#26 2012-07-22 11:58:42

fenkatapk
Member
From: Перник
Registered: 2012-07-18

Re: Секс и още нещо

И ето, утрото дойде. Тя противоположно на среднощтната им разправия отново лежеше на гърдите му, но дори не бе мигнала от тогава. Мартин беше футболист, и алармата му за сутрешна тренировка звънна.
-Ей, добро утро-подметна небрежно Леа.
-Добро и на теб! – едва промълви той и влезе в банята.
Леа реши да уплътни времето в събиране на вещите си и обличане. Когато тя бе почти готова, а той настойчиво още стоеше в банята, тя реши да сложи ежедневния си грим, а именно черен молив, спирала и балсам за устни с ягодов вкус. Когато привършваше с външния си вид, Мартин излезе от банята. Тя видя образът му в огледалото и миг по-късно, той целуваше врата й. Намаше и следа от караниците и думите, който си бяха разменили 2-3 часа по-рано.
-Един бърз сутрешен ? -, прошепна той в ухото й, и сложи ръката си под блузата й.
-Не съм в настроение Мартин, не и след вчера.. Трябва да тръгвам- каза Леа и се опита да се измъгне от ръцете му.
-Я стига, хайде.. моля те!- очевидно с него, бе станало и достойнството му, което определено, имаше нужда от задоволяване.
-Казах не! -, и този път наистина успя да се измъкне от прегръдките му.
Часът наближаваше 9, а тя имаше час да се прибере. Нямаше нужда от приказки, и без това изведнъж уж големия апартамент и се стори като тясна кибритена кутийка и имаше нужда да избяга.
-Тръгвам.-бяха последните и думи и той я целуна. Нещо в устните му и подсказа, че това е за последно, но нямаше желание да решава главоблъсканици, беше нервна, недоспала и разочарована, щеше да й дойде в повече.
-Чао-подвикна Мартин след нея, тъй като тя вече скоростно слизаше по стълбите не му отговори.. и излезе.

Мислеше да спести малко пари и да се прибере с автобуса, но идеята за блъскащи се недоволни хора, не и допадна особено и отново си хвана такси. Часът наближаваше 10 и тя като по график влезе вкъщи.
-Леа, изглеждаш ужасно, добре ли си?- попита загрижено майка й.
-Мамо, купони нали знаеш? – опита се да замаже положението тя, и се изсмя.-Ще легна да подремна, че съм уморена, - допълни и влезе в стаята си.
Излегна си удобно и се унесе в мисли, как успя да допусне да бъде наранена от Мартин отново. И докато се опитваше да си втълпи, че го мрази... заспа.

Нещо неочаквано

-Леа, Леа, Леа!
Едва отворила очи тя забеляза Бет, надвесена над леглото й.
-Леа, трябва да видиш това! -, крещеше тя в лицето й, зграбчила телефона й.

Status: SINGLE, Heart: TAKEN... Love is BITCH

#27 2012-07-22 12:48:35

Mariya_
Member
From: London
Registered: 2012-04-19

ИИиии ???? surprised  kiss

Nobody is worth your tears and the only one who is, will never make you cry!

#28 2012-07-22 17:57:19

geri18
Member
From: East London
Registered: 2010-09-20
Website

ИИиии ???? surprised  kiss

XVIII. XII .MCMXCVII

#29 2012-07-22 18:27:11

sexy_girlll
Member
From: ~Summer Paradise~
Registered: 2012-03-13

Много е хубаво.

[list=*]
[*]........................................................................

Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.
[/*]
[/list]

#30 2012-07-22 19:05:41

CheRRy_LiPs.xD
addicted to u
Registered: 2011-09-17

Некст.

[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.
[/*]
[/list]

#31 2012-07-23 08:23:48

Костова baby *
Member
Registered: 2012-04-27

Пускай некст smile

[img]http://24.media.tumblr.com/7e4754ee06f81b8688295380dae7d038/tumblr_menh7hwTvS1qdz3mzo1_500.gif[/img]

#32 2012-07-23 08:31:56

fenkatapk
Member

-Бет, луда ли си?, -Какво има-успя да изрече Лея, която определено мразеше да я събуждат.
-Виж това- и й подаде телефона
С размазания си поглед малката принцеса успя да прочете следното:
„Леа, съжалявам за това което ти причиних, съжалявам, че ще се случи отново.Мисля, че трябва да забавим темпото.. не ме мрази. Мартин.
Бет, отишла в Лея за пресни клюки относно вчера, обаче в момента, в който влязла в стаята видяла съобщението и я събудила.
-Мамка му- бяха думите на Леа, Мразя го, мразя го... повтаряше и се разплака.
-Мила, недей не си заслужава-каза й Бет и я прегърна.
-Трябваше да се изчукам с него и за го прецакам, а не обратното, мамка му, да върви на майната си и той и малкия му пенис.
Леа беше обидена, разочарована и с разбито сърце. Не съжаляваше, че го е направила с него,съжаляваше, че отново беше наранена.Тя не му се обади, беше безсмислено, нямаше какво да му каже и нямаше смисъл да разговарят за каквото и да било.
На другия ден стана не се разплака, обикновено го правеше след раздяла с човек, когото харесва, но все пак, те нямаша връзка, така че това улесни нещата. Реши, че е крайно време да каже на Мани, която съвсем беше забравила покрай случващото се. Взе телефона си и и се обади.
-„След сигнала моля запишете вашито съобщение..”
-Ман, звънни ми, важно е! – Направо чудесно,няма я точно, когато ми трябва- помисли си, но миг по късно тя й се обади.
-Ей, мила какво има, къде се изгуби?-каза Мани с онова нейно шантаво приповдигнато настроение.
-Къде ли не, не е за по телефона, да се видим?-попита направо Леа
-Чудесно, след колко време и къде?
-Пред „Блеки” след половин час?
-Там съм- отвърна потвърдително Мани и затвориха.
„Блеки беше кафето, което посещаваха преди, по време на и след училище.
Това беше мястото им за момически срещи и убиване на време. Беше от онези по-делови от обикновено скъпи кафенета, където музиката е странна, а хората още повече.
Излизайки от вкъщи Леа презрително погледна шарената рокличка, с която беше, когато за първи път го направиха с Мартин
-Тук има нужда от разчистване-каза си тя и взе дебитната си карта, като всяко момиче, и тя обичаше да пазарува.
Мани имаше навик да закъснява, но пък днес беше изключение, беше точна, дори беше подранила.
-Мани,- каза Леа и я прегърна, как си скъпа?
-Добре съм мила, но май нещо с теб не е наред?
Двете бяха като сестри, приличаха си ужасно много, обичаха едни и същи неща, понякога дори си падаха по едни и същи момчета.
-Не точно, да влезем. –тъй като Мани меко казано не харесваше Мартин, Леа реши, че е по-добре да седнат преди да й каже.
-Мани, знам, че може и да повърнеш, но..
-Лая? – продължи настоятелно тя
-Не знам как, затова направо.. спах с Мартин.-ето каза го, и разбра колко нелепо звучи.
-Моля? - настъпи неловко мълчание, -С онзи малък, тъп кретен, заради който свали 5 килограма и ми рева на рамото със седмици?
-Да-каза Лея и несъзнателно сведе глава.
-Тъпачка, и как, какво, кога.. разказвай- продължи Мани и се изкикоти, очевидно разбра, че Лея се почувства зле.
-В тях, два пъти, беше добре, но му е малък, а и пак ме прецака..
-Очакваше се..?
-Какво имаш впредвид Мани- отвърна й леко раздразнена тя
-Ми, очакваше си да му е малък.. – и двете избухнаха в смях
Бяха добри приятелки и винаги знаеха как да се оправят настроението.
-Лея, а ти как можа да не ми кажеш по-рано..- укори я приялелката й.
-Не знаех как ще реагираш, пък и се разбрахме да си мълчим.
-Ясно, както и да е, да ставаме, че след чутото и някакви хора с вратовръзки, ще ми дойдат в повече.
Както казах „Блеки” беше делово кафе. И определено под странни хора визираха костюмари.
-Ман, малко растоварващо пазарувани как ти звучи?
-О, скъпа повече от добре и аз мислех да ти го предложа.. имам нужда от нещо ново сексът с Анжел определено ме депресира.
И Ман беше девствена преди да го направи с Анжел, те с Мартин си приличаха, не бяха идеалът за момче, не бяха нито много високи, нито с мускули, нито големи достойнства.

#33 2012-07-23 08:50:47

CheRRy_LiPs.xD
addicted to u
Registered: 2011-09-17

Некст.

[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.
[/*]
[/list]

#34 2012-07-23 09:24:52

Mariya_
Member
From: London
Registered: 2012-04-19

Некст.

Nobody is worth your tears and the only one who is, will never make you cry!

#35 2012-07-23 11:52:04

Костова baby *
Member

Пускай некст smile

[img]http://24.media.tumblr.com/7e4754ee06f81b8688295380dae7d038/tumblr_menh7hwTvS1qdz3mzo1_500.gif[/img]

#36 2012-07-24 23:42:04

nadin_asenova
Member
Registered: 2010-01-24
Website

Страхотно е ! kiss

[img]http://prikachi.com/images/71/6133071c.gif[/img]

#37 2012-07-25 07:26:46

fenkatapk
Member

Нещо ново

-Кажи тате?
-Скъпа, къде си?
-Пазарувам с Мани, какво има? – гласът и стана леко притеснен
-Отиваш на село!
-Но, какво..?!
-Само седмица, взимаш и лаптопа, сделка?
-Ще се разберем вкъщи! – личеше си, че е бясна
-Какво има Леа- попита я Мани след като затвориха
-Отивам на село, хайде Мани оставям те и ще се чуем.
-Шматка! Хайде изчезвай.
Целунаха се и Леа си хвана такси до вкъщи, нямаше как да се прибере пеша дори и да живееше на близо, все пак току що бе изпразнила дебитната си карта за куп напълно ненужни парцалки.Прибра се и нямаше особено голям избор. Започна да стяга багажа си. 2 чифта слънчеви очила, бельо, къси панталонки, тениски, потничета, гримове, преси за коса.
-Скъпа, изсмя се баща й, който явно се бе облегнал до вратата и със захлас наблюдаваше, как си стяга багажа – Ти отиваш там за седмица, не за цяло лято.
-Тате, остави ме, разсейваш ме, ще забравя нещо!
-Така като гледам и да забравиш, имаш поне още 5 неща от същатата серия- отново се изсмя и излезе.
-А да, и лаптопа - помисли си тя.
Понечи да го изключи, но нещо я спря, съобщение в скайп..
А. – Ейй дребен, как си?
-А.?! – за какво ми пише - но всъщност беше доста щастлива
Александър беше така да се каже, втората и голяма любов, просто тогава тя беше малка, а пък той е доста голям, но си останаха тръпка. Преди около половин година той си хвана гадже, още са заедно, тогава Леа беше доста разтроена и въпреки моментното си щастие бе доста учудена, че и пише, не го беше правил с месеци.
Л.- Ей, Саши, здравей, заминавам за село, нещо важно ли е?
А.- Исках просто да видя кво правиш tongueout
Л.-Още ли си със стария си номер?
А.- Мхм, защо?
-Хайде Леа, готова ли си? – провикна се леко раздразнен баща й.
-Идвам!
Л.-Трябва да ставам, ще ти звънна!
А.- ще чакам kiss
Целувкаа?? – нали си имаше приятелка, започна дори леко да се нервира, нама да бъда кучката, която ви прецаква връзките.. тъпаци!
Събра остатъка от багажа си доста развълнувана, не раздели дрехите на тъмни и светли, а обикновено го правеше, дали защото бързаше или беше щастлива, оправи всичко за броени минути и тръгнаха.

#38 2012-07-25 08:26:59

Костова baby *
Member

Пускайй некст smile

#39 2012-07-30 07:37:39

fenkatapk
Member

Пътят и се стори безкраен, тя обичаше да пътува, слушаше музика и мечтаеше, та кой не го обича, но днес нещо беше по-различно.
Нямаше търпение да пристигнат и да звънне на Александър. Той беше на 20 години. С пъстри леко зеленикави очи и прическа тип Джъстин Бийбър. Отношенията им обикновено бяха до нещо служебно или нещо особено важно, поне до сега. След час пътуване, те пристигнаха.  Леа имаше много мили баба и дядо. Дядо й беше инвалид, но много борбен човек, а баба и готвеше превъзходно.
-Леа, скъпа, добре дошла.
-Здравей бабо, как си- поздравиха се и си размениха целувки., Извинете ме за момент, само да си разопаковам багажа и се връщам.
-Върви мила, но не се бави, имам изненада за обяд.
Очевидно бе приготвила някое нейно любимо ястие, но тя беше толкова развълнувана, че най-вкусната гозба не би я трогнала. Изтича навън и грабна мобилния си. Нямаше номера на Александър в телефонния си указател и не беше нужно, все още го знаеше на изуст.
-Ало, Леа? – опита се да прозвучи изненадан, но определено, не му се получи.
-Здравей, звъннах както обещах, как си?
-Доста добре, ами ти сладурчо? – попита , той
-Хм, сладурчо и аз така, как реши да ми пишеш, наистина ме изненада.
-Гледах снимки дребен и реших да видя как си. – Леа очакваше подобен отговор, той винаги знаеше какво да каже.
-Радвам се.. – последва нелепо мълчание и Александър дръзна да го наруши.
-Добре, аз имам малко работа, ще ти пиша, на линя ли ще бъдеш?
-На село съм, но мисля, че да,.
-Идеално, чао за сега- каза той, дори не я остави да му отговори и затвори.
Леа побърза да се качи, за да не изпусне зашеметяващия обяд, въпреки, че стомахат и бе зает от препускащи вътре пеперуди. Тя не беше фен на семейните обеди, бяха скучни и завършваха със спор, но точно днес това нямаше никакво значение.
Отново в играта

Хапна и се излегна в стаята си. Тя беше най-прохладната в къщата, имаше огромно легло, което беше като направено от пух и започна да се размечтава.. Докато летеше в облаците, беше прекъсната от телефонно обаждане.
Мамка му кой !?- помисли си тя, обаче беше Александър. – Та ние се чухме преди по-малко от час, усмихна се.
-Ало?-гласът й злучеше любопитно
-Какво правиш?-
Колко сладко, гласът му не беше глуб като на повечето момчета на възрастта му, дори го намираше за детски.
-Ами лежа на неверотното си легло и си мисля някакви неща.. ами ти?
-Лежиш сама и какво си мислиш? – в гласа му се промъкна нотка на възбуда.
-Калко удобно би било за секс всъщност, но както и да е – изсмя се
-Хмм, така ли? Удобно ли е? – продължи палаво разговора той.
-Невероятно е!
-Леа, да се видим тези дни?
-Ами Мария? – мисълта за приятелката му определено сведе до минимум възбудата й.
-Скоро време може и да няма Мария, но не ми се говори за това, е, какво ще кажеш?
-Да се видим! – и се усмихна, въпреки, че знаеше, че той не може да види това - ще ти звънна кога и какво, съгласен?
-Така да бъде, чакам да ми звъннеш, а и.. внимавай какво правиш на невероятното легло, хах..!
-Само хубави неща- продължи закачката тя и затвори.

#40 2012-07-30 08:45:22

Костова baby *
Member

Пускай некст ! smile

#41 2012-08-06 07:11:34

fenkatapk
Member

Нощта за Леа бе дълга, все се въртеше и дори не мигна. Мислеше си за Александър. Спомни си първия път, в който се видяха, как биеше сърцето й, когато той и звъннеше, моментът, в който й каза, че вече си има приятелка. Лея плака с дни, след което си изгради имунитет за чувства.
Замисли се, дали още го обича, но мисля, че беше безсмислено, когато обичаш някого истински, го обичаш завинаги – това бяха последните думи, които се повтори на глас по въпроса и забеляза, че часът наближава 6:00 сутринта. Стана, направи си кафе и изчака да се съмне на хамака на терасата. Тъй като, вече бе 8 и все още никой не беше станал, Леа реши да направи закуска. Тя не готвеше често, но когато го правеше нещата и се получаваха доста добре.
-Така, яйца, брашно, бакпулвер...-няколко пъти прехвърли на глас продуктите и започна да готви. Около 40 минути по-късно вече имаше готов, хубав кекс с шоколадова глазура. Сервира го, направи кафе и изчака всички, за да  закусят заедно.
-Лея, скъпа, много се радвам, благодаря за отмяната-не спря да повтаря бабата на Леа със сълзи на очи. 
-Няма за какво бабо-отвръщаше й тя и я целуваще по бузата.
Залисани в приказки за първите готварски опити на Леа бяха прекъснати от телефона й. Тя веднага забеляза сърдития поглед на баща си, който мразеше телефони на закуска, обяд, вечеря, късно вечер, общо взето по всяко време, но тя не обърна особено внимание.
-Непознат номер е, ще вдигна, -Ало?
-Здравейте, с Леа ли разговарям?
-Да на телефона е, а вие сте? – имаше нотка на изнервяне в гласа й, който човекът отсреща явно усети.
-О, извинявай, не се представих, аз съм Марио Мартинс, Роберт ми каза, че ти си точния човек, който търся. В града ни, ще се организира ново забавно мероприятие, то ще напомня много на онзи сървайвър по телевизията сещаш ли се, та на въпроса, искаш ли за си жури?
-Амии, да разбира си, кога е?
-Ох, знаех си, че нищо изпускам-изсмя се той и продължи – На 2,3,4 септември, тук ли си?
-Да няма проблем Марио, благодаря за поканата.
-Аз ти благодаря Леа, ще се чуем пак, лек ден!
-Лек ден и на теб.
Определено много се зарадва, Леа беше доброволка в няколко младежки организации и все и възлагаха някакви задължения, а Роберт беше един от диракторите. Докато беше зашеметена от разговора Карлос реши да  я свали на земята.
-Е, какво има?
-Ще съм жури на един сървайвър и все неща от които не разбираш. – опита се да го разсмее и успя, двамата се разбираха доста добре като изключим пубертетските караници.
Аз закусих и имам малко работа, така че Бон Апети! – каза Леа и стана от масата.
-А и скъпа намери време да си събереш багажа, по късно се прибираме! – това беше нещото, което сложи началото на един прекрасен ден.
-Идеално!- не, че не обичаше селото си, но определено искаше да си прибере за една „Маргарита” вечер с приятелките си, но преди това, трябваше да свърши нещо. Грабна телефона си и набра някакъв номер.
-Ало, Александър? – каза и прехапа устните си.

#42 2012-08-06 09:11:22

Костова baby *
Member

Нексттттттт  heart  happy

#43 2012-08-09 07:23:24

fenkatapk
Member

-Мани, Никол, Сара, всички ли сте тук? – тъй като вече беше вкъщи се зае да организира момичешката им вечер.
-Тук сме Леа-отговори Мани, В колко и къде?
-7 вечерта, вие изберете мястото
-„Севън”, съгласни ли сте?- предложи Сара, тя беше малко странна, но винаги успяваше да разсмее всички.
-Сара, забрави, там е тъпо-веднага възрази Никол, Тя беше малко отегчителна и вечно възразяваше на всичко, но те я обичаха такава.
-Момичета, нямам време, отиваме в „Туист” без възражения! – сряза ги Леа и затвори.
Днес имаше по-важна задача, до „сървайвъра”оставаше само ден, Леа започна да избира дрехи, вече беше казала на Александър за палатките и той взе идеята за невероятна. Денят и се подреждаше чудесно, когато приключи със заделянето на дрехите си, си направи кафе и седна пред лаптопа си, запали цигара и реши да провери фейсбук известията си. „Александър харесва ваша снимка”, „Александър харесва ваша снимка”, „Александър харесва ваша снимка”...
Зарадва си, че следи профила й, но и се стори малко глупаво и реши да му пише.
Л: Ей палавнико, имаш забрана да ми харесваш снимките! Хах
А: И защо палавнице?
Л: Защото ми писна от известия с твоето име...
А: Така ли било.. хаха а бе защо не си снимаш дупето?
Когато каза това, Леа се сети за снимки на други момичешки дупета, на които беше написано името му.
Л: Забрави, няма да съм ти в колекцията от тъпи кифли!
А: Охх добре, а ще кажеш ли поне с какво си облечена?
Л: В момента съм по бельо, но излизам, така че сам си подхранвай фантазиите kiss
А: Ахх Леа, стой малко.. 5 минути моля те!
Л: И защо? .. Разви ли ти се мръсното подсъзнание?
А:Да! Ако знаеш само как...
Л: И как?
А: Представям си как утре ще те заведа на някоя скрита полянка, ще те целувам по устните, после по врата, ще заигравам се с ръката си между краката ти..
Л: Мхх.. ставам преди да съм останала и да чуя още, иии..
А: иии?
Л:  И да си ме възбудил, ставам..
А: kiss:*
Леа закъсняваше, така че побърза с обличането и гримирането и излезе. Мислеше си за чата им, до сега не си бише писала/говорила с никой така и мисълта за това, страшно и харесваше, мисълта да направи това, което и пишеше направо я подлудяваше. Докато съзнанието и рисуваше секс сцени, вече беше пристигнала, а приятелките й я чакаха.
-Леа, закъсня, но ззглеждаш зашеметяващо!
-Благодаря Никол и вие изглеждате чудесно, хайде да сядаме има много за какво за си говорим!
Поръчаха си маргарити и след третата чаша, станаха напълно откровени. Леа им разказа за Мартин, тъй като до сега от тях знаеше само Мани и допълни историята си с бъдещото приключение с Александър. Никол разказа за момчето, в което е влюбена, Сара продължи със сърцераздирателните истории, а Мани завърши с обиди към момчетата с малки пениси.
-Майната им на мъжете, колкото и да ни режат, зарязват, прецакват ние си оставаме заедно!- Това бяха думите, с които Леа официално закри женската им вечер, размениха си целувки и се прибраха.
Днес Леа беше обещала да гледа филми с брат си Карлос, но беше леко замаяна от коктейлите пък и трябваше да се приготви да утре, все пак имаше планове и не с кого да е, а с Александър.

#44 2012-08-13 09:29:24

Костова baby *
Member

Некст smile

#45 2012-08-24 07:38:08

fenkatapk
Member

Алармата на Леа за 9 сутринта иззвъня, но тя отдавна беше будна, лежеше и мислеше за предстоящети събития, колко ужасно много искаше Александър, да усеща тялото му в нейното, да го докосва да я прегръща, в следващия момент се зачуди, голям ли му е, биваше ли си го? Все въпроси на които щеше да получи отговор в близките часове. Нямаше особено много време, за това стана, погледна отражението си в огледалото и се усмихна, - Да определено денят ще е чудесен, каза си и забеляза как някой грижливо е оставил чаша с кафе на бюрото й, пак се усмихна и отпи глътка от него. Точно толкова горчиво колкото трябваше, тя обожаваше сутрешните чаши кафе, сякаш и казваха какъв ще бъде денят й. Влезе в банята изми сънените си очи и излезе, времето летеше и нямаше как да се бави както обикновено, трябваше да е перфектна, точно днес. Извади от гардероба си розова рокличка с камъчета по презрамките, една от последните, които си купи, стоеше и превъзходно...
-Леа, скъпа днес щеше да спиш на палатки нали? – попита малко отнесено Клара.
-Да мамо, но се чудя какво да си взема за през нощта, все пак ще бъде студено..
-Вече съм се погрижила, виж и ако не одобряваш смени ги, хайде чао, че вече закъснявам
-Благодаря мамо, страхотна си!
Изправи дългите си кестеняви коси и сложи небрежен, но все пак не ежедневен грим. Обу високи сребристи токчета и погледна часовникът си, наближаваше 10:00. Тъкмо на време, помисли си тя и си приготви да излезе. Половин час по-късно беше на уговореното от Марио място.
-Здравей, Леа – поздрави я той, -Аз съм Марио, каза й и се усмихна. Пред нея се изправи висок мъж на около 50 години с побеляла брада и плешива коса, малко след това той разпредели задачите на екипа и денят продължи доста ритмично. През цялото време Леа си мислеше за Александър и часовете до тяхната среща и се струваха цяла вечност.
В Края на деня, беше доста уморина и с екипа обсъждаха свършената работа, тогава той и звънна.
-Леа, сега си хващам влака, чакай ме на гарата след около час и половина, става ли?
-Става, - каза му и вече официално беше щастлива. Този час и половина мина доста бързо и ето, че тя вече стоеше на гарата и го чакаше, влакът спря и от него слезе той, човекът, който не бе виждала от доста време, момчето с невероятните очи и винаги небрежната си визия.
-Здравей Леа, каза приповдигнато той
-Здравей отвърна му Леа, - прегърнаха се, което отстрани изглеждаше сладко, но най-хwбавото тепърва предстоеше и те го знаеха...

#46 2012-08-24 07:49:01

fenkatapk
Member

Здравейте, ще се радвам ако давате мнения харесва ли ви или не, за да знам колко често да публикувам, Благодаря предварително.. tongueout

#47 2012-08-24 10:36:36

Костова baby *
Member

На мен ми харесва супер много, но ти пускаш частите мноооооооого рядко sad

#48 2012-08-24 14:52:55

viktoriq_biserova
Member
Registered: 2010-05-14

Нексттттттт  heart  happy

♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
[img]http://static.rollingstone.ru/pic/ano/3/one_direction.jpg[/img]

#49 2012-08-25 00:18:14

Murderer .
Member
From: world of Gummy Bear ^,^
Registered: 2012-04-30

Некст  :p

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m40oyvfB1s1rv4ymgo1_500.gif[/img]
Ask - ComeTakeMeThere

#50 2012-08-25 07:00:16

fenkatapk
Member

-Как си Саши, как върви животът при теб? – попита Леа, тъй като вече вървяха към палатковия лагер, а улиците бяха толкова тъмни, че й идваше да му се нахвърли веднага.
-Ми, какво да ти кажа, приеха ме да уча, студент станах, а ти как си?
-Горе долу, не се оплаквам... – този разговор е пълен провал, каза си Леа, какво си мислеше, че прави с него, защо не можеха да разговарят нормално?
-Леа, искам те, каза й той и я притисна в себе си,- от учестения му дъх можеше да се разбере, че вече е възбуден.
-На средата на улицата сме Александър,- отвърна му малко смутена, но с надеждата да не обърне внимание на думите му.
-Това съвсем не ми пречи, усмихна и се палаво той и я драпна към един малко по-неосветен участък.
Леа се сети, че все още е с розовата си роклича, а наближаваше 23:00 ч.
-Трябва да се преоблека, след малко ще стане..., - не успя да довърши дори изречението си, той я целуна. Погали с устните си нейните, които после се сляха в една фантастична целувка. След което с пътека от целувки стигна до врата й, тъй като Леа у беше казала, че целувките там я възбуждат страшно много. Целуваше я бавно, нежно, влудяващо, след което леко повдигна роклята й и плъзна ръка върху боксерките, започна да я гали през тях, бяха розови, меки, след това започна да я задоволява с пръсти..
-Спри! – изстена Леа
-Не ти ли харесва? – попита Александър, въпреки, че беше до болка уверен в уменията си
-Харесва ми, много ясно, но трябва да се преблека и да отидем при останалите, чакат ни. – той кимна одобрително и Леа пъргаво се преоблече, черни дънки, тъмно кафява блуза и неговият суичър. Качиха се при останалите, запозна го и цялото време беше на тяхно разположение.
-Искам те, - прошепна му Леа, докато той разговаряше с Марио и го уверяваше, че й е братовчед. Той не се сдържа, искаше да я чука и това щеше да стане, Леа беше възбудена и искаше това повече от всякога.
-Да намерим някакво място, рано е да се затворим в палатката? – предложи тя
-Видях една пътека по-надолу, хайде!
Пътеката беше обрасла с високи храсти, беше идеална, те щяха да ги прикриват от постоянния поток слизащи и качващи се хора. Леа го целуна след което сложи ръката си на чатала му и успя да разбере колко и твърд. Разкопча панталона му, наведе си и започна да му прави свирка, като на всички момчета, това му харесваше много. След като се изправи, той разчопка нейните дънки и ги свали малко под дупето, обърна я с гръб към него, тя се наведе и той проникна в нея доста лесно впредвид възбудата й, тя стенеше от удоволствие, права беше, биваше си го. След като той свърши, а тя все още не беше и остана да чака развитието в палатката..
-Бива си те, - едва успя да каже
-Знам, каза и той и я обви през кръста.
Говориха доста време, все общи работи, тъй като другото момиче от журито беше приятелка на Леа стоеше с тях, но часовете досадно се редяха, те тримата, бяха в палатката, а незадоволената от тях вече веше бясна, Александър се възползва от мига, в който момичето излезе и започнаха да правят секс, той влезе в нея и започна с леки тласъци, захапа зърното на гърдата й и продължи, след около час, и двамата свършиха, той излезе и Леа остана сама.. –Уау каза си тя,бих го правила милион пъти... Когато той се върна говориха още кратко, беше я гушнал толкова силно, че и да искаше не можеше да помръдне, малко по-късно заспаха.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook