде 8 години. Миналата година той се закача с мен, дори ми намекна, че иска да тръгнем обаче аз първия път не разбрах намека |-( ...той повтори и тогава схванах, но не отговорих нищо защото се паникьосах - аз също го харесвах, но си помислих че ако не се получи ще стане доста кофти ( ние се виждахме почти всеки път в школата). Тази година отново часовете ни съвпадат :p ( имам нещо общо с това, но както и да е) когато го видях "искрата отново припламна" поговорихме и той спомена че му остава още само година в нашия град ( защото той отива да учи, а през останалото време ще е на село - там живее.) и тогава спря да ми пука за останалото и вече единственото което искам е да съм с него...Въпросът ми е как да разбера дали още ме харесва??
[list=*]
[*][list=*]
[*]Обичай ме, когато най-малко заслужавам любовта ти,
[list=*]
[*]защото тогава най-много се нуждая от нея.[/*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]
#714 2012-10-09 15:09:51
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
pipi11, ако те харесва ще си проличи.
А това, че не сте от един град не мисля, че е от голямо значение, стига да не говорим за разстояние от сорта на 200-300км.
Може да се позавърташ около него, или направо да му кажеш направо, че го харесваш, а той ако също те харесва би трябвало да ти каже.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#715 2012-10-09 16:00:11
- pipi11
- Member
pipi11, ако те харесва ще си проличи.
А това, че не сте от един град не мисля, че е от голямо значение, стига да не говорим за разстояние от сорта на 200-300км.Може да се позавърташ около него, или направо да му кажеш направо, че го харесваш, а той ако също те харесва би трябвало да ти каже.
Благодаря, оценявам съвета ти
[list=*]
[*][list=*]
[list=*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]
#716 2012-10-15 17:09:49
- darichkaa
- Member
- Registered: 2010-09-07
Такамм .. може ли съвет . В ново училище съм , иии започнах да харесвам едно момче от съседния клас .. даа нормалния сюжет ;ДД той е малко от оня тип , който всички харесват,а пък те не харесват почти никой .. имам предизвикателство да го целуна и да му кажа,че го харесвам , ноо съм почти 100 % сиг ,че ще ме одреже макар че приятелките ми мислят ,че ме харесва (според мен не е вярно ) ии се чудя дали да му кажа,че го харесвам и да му кажа,че е трябвало да го целуна,но не мисля,че е редно илии да изпълня цялото предизвикателство без да му обяснявам нищоо .. ии ох не знам , съвет ? (:
Няма нищо лошо в това,
да бъдеш различен и да блестиш по свой собствен начин.
#717 2012-10-15 18:14:27
- miminzetyyy
- Mrs. Soмеrhalдеr
- From: Пловдив
- Registered: 2009-06-26
Такамм .. може ли съвет . В ново училище съм , иии започнах да харесвам едно момче от съседния клас .. даа нормалния сюжет ;ДД той е малко от оня тип , който всички харесват,а пък те не харесват почти никой .. имам предизвикателство да го целуна и да му кажа,че го харесвам , ноо съм почти 100 % сиг ,че ще ме одреже макар че приятелките ми мислят ,че ме харесва (според мен не е вярно ) ии се чудя дали да му кажа,че го харесвам и да му кажа,че е трябвало да го целуна,но не мисля,че е редно илии да изпълня цялото предизвикателство без да му обяснявам нищоо .. ии ох не знам , съвет ? (:
Най-добре го наблюдавай два,три дни,но като ти казвам наблюдавай нямам предвид да го гледаш във всяка една секунда;д Ако наистина прецениш,че изпитва нещо към теб тогава му кажи * от личен опит знам какво е да кажеш на някого че го харесваш,а той нищо да не направи*.Според мен няма нужда да го целуваш защото м не знам... за мен тва е малко тъпо някой да дойде и да те целуне ей така,но ти си решаваш.Успех и се надявам да съм била полезна
#718 2012-10-17 11:45:04
- kote1111
- Member
- Registered: 2012-03-26
Не гледайте отговорите преди да се отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно! И така:
1.Напиши името на човек от срещуположния пол.
2.Кой е любимия ти цвят от тези - Жълт,черен,зелен,син или червен
3.Първият ти инициал: А-P,Л-Р,С-Я
4.Месецът ти на раждане
5 .Кой цвят харесваш повече-черен или бял
6.Напиши името на човек от същия пол като теб
7.Любимото ти число
8.Калифорния или Флорида
9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът
10.Напиши желание.
Отговорите:
1.Това е името на човека,в който си истински влюбен.
2.Ако си избрал:
Червено - Ти си жив и изпълнен с любов.
Черен - Ти си скромен и агресивен.
Зелен - Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие.
Син - Ти си човек със спонтанен характер.
Жълт - Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
3.Ако инициалът ти е:
А-Р - Имаш много приятели и любов в живота
Л-Р - Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще
разцъфне.
С-Я - Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4.Ако си роден през:
Януари-Март - Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се
влюбил в този, който не си очаквал.
Април-Юни - Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
Юли-Септември - Ще имаш незабравима година с много промени.
Октомври-Декември - Годината няма да е от най-добрите, но ще
откриеш сродна душа.
5.Ако избереш:
Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много
промени и ще се радваш на тях.
Бяло - Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще
направи всичко това, но може и да не го разбереш.
6.Това е най-добрият ти приятел.
7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
8.Ако избереш:
Калифорния - Обичаш приключенията.
Флорида - Романтична душа си.
9.Ако избереш:
Езерото - Верен си на приятелите и си малко резервиран.
Океан - Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в друг форум до 1 час!!!
#719 2012-10-21 16:17:17
- malwu..
- Member
- From: Монтана ~
- Registered: 2010-11-17
Попринцип, гледам да избягвам да задавам въпроси по тази тема в форуми, но имам нужда от съвет
Миналата зима бях 3 месеца с едно момче, заедно бяхме наистина много сладки, но заради моята глупост го зарязах, защото имах по това време наистина много проблеми /ново училище, приятели, семейство + с него, защото се бях изнервила покрай всичко останало/ Дори след като го зарязах си останахме приятели, макар и той да се беше забъркал по мен. Пролетта развих чувства към друго момче и понеже сме и тримата от една компания бившият ми трябваше да търпи моите чувства към друг и ревността от вътре го изяждаше, но мълчеше. Около 4/5 месеца е "ходеше" по мен и ми казваше винаги колко много държи на мен и прочие, но аз наистина държах да си останем само приятели и отидох за лятото в друга компания, като само веднъж/два пъти в месеца се виждахме с него/бившия/. Вече от близо 2 месеца отново започнах да се събирам в старата компания/при него/ и осъзнах колко много се е променил и без да се усетя отново ми стана симпатичен. Та наскоро и двамата си признахме, че чувствата ни са се възвърнали, но той не предприема нищо .. дори ме наляга мисълта от време на време, че иска да си ми го върне и само да ме забърква понеже снощи подхванахме една темаа .. и той каза, че всичко се връща.. наистина си държа на него, защото с него единствено се чувствам спокойна и знам, че мога да му споделя абсолютно всичко, но кажете според вас дали да рискувам .. да се боря един вид за него или да не се задълбочавам толкова,а каквото стане стане ..
~* - * Our love is like the wind .. I can't see it,but I can feel it ! <3 ~ ;}
#720 2012-10-21 21:11:20
- Sellyto
- Member
- Registered: 2012-07-20
Имам нужда от помощ… няма на кой да споделя или да поискам съвет за това… Значи преди 2 години и половина срещнах едно момче…Казах на една приятелка, че е симпатичен и тя започна да ми говори постоянно за него и така започнах лека- полека да го харесвам… В началото когато го видех ръцете ми почваха да треперят, сърцето ми да бие учестено, да усещам пеперудки в стомаха си… И след време намерих скайпа му… Винаги ще помня първото нещо което ми написа /а ти си?/ да, знам сигурно звучи глупаво, но... както и да е.. 3 месеца писахме постоянно, всеки ден… случвало се е да стоим до 3-4 часа и да си пишем... Един ден си писахме и аз казах нещо, за което може би цял живот ще съжалявам, но няма значение… и той ме блокира… Но продължавах да се надявам, въпреки че не писахме в училище го виждах и ми се струваше още по- прекрасен... През лятната ваканция си мислех, че съм го забравила… Докато един ден не ми казаха, че някакво момче се е удавило... Всичко от описанието което ми дадоха съвпадаше с него: среден ръст, кестенява коса, за 9 клас… Аз просто не можех да повярвам на това което чувам, в този момент имах чувството, че сърцето ми се разби на хиляди парченца, че живота ми изгуби смисъл… почти бях сигурна, че е той… но след малко ми казаха името на загиналото момче…Не беше той… И тогава разбрах, че го обичам… И до ден днешен е така… Не знам какво да правя, той не ми обръща никакво внимание опитах се един път да му пиша… не отговори, а аз съм твърде много горделива, за да му пиша отново… Какво да правя, моля ви кажете ми… ще ви бъда много благодарна..
#721 2012-10-24 12:00:18
- pipi11
- Member
Имам нужда от помощ… няма на кой да споделя или да поискам съвет за това… Значи преди 2 години и половина срещнах едно момче…Казах на една приятелка, че е симпатичен и тя започна да ми говори постоянно за него и така започнах лека- полека да го харесвам… В началото когато го видех ръцете ми почваха да треперят, сърцето ми да бие учестено, да усещам пеперудки в стомаха си… И след време намерих скайпа му… Винаги ще помня първото нещо което ми написа /а ти си?/ да, знам сигурно звучи глупаво, но... както и да е.. 3 месеца писахме постоянно, всеки ден… случвало се е да стоим до 3-4 часа и да си пишем... Един ден си писахме и аз казах нещо, за което може би цял живот ще съжалявам, но няма значение… и той ме блокира… Но продължавах да се надявам, въпреки че не писахме в училище го виждах и ми се струваше още по- прекрасен... През лятната ваканция си мислех, че съм го забравила… Докато един ден не ми казаха, че някакво момче се е удавило... Всичко от описанието което ми дадоха съвпадаше с него: среден ръст, кестенява коса, за 9 клас… Аз просто не можех да повярвам на това което чувам, в този момент имах чувството, че сърцето ми се разби на хиляди парченца, че живота ми изгуби смисъл… почти бях сигурна, че е той… но след малко ми казаха името на загиналото момче…Не беше той… И тогава разбрах, че го обичам… И до ден днешен е така… Не знам какво да правя, той не ми обръща никакво внимание опитах се един път да му пиша… не отговори, а аз съм твърде много горделива, за да му пиша отново… Какво да правя, моля ви кажете ми… ще ви бъда много благодарна..
Според мен, щом го обичаш толкова много ще преглътнеш гордостта си...все пак щом изпитваш такива чувства към него, не би трябвало да те спира нищо...а ако не смяташ че ще се получи, продължи напред- живота продължава..Решението е изцяло твое.
[list=*]
[*][list=*]
[list=*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]
#722 2012-10-27 11:16:12
- Лuглuчка { }
- Member
- From: Sofia.
- Registered: 2012-03-01
Ами аз харесвам едно момче от много време.. Лятната ваканция му написах бележка, че го харесвам и т.н. Дадох му я и избягах , а трябваше да остана... И такааа, по някой път го виждам.. Но нямам никаква, ама никаква възможност да го заговоря, защото обстановката не позволява..както и да е! Тъъ минаха сигурно 2 или 3 месеца, откакто му дадох бележката.. И не знам какво мисли той, не знам чувствата му! Не знам и как да разбера, защото както казах, обстановката не позволява ... Може ли от разстояние да разбера да ли ме харесва или не?... Защото като се видим и той постоянно ме гледа, това може би не означава нищо, но все пак... Лошото е, че не знам кога пак ще го видя.. И ако мога да го заговоря ще е чак лятото... А и му нямам фейсбука, не му знам и скайпа... Имах му номера, но когато звъннах някакъв друг човек каза де не звъня повече... И не знам, кажете ми какво да правя, как да разбера да ли ме харесва или не?..
#723 2012-10-27 11:20:53
- autumn magic.. ™
- Member
- From: In the moment .. Paradise
- Registered: 2012-09-22
Ами аз харесвам едно момче от много време.. Лятната ваканция му написах бележка, че го харесвам и т.н. Дадох му я и избягах , а трябваше да остана... И такааа, по някой път го виждам.. Но нямам никаква, ама никаква възможност да го заговоря, защото обстановката не позволява..както и да е! Тъъ минаха сигурно 2 или 3 месеца, откакто му дадох бележката.. И не знам какво мисли той, не знам чувствата му! Не знам и как да разбера, защото както казах, обстановката не позволява ... Може ли от разстояние да разбера да ли ме харесва или не?... Защото като се видим и той постоянно ме гледа, това може би не означава нищо, но все пак... Лошото е, че не знам кога пак ще го видя.. И ако мога да го заговоря ще е чак лятото... А и му нямам фейсбука, не му знам и скайпа... Имах му номера, но когато звъннах някакъв друг човек каза де не звъня повече... И не знам, кажете ми какво да правя, как да разбера да ли ме харесва или не?..
Постоянно ли го хващаш да те гледа ?
#724 2012-10-27 17:28:54
- Лuглuчка { }
- Member
- From: Sofia.
- Registered: 2012-03-01
Постоянно ли го хващаш да те гледа ?
Ами той си има работа, но когато се обърна към него и започва да ме гледа, сякаш иска да ми каже нещо..
#725 2012-11-01 13:51:18
- ron4eto99
- Member
- Registered: 2011-09-12
Значи имам огромна нужда от помощ като ми кажете какво да правя .. Историята е такава: Във Фейсбук преди около 6 месеца се запознах с едно момче.Виждали сме се 2/3 пъти ,но не сме се познавали толкова и сме си казвали само здравей.Опознахме се добре,но проблемът е,че той вече живее доста далеч и няма възможност да се видим и да започнем да излизаме и ала бала.. Когато си пишем той ми праща разни целувки казва ми разни мили неща казва ми колко съм сладка даже от време на време ми казва 'миличко' ! Имах чувството,че ме харесва както и аз него,но една приятелка ми каза,че няма как това да стане.И така той спря да ми пише незнайно защо,дори не си влизаше във фейсбука нито в скайп,но ето отново почна да ми пише и отново започна с целувки и галени имена и мили думи. Характерът му е уникален за мен поне по това какво си пишем как се държи с мен и такива и е много красив бих казала.Малко ми е странно,че всичко това става по интернет, но няма друг начин.Та дойдох си и на думата искам да знам по какъв начин да му кажа,че го харесвам и чувствам много към него.. И моля без коментари от сорта (бъди себе си,направи това което чувстваш)
http://25.media.tumblr.com/437f50a522b6 … o1_500.gif .. Fuck you haters ! _!_