#1 2012-07-30 19:23:49
- Its2late_
- Member
- Registered: 2012-07-30
Re: Съвет?
Такаа..Ами .. Запознах се с едно момиче .. Ала - бала станахме гаджета, след 6 дена правим 9 месеца. Проблемът е там , че някои / повечето / от приятелите ми не я харесват. И така с времето започнахме да се опознаваме и харесваме все повече, обаче тези мои " приятели " започнаха да я обиждат. Не ви говоря за няк'ви лигави думички , ами за истински обиди, нареждания, псувани etc. :X Сега ми е мега скофтеното. защото тя излиза с нейните приятели, а аз с моите.. Mного рядко започнахме да се виждаме,поради причината , че те я обиждат и дразнят. Когато я помоля да излезем тя си намира оправдания и не знам си к'во.. Според мен не иска да ме зареже , защото колкото и рядко да се виждаме, тя не се държи студено. Напротив. Гушкаме се,целуваме се и т.н..
Да се върнем на въпроса: Как да я накарам да се почувства малко по - специална? Да я заведа някъде или и аз не не знам?!
П.П. : тя е на 16 години
Best Rappers of All Time:
1.EMINEM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
[img]http://store.picbg.net/thumb/10/E7/4f9bce74467f10e7.jpg[/img]
#2 2012-07-30 19:31:58
- Mireto_64
- Member
- From: ihtiman
- Registered: 2012-05-19
Ем покани я някаде кадето щте сте само двамата без твоите приятели да ти кажа мн не треее да ти пука кво мислят приятелите ти защтото щтом ти я харесваш значи няма смисал да се влиаеш от другите около теб но според мен е по добре когато си с приятелите ти да отидеш при нея и да се отделечите от тях насаме само вие двамата !
Tres Metros Sobre El Cielo !!
#3 2012-07-30 19:32:22
- RecklessGirl
- Member
- From: Dubstep land <33
- Registered: 2012-04-10
И защо се виждате все по-рядко заради някакви смешки,които знаят само да обиждат? Илизайте си само двамата,така няма да има кой да ви пречи и да я обижда.Колкото до това,има много начини по-които да я накараш да се чувства специална.Примерно прекарайте един цял ден заедно,стига да имате тази възможност.Ако живеете в град с море отидете на плаж или пък на басейн.. има много начини. )
#4 2012-07-30 19:32:57
- Snoopss
- Member
- Registered: 2011-09-14
Еми първо : изясни се с приятелите си! Ако са ти истински приятели няма да обиждат момичето, което обичаш! А ако продължават си намери нови !
И много е лесно да я накараш да се чувства специална. Излезте само двамата, заведи я някъде, кажи и наистина как се чувстваш, че много я обичаш и не искаш да я загубиш.
Да, промених се. Болката променя хората.
[img]http://i42.tinypic.com/111t7qx.gif[/img]
#5 2012-07-30 19:55:44
- wikiie3e
- Member
- Registered: 2011-09-10
Може би .. заведи я някъде, избери една вечер и я направи специална за нея, дори цял ден.. ( не казвам да правите секс, а да отидете някъде.. романтика ). Изключете си телефоните .. отдалечени от света. Направи някаква програмка .. смисъл първо отидете някъде, а вечерта, когато се е стъмнило легнете на някоя полянка и гледайте звездите !
А, колкото до приятелите ти поговори с тях. Попитай ги защо не я харесват и оправи нещата ! Ако наистина са ти истински приятели, би трябвало да спрат и щом са ти приятели, би трябвало да ви оставят и да не ви се месят ! Надявам се да съм помогнала
Tomorrowland <3!
[img]http://data.whicdn.com/images/69939937/large.gif[/img]
#6 2012-07-30 20:39:10
- DeathPrincess231
- Member
- Registered: 2011-09-13
Прави са.. По-добре си смени компанията.,защото ако ти бяха истински приятели нямаше да се държат така с нея,при условие,че знаят,че тя е важна за тееб.
-- А до въпроса..Докажи й ,че я обичаш..Подари й нещо,което обича.. Да се почувства специална.Заведи я на романтично място.Може би.,на открито ако е вечер под звездите.. а иначе отидете някъде само двамата..
#7 2012-07-31 09:46:18
- sexy_girlll
- Member
- From: ~Summer Paradise~
- Registered: 2012-03-13
Ами първо на първо-Защити я!
Кажи на приятелите си да спрат да я обиждат и ако се наложи ги напсувай...Те нямат право да се държат така с нея,но и с теб.Все пак са ти приятели и би трябвало да искат да си щастлив.Не трябва да прекаляват,затова говори с тях и с нея.Ако трябва се сприятели с други хора и ги зарежи.Излезте без тях,поговорете си...Но не забравяй,че те не са домашни любимци,че да идват на срещите ви.Все пак с кого излизаш?С тях или с нея?
[list=*]
[*]........................................................................
Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.[/*]
[/list]
#8 2012-07-31 11:21:45
- Its2late_
- Member
- Registered: 2012-07-30
Благодаря за бързите отговори : ))
Еми влияе се , защото тя не е някакво отракано момиче.. Даже напротив. Тя не се заяжда с никой,не обижда и винаги е добра с всички..не е и задръстена / ако това сте си помислили / Смисъл такъв е момичето което винаги съм искал,но е доста чувствителна. И когато тея започнат да я нареждат тя започва да плаче.. Говорил съм с тях и те ми отговарят с " Да, да ко я слушаш тая умрялата" :X и после почвам да се карам с тях, а ги познавам сигурно от 10 години.. Даже днеска се сбих с единия..
А иначе ние си излизаме само двамата, но то се случва 1-2 пъти в седмицата.
С нейните приятели не мога да се сприятеля , защото не са мой тип просто.. : |
Best Rappers of All Time:
1.EMINEM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
[img]http://store.picbg.net/thumb/10/E7/4f9bce74467f10e7.jpg[/img]
#9 2012-07-31 12:25:46
- sexy_girlll
- Member
- From: ~Summer Paradise~
- Registered: 2012-03-13
Благодаря за бързите отговори : ))
Еми влияе се , защото тя не е някакво отракано момиче.. Даже напротив. Тя не се заяжда с никой,не обижда и винаги е добра с всички..не е и задръстена / ако това сте си помислили / Смисъл такъв е момичето което винаги съм искал,но е доста чувствителна. И когато тея започнат да я нареждат тя започва да плаче.. Говорил съм с тях и те ми отговарят с " Да, да ко я слушаш тая умрялата" :X и после почвам да се карам с тях, а ги познавам сигурно от 10 години.. Даже днеска се сбих с единия..
А иначе ние си излизаме само двамата, но то се случва 1-2 пъти в седмицата.
С нейните приятели не мога да се сприятеля , защото не са мой тип просто.. : |
Виждайте се отделно,така да се каже;дд
Примерно в утре се виж с нея,в четвъртък с тях или гледай да не ги събираш.
На обяд примерно се виж с приятелите си,а вечерта с нея...Не знам,някак си разпредели времето си за нея и за приятелите си,поотделно за да не се събират.
Ако тя не е там и те пак я обиждат пред теб,им кажи,че ако се държат така ще прекъснеш всякакви контакти с тях.
Може би ги пренебрегваш и се ядосват,или изобщо не им пука за теб.
[list=*]
[*]........................................................................
Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.[/*]
[/list]
#10 2012-08-01 18:42:26
- DeathPrincess231
- Member
- Registered: 2011-09-13
Мноогоо кофти.. Опитват се да те ядосат явно..Значи не са ти приятели.Дори да ти се струва трудно..,Защо не опиташ да си намериш нова компания.,твой тип?? Винаги ще има други..
#11 2012-08-06 13:29:38
- Amore Mio
- Member
- Registered: 2012-07-10
Изобщо не знам какви приятели сте вие. Вместо да им мълчиш и после да се оплакваш във форума им се развикай, че да си знаят мястото. Като тя не им харесва - да си запазят коментара и това е. Моето момче също имаше някакви индивиди, които не го харесваха - зарязах ги и това е. Не излизам с тях. Не са ми приятели, щом не уважават моя избор.
#12 2012-08-06 18:16:02
- ceko88
- Member
- Registered: 2012-03-10
Пич DeathPrincess231 много ясно ти даде съвет в по горният пост .
Това ,че не знаеш какво искаш и с кого просто показва колко си сериозен към момичето .
#13 2012-08-06 19:26:01
- sunshinelove..
- Member
- From: Бургас, България
- Registered: 2012-08-05
Виж ся,според мен ти си най-виновния в всичко това което се случва в връзката ви .. ти трябва да не допускаш да я псуват,обиждат и т.н.. според мен я покани някъде и обясни всичко това а най-важното е да и се Извиниш !! : )
- Дела трябват, а не думи.
Васил Левски.
my favourite - http://data.whicdn.com/images/66185065/large.gif <3