#1 2012-07-30 19:23:49

Its2late_
Member
Registered: 2012-07-30

Re: Съвет?

Такаа..Ами .. Запознах се с едно момиче .. Ала - бала станахме гаджета, след 6 дена правим 9 месеца. Проблемът е там , че някои / повечето / от приятелите ми не я харесват. И така с времето започнахме да се опознаваме и харесваме все повече, обаче тези мои " приятели " започнаха да я обиждат. angry Не ви говоря за няк'ви лигави думички , ами за истински обиди, нареждания, псувани etc. :X Сега ми е мега скофтеното. защото тя излиза с нейните приятели, а аз с моите..  Mного рядко започнахме да се виждаме,поради причината , че те я обиждат и дразнят. Когато я помоля да излезем тя си намира оправдания и не знам си к'во.. Според мен не иска да ме зареже , защото колкото и рядко да се виждаме, тя не се държи студено. Напротив. Гушкаме се,целуваме се и т.н..
Да се върнем на въпроса: Как да я накарам да се почувства малко по - специална? Да я заведа някъде или и аз не не знам?!  speechless

П.П. : тя е на 16 години smile

Best Rappers of All Time:
1.EMINEM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
heart
[img]http://store.picbg.net/thumb/10/E7/4f9bce74467f10e7.jpg[/img]

#2 2012-07-30 19:31:58

Mireto_64
Member
From: ihtiman
Registered: 2012-05-19

Ем покани я някаде кадето щте сте само двамата без твоите приятели да ти кажа мн не треее да ти пука кво мислят приятелите ти защтото щтом ти я харесваш значи няма смисал да се влиаеш от другите около теб но според мен е по добре когато си с приятелите ти да отидеш при нея и да се отделечите от тях насаме само вие двамата ! smile

Tres Metros Sobre El Cielo !!

#3 2012-07-30 19:32:22

RecklessGirl
Member
From: Dubstep land <33
Registered: 2012-04-10

И защо се виждате все по-рядко заради някакви смешки,които знаят само да обиждат? Илизайте си само двамата,така няма да има кой да ви пречи и да я обижда.Колкото до това,има много начини по-които да я накараш да се чувства специална.Примерно прекарайте един цял ден заедно,стига да имате тази възможност.Ако живеете в град с море отидете на плаж или пък на басейн.. има много начини. smile)

#4 2012-07-30 19:32:57

Snoopss
Member
Registered: 2011-09-14

Еми първо : изясни се с приятелите си! Ако са ти истински приятели няма да обиждат момичето, което обичаш! А ако продължават си намери нови !
И много е лесно да я накараш да се чувства специална. Излезте само двамата, заведи я някъде, кажи и наистина как се чувстваш, че много я обичаш и не искаш да я загубиш.

Да, промених се. Болката променя хората.

[img]http://i42.tinypic.com/111t7qx.gif[/img]

#5 2012-07-30 19:55:44

wikiie3e
Member
Registered: 2011-09-10

Може би .. заведи я някъде, избери една вечер и я направи специална за нея, дори цял ден.. ( не казвам да правите секс, а да отидете някъде.. романтика ). Изключете си телефоните .. отдалечени от света. Направи някаква програмка .. смисъл първо отидете някъде, а вечерта, когато се е стъмнило легнете на някоя полянка и гледайте звездите !
А, колкото до приятелите ти поговори с тях. Попитай ги защо не я харесват и оправи нещата ! Ако наистина са ти истински приятели, би трябвало да спрат и щом са ти приятели, би трябвало да ви оставят и да не ви се месят ! Надявам се да съм помогнала  smile

http://ask.fm/Xristovaaa

Tomorrowland <3!

[img]http://data.whicdn.com/images/69939937/large.gif[/img]

#6 2012-07-30 20:39:10

DeathPrincess231
Member
Registered: 2011-09-13

Прави са.. По-добре си смени компанията.,защото ако ти бяха истински приятели нямаше да се държат така с нея,при условие,че знаят,че тя е важна за тееб.

-- А до въпроса..Докажи й ,че я обичаш..Подари й нещо,което обича.. Да се почувства специална.Заведи я на романтично място.Може би.,на открито ако е вечер под звездите.. а иначе отидете някъде само двамата.. smile  smile

#7 2012-07-31 09:46:18

sexy_girlll
Member
From: ~Summer Paradise~
Registered: 2012-03-13

Ами първо на първо-Защити я!
Кажи на приятелите си да спрат да я обиждат и ако се наложи ги напсувай...Те нямат право да се държат така с нея,но и с теб.Все пак са ти приятели и би трябвало да искат да си щастлив.Не трябва да прекаляват,затова говори с тях и с нея.Ако трябва се сприятели с други хора и ги зарежи.Излезте без тях,поговорете си...Но не забравяй,че те не са домашни любимци,че да идват на срещите ви.Все пак с кого излизаш?С тях или с нея?

[list=*]
[*]........................................................................

Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.
[/*]
[/list]

#8 2012-07-31 11:21:45

Its2late_
Member
Registered: 2012-07-30

Благодаря за бързите отговори : ))
Еми влияе се , защото тя не е някакво отракано момиче.. Даже напротив. Тя не се заяжда с никой,не обижда и винаги е добра с всички..не е и задръстена / ако това сте си помислили /  Смисъл такъв е момичето което винаги съм искал,но е доста чувствителна. И когато тея започнат да я нареждат тя започва да плаче.. Говорил съм с тях и те ми отговарят с " Да, да ко я слушаш тая умрялата" :X и после почвам да се карам с тях, а ги познавам сигурно от 10 години.. Даже днеска се сбих с единия.. angry
А иначе ние си излизаме само двамата, но то се случва 1-2 пъти в седмицата. sad
С нейните приятели не мога да се сприятеля , защото не са мой тип просто.. : |

Best Rappers of All Time:
1.EMINEM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
heart
[img]http://store.picbg.net/thumb/10/E7/4f9bce74467f10e7.jpg[/img]

#9 2012-07-31 12:25:46

sexy_girlll
Member
From: ~Summer Paradise~
Registered: 2012-03-13

Благодаря за бързите отговори : ))
Еми влияе се , защото тя не е някакво отракано момиче.. Даже напротив. Тя не се заяжда с никой,не обижда и винаги е добра с всички..не е и задръстена / ако това сте си помислили /  Смисъл такъв е момичето което винаги съм искал,но е доста чувствителна. И когато тея започнат да я нареждат тя започва да плаче.. Говорил съм с тях и те ми отговарят с " Да, да ко я слушаш тая умрялата" :X и после почвам да се карам с тях, а ги познавам сигурно от 10 години.. Даже днеска се сбих с единия.. angry
А иначе ние си излизаме само двамата, но то се случва 1-2 пъти в седмицата. sad
С нейните приятели не мога да се сприятеля , защото не са мой тип просто.. : |

Виждайте се отделно,така да се каже;дд
Примерно в утре се виж с нея,в четвъртък с тях или гледай да не ги събираш.
На обяд примерно се виж с приятелите си,а вечерта с нея...Не знам,някак си разпредели времето си за нея и за приятелите си,поотделно за да не се събират.
Ако тя не е там и те пак я обиждат пред теб,им кажи,че ако се държат така ще прекъснеш всякакви контакти с тях.
Може би ги пренебрегваш и се ядосват,или изобщо не им пука за теб.

[list=*]
[*]........................................................................

Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.
[/*]
[/list]

#10 2012-08-01 18:42:26

DeathPrincess231
Member
Registered: 2011-09-13

speechless   Мноогоо кофти.. Опитват се да те ядосат явно..Значи не са ти приятели.Дори да ти се струва трудно..,Защо не опиташ да си намериш нова компания.,твой тип?? Винаги ще има други.. smile

#11 2012-08-06 13:29:38

Amore Mio
Member
Registered: 2012-07-10

Изобщо не знам какви приятели сте вие. Вместо да им мълчиш и после да се оплакваш във форума им се развикай, че да си знаят мястото. Като тя не им харесва - да си запазят коментара и това е. Моето момче също имаше някакви индивиди, които не го харесваха - зарязах ги и това е. Не излизам с тях. Не са ми приятели, щом не уважават моя избор.

#12 2012-08-06 18:16:02

ceko88
Member
Registered: 2012-03-10

Пич DeathPrincess231 много ясно ти даде съвет в по горният пост .
Това ,че не знаеш какво искаш и с кого просто показва колко си сериозен към момичето .

#13 2012-08-06 19:26:01

sunshinelove..
Member
From: Бургас, България
Registered: 2012-08-05

Виж ся,според мен ти си най-виновния в всичко това което се случва в връзката ви .. ти трябва да не допускаш да я псуват,обиждат и т.н.. според мен я покани някъде и обясни всичко това а най-важното е да и се Извиниш !! : )

- Дела трябват, а не думи.
Васил Левски.

my favourite - http://data.whicdn.com/images/66185065/large.gif <3

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook