#651 2012-07-05 11:14:10

malwu..
Member
From: Монтана ~
Registered: 2010-11-17

Re: Въпроси любов - Съвети.

На 19 години е.
Е, може би малко пресилих израза "Радвах се за тях", защото наистина аз бях против тя да се занимава с него понеже останалите казваха, че приятелката ми ще бъде просто поредната. Дразнех се от не пожеланото им мнение, но си го имах едно на ум и я предупреждавах. А относно защо се изразих така.. е, може би защото просто тогава мотото ми беше "Живей за мига", а те наистина живееха за него и изглеждаха макар и за кратко време доста щастливи заедно.
Относно зарязването- да. Нея за 2/3 месеца я заряза, а при нас мина доста време и той продължава да ме търси и да ме разпитва кога ще се върна в компанията.
Не знам, някак не искам да драматизирам и направо ще започна отначало с новото момче. Днес излязохме и ни беше адски готино ^^  Благодаря ти за мнението. smile

~* - * Our love is like the wind .. I can't see it,but I can feel it ! <3 ~ ;}

#652 2012-07-05 21:33:39

hip_hop_love
Member
From: L.A. <3
Registered: 2011-11-09

Относно тва, че като си харесате някое момче не му казвате. Хора, защо мълчите? Поне опитайте. Ужасно съжалявам, че не му казах  три години назад.. тогава бе толкова близко. Мислех, че нямам шанс и, че не ме харесва и затова избрах да го пазя в тайна.  Бях с много други, но в сърцето ми беше само един! И днес, той ми каза, че съм имала шанс. Той вече е далеч от мен и е с друга.. а това момиче можех да бъда аз!

Когато си на дъното и искаш да умреш, помисли за хората, които умират и искат да живеят!!!!

#653 2012-07-06 07:00:46

Leonore.
Member
Registered: 2011-09-12
Website

Kaкто казах и на monini, не съди за другите по себе си.

#654 2012-07-06 09:42:12

missy.xd
Member
Registered: 2012-06-05

И моята история... преди 1 година и 7 месеца се запознах с едно момче , влюбих се веднага.. започнахме да излизаме и т.н. Минаха 3 месеца и той ми каза, че е започнал да ме обича. Всичко вървеше окей, обичахме се..НО, както винаги има едно НО; започнаха ревностите , караници, спорове , той започна и да ме наранява адски много, но няма никакво чувство за вина и прехвърляше всичката вина върху мен. На 26 декември 2011 му влязох в профила ( не ме съдете за това , и двамата си знаехме паролите ) и реших да прочета някое и друго старо съобщение. Попаднах на едни съобщения, които ме нараниха ужасно много. На 29 август беше писал на негова "приятелка" , че иска секс , беше я поканил в тях и т.н . Изпаднах в шок и даже сълзи не ми потекоха. Просто му написах смс , че вече не искам да ме търси.. тогава просто останах без думи. Той ми звъня , накрая не се стърпях и му вдигнах.нРазбира се ме попита защо и аз вече тогава изпаднах в ужасна ярост, крещях , плаках .... и ТОЙ ми каза : еми хубаво няма да те търся, щом ТИ така искаш !!! ( да фък ? ;х ) Затворих му. След около 2 часа пак ми звънна, разбирах , че тогава вече се разкайваше , плачеше .. повтаряше, че това е било просто шега и т.н... Не можех да го слушам такъв и се съгласих на следващия ден да се видим, за да ми обясни всичко ( не че имаше какво да обяснява , просто твърде много го обичах ) . Видяхме се, той плачеше , молеше ми се , повтаряше ми , че ме обича , и че съжалява, но да не го карам да прекратява контактите си с нея ! Това ме шокира (рофл) сериозно. Но в крайна сметка реших да му простя , каза че нищо не е правил с нея и т.н въпреки , че знаех , че не трябва да му прощавам, тогава прекрати " приятелските" си отношения с нея. Мина известно време и си оправих отношенията към него. Колкото и гаден да беше понякога ме обичаше ужасно много. На Свети Валентин бях в тях, чакаше ме с роза , из целия апартамент имаше малки , миришещи прекрасно свещички и рози по леглото , и любимите ми спагети беше направил  laugh . Гледахме " Титаник " ( беше първият път в който гледам този филм  laugh ) . След около месец започнаха отново караниците. От най-малкото нещо и двамата откачахме . И годишнината ни ! 29 март.. след това отново продължавахме със споровете , за всичко АЗ бях виновна , винаги АЗ трябваше да осъзнавам , че ще го загубя ,въпреки че : той криеше неща от мен, които разбирах от приятели или фейсбук, непрестанно ме обиждаше , крещеше , не показваше никакви чувства , казваше ми че не иска да има нищо общо с мен , не иска да ме вижда , само аз го търсех,и т.н .. И въпреки всичко аз бях до него във всеки един момент. Разделихме се през април. Причината , че съм го обидила веднъж , а той мен милиони пъти. От тогава само приятелски отношения, въпреки , че аз искам да опитаме отново той ме режеше по най-жестокия начин, продължаваше да ми се дърви , да ми казва , че не трябва да го търся , и аз не го търсех .. Накрая пак му звънях, просто за да видя как е , друго не ме интересуваше, потърси ме и той и така 2 месеца . Не сме се чували , вече от 10 дни.. знам , че ме обича, но не показва никакви чувства към мен , нищо , за да опитаме отново , не ме търси даже , за да види дали съм още жива ..а аз продължавам да мисля за него, и със всеки изминал ден ми липсва .. да продължа без него ми казват всички приятели, мога , но  го обичам твърде много , прекалено много. Надявам се да разберете правилно историята , пропуснала съм много моменти като това , че ме обвиняваше мен за прекратеното си приятелство с момичето ,една вечер се скарахме и ме остави да си тръгна сама в 11 вечерта , навън наркомани и т.н няма да споделя ужасното нещо, което направи тогава и още много.. и аз съм правила много грешки , но неговите винаги са по- големи , но той не го осъзнава , никога не съжалява ( или поне не го показва ) и винаги прехвърляше вината върху мен.. и аз продължавам да страдаааааааам ;DD

#655 2012-07-06 14:32:33

dirtymind
Member
From: Barselona <3
Registered: 2012-03-24

И моята история... преди 1 година и 7 месеца се запознах с едно момче , влюбих се веднага.. започнахме да излизаме и т.н. Минаха 3 месеца и той ми каза, че е започнал да ме обича. Всичко вървеше окей, обичахме се..НО, както винаги има едно НО; започнаха ревностите , караници, спорове , той започна и да ме наранява адски много, но няма никакво чувство за вина и прехвърляше всичката вина върху мен. На 26 декември 2011 му влязох в профила ( не ме съдете за това , и двамата си знаехме паролите ) и реших да прочета някое и друго старо съобщение. Попаднах на едни съобщения, които ме нараниха ужасно много. На 29 август беше писал на негова "приятелка" , че иска секс , беше я поканил в тях и т.н . Изпаднах в шок и даже сълзи не ми потекоха. Просто му написах смс , че вече не искам да ме търси.. тогава просто останах без думи. Той ми звъня , накрая не се стърпях и му вдигнах.нРазбира се ме попита защо и аз вече тогава изпаднах в ужасна ярост, крещях , плаках .... и ТОЙ ми каза : еми хубаво няма да те търся, щом ТИ така искаш !!! ( да фък ? ;х ) Затворих му. След около 2 часа пак ми звънна, разбирах , че тогава вече се разкайваше , плачеше .. повтаряше, че това е било просто шега и т.н... Не можех да го слушам такъв и се съгласих на следващия ден да се видим, за да ми обясни всичко ( не че имаше какво да обяснява , просто твърде много го обичах ) . Видяхме се, той плачеше , молеше ми се , повтаряше ми , че ме обича , и че съжалява, но да не го карам да прекратява контактите си с нея ! Това ме шокира (рофл) сериозно. Но в крайна сметка реших да му простя , каза че нищо не е правил с нея и т.н въпреки , че знаех , че не трябва да му прощавам, тогава прекрати " приятелските" си отношения с нея. Мина известно време и си оправих отношенията към него. Колкото и гаден да беше понякога ме обичаше ужасно много. На Свети Валентин бях в тях, чакаше ме с роза , из целия апартамент имаше малки , миришещи прекрасно свещички и рози по леглото , и любимите ми спагети беше направил  laugh . Гледахме " Титаник " ( беше първият път в който гледам този филм  laugh ) . След около месец започнаха отново караниците. От най-малкото нещо и двамата откачахме . И годишнината ни ! 29 март.. след това отново продължавахме със споровете , за всичко АЗ бях виновна , винаги АЗ трябваше да осъзнавам , че ще го загубя ,въпреки че : той криеше неща от мен, които разбирах от приятели или фейсбук, непрестанно ме обиждаше , крещеше , не показваше никакви чувства , казваше ми че не иска да има нищо общо с мен , не иска да ме вижда , само аз го търсех,и т.н .. И въпреки всичко аз бях до него във всеки един момент. Разделихме се през април. Причината , че съм го обидила веднъж , а той мен милиони пъти. От тогава само приятелски отношения, въпреки , че аз искам да опитаме отново той ме режеше по най-жестокия начин, продължаваше да ми се дърви , да ми казва , че не трябва да го търся , и аз не го търсех .. Накрая пак му звънях, просто за да видя как е , друго не ме интересуваше, потърси ме и той и така 2 месеца . Не сме се чували , вече от 10 дни.. знам , че ме обича, но не показва никакви чувства към мен , нищо , за да опитаме отново , не ме търси даже , за да види дали съм още жива ..а аз продължавам да мисля за него, и със всеки изминал ден ми липсва .. да продължа без него ми казват всички приятели, мога , но  го обичам твърде много , прекалено много. Надявам се да разберете правилно историята , пропуснала съм много моменти като това , че ме обвиняваше мен за прекратеното си приятелство с момичето ,една вечер се скарахме и ме остави да си тръгна сама в 11 вечерта , навън наркомани и т.н няма да споделя ужасното нещо, което направи тогава и още много.. и аз съм правила много грешки , но неговите винаги са по- големи , но той не го осъзнава , никога не съжалява ( или поне не го показва ) и винаги прехвърляше вината върху мен.. и аз продължавам да страдаааааааам ;DD

Имай достойнство и го отрежи напълно от живота си.Не позволявай такива хора да те тъпчат и мачкат.Не си струва да плачеш и страдаш за такова (с извинение) нищожество.Продължи напред (колкото и да е мъчително и трудно),защото това няма да е първият и последният човек,който ще се опита да те съсипе (дори и да не иска).Ако наистина те обича няма да се държи толкова долно и жестоко с теб.Ще се натъкнеш на още хиляди такива (отново с извинение) боклуци през живота си и не трябва да се съсипваш заради тях.Напротив,покажи колко силна и независима си (:

#656 2012-07-10 10:23:53

the cutie
Member
From: София
Registered: 2012-07-06

Дайте ми съвет, моля ;x:

Значи има едно момче, той си има приятелка. Запознахме се, и станахме нещо като приятели. Взех му скайпа и си чатихме доста време [само приятелски неща - без зарибявки]. Проблемът е, че след време той поиска да станем нещо повече от приятели. Щял да зареже своето гадже, за да бъде с мен.

Какво да направя според вас? Харесвам го, но не искам момичето да страда заради мен. sad

[list=*]
[*] - my weheartit[/*]
[/list]
[img]http://store.picbg.net/pubpic/0F/4C/889d15d69dd60f4c.gif[/img]

#657 2012-07-10 10:28:58

jetix4e
Thug Angel
From: London
Registered: 2010-02-01

Дайте ми съвет, моля ;x:

Значи има едно момче, той си има приятелка. Запознахме се, и станахме нещо като приятели. Взех му скайпа и си чатихме доста време [само приятелски неща - без зарибявки]. Проблемът е, че след време той поиска да станем нещо повече от приятели. Щял да зареже своето гадже, за да бъде с мен.

Какво да направя според вас? Харесвам го, но не искам момичето да страда заради мен. sad

Мисля че е по добре да си останете приятели поне докато той по друга причина не я скъса. Просто ако той  я скъса и след един ден тръгнете ще ти излезе не добро име.

#658 2012-07-10 11:22:25

Diddy*
Member
Registered: 2012-06-24

Здравейте.  smile Имам голям проблем. С гаджето ми ходим вече 1 месец и 3 седмици. Но на 30-ти юни докато си писах с една фр тя ми каза виж профила на гаджето ти. Аз влязох в профила му / във facebook / и видях, че се е обвързал с друга. Почти седмица по късно тя го е зарязала. Проблема е, че вчера се видяхме с него и започнахме да си говорим и по едно време аз го питах : " Защо трябваше да ме зарежеш по този мизерен начин, вместо да ми кажеш по най-нормалния начин - искам да се разделим?". А отговорът му беше : "Ъъ.. Някой да е казал, че аз и ти сме късали?! Онова с Десислава / момичето, с което се беше обвързал / беше само за facebook, нищо повече." В следващия момент аз си тръгнах с извинението, че ми е лошо ... Моля Ви да ми помогнете, не знам какво да правя.. Много мои приятели ме съветват да го зарежа, но аз не мога - за мен той е "Перфектният".  sad

Наслаждавай се на всеки един миг с любимия, защото един ден ще дойде моментът, в който споменът ще е единственото нещо, което е останало от тази красива приказка !

#659 2012-07-10 12:11:56

jetix4e
Thug Angel

Здравейте.  smile Имам голям проблем. С гаджето ми ходим вече 1 месец и 3 седмици. Но на 30-ти юни докато си писах с една фр тя ми каза виж профила на гаджето ти. Аз влязох в профила му / във facebook / и видях, че се е обвързал с друга. Почти седмица по късно тя го е зарязала. Проблема е, че вчера се видяхме с него и започнахме да си говорим и по едно време аз го питах : " Защо трябваше да ме зарежеш по този мизерен начин, вместо да ми кажеш по най-нормалния начин - искам да се разделим?". А отговорът му беше : "Ъъ.. Някой да е казал, че аз и ти сме късали?! Онова с Десислава / момичето, с което се беше обвързал / беше само за facebook, нищо повече." В следващия момент аз си тръгнах с извинението, че ми е лошо ... Моля Ви да ми помогнете, не знам какво да правя.. Много мои приятели ме съветват да го зарежа, но аз не мога - за мен той е "Перфектният".  sad

Наричаш тоя перфектен ... според мен го остави напулно щом по такъв  начин те е заразял има много риби в морето.
Малко достойнство..

#660 2012-07-10 14:58:04

Amore Mio
Member
Registered: 2012-07-10

Не, не е перфектния. Не те заслужава - не се занимавай повече с него. Щом е било само за Facebook, да беше се обвързал и там с теб. Ха - ха! Смешник е просто. Моля те, не се занимавай с него. Има много други момчета, които ще те оценяват.

#661 2012-07-10 15:03:38

Amore Mio
Member
Registered: 2012-07-10

Ох.. щом чак тук пиша, значи наистина го загазих.
Познавам едно момче от близо година, доста добре го опознах и знам, че славата му е доста шантава, за да съм по- ясна / Е*е и хвърля / .. е да, наистина през тази 1 година с доста момичета се занимаваше, включително и с най- добрата ми приятелка за което се радвах, защото тя беше щастлива винаги до него и двамата се държаха заедно, като малки деца и наистина бяха адски много сладки ^^ но нещо се промени и от 3/4 месеца 'занимаване' по между им чувствата от страна на момчето се изпариха, а нейните и до ден днешен се бушуват. Малко по- късно.. в смисъл- тази година, макар и да знаех, че той доста момичета нараняваше и по какъв начин се държеше с тях, някак си развих чувства към него без значение, че го бях намразила в един период когато прави гадно на приятелката ми. Просто в първия месец всичко вървеше, като по вода.. вярно, не бяхме двойка, ами се държахме като такава. Втория месец също мина доста добре, не се държа с мен грубо, както правеше с бившите си и се разбирахме доста добре, но дойде време и към признанията и сбирките.. е събрахме се цялата компания, вдигнахме купон и той там ми призна, че за него това би било връзка, която щяла да има смисъл- дааа, бях на седмото небе.. но всичко се срина щом се появи нова *кукла* и неговото отношение към мен се промени коренно и започна да се държи грубо- Е очаквах го, но не очаквах, че по такъв начин би ме разкарал. Двамата с онова момиче се събраха и разбира се мен кучета ме яли, нищо че през всичкото време ми натякваха постоянно неговото име и как той умишлено си хванал онази, за да го забравя понеже той заминава в друг град да следва. Не слушах никой. Аз и приятелката ни сложихме край и понеже и двете имаме чувства към него започнахме на скоро да се събираме с друга компания. Е, да доста е забавно с тях, както и фактът, че отношението на новата компания е къде къде по- добро от миналата. А най- лошото е, че започнах да проявявам някакви симпатии към едно момче от тази компания, нищо че все още като видя миналото момче цялата настръхвам и се усмихвам до уши. Кофти, но факт е, че миналото момче започна в последно време да ме търси всеки ден и да ме пита кога ще отида да ги видя и се държи доста мило с мен и доста нормално за разлика от преди, както и вече може да бъде сериозен и да не взима сериозни неща на шега.
Е, въпросът ми е. Какво да правя ?! Възможно ли е той да се е променил /заради мен/  ? Ии, да продължавам ли да се занимавам с новото момче ? 
Благодаря предварително. ;д

Според мен не се занимавай пак с него. Недей повтаря грешката си. Вълкът козината си мени, но нрава - не. Продължи си с друго момче. Такива като него трудно се променят.

#662 2012-07-10 15:37:41

dirtymind
Member
From: Barselona <3
Registered: 2012-03-24

Сега мислиш,че е "перфектният".Вярвай ми,след време ще съжаляваш,че изобщо си била с него.Имай достойнство и го остави да унижава по този начин други момичета,които ще му се вържат. =)

#663 2012-07-15 20:09:26

slavencetyy
Member
From: ...
Registered: 2010-07-08

Имам проблем. Преди 2-3 месеца едно момче от моето училище ме харесваше -почти постоянно бяхме заедно в училище, 1 път дойде и в квартала ми да ме види. Малко преди да свърши учебната година той спря да ми пише и да прекарва време с мен. Бяхме си признали, че и двамата се харесваме, но заради наши приятели не тръгнахме. И така, спряхме да общуваме и преди 2 седмици той отново започна да ми пише, да ми харесва снимки и така нататък. Преди често ме прегръщаше и т.н. абе точно като гаджета си бяхме само дето не бяхме официално и това ме спираше да му позволявам всичко, което искаше (не говорим за секс и нещо много сериозно). И сега като почна да ми пише пак ме предизвиква-вика ти все ме отблъскваше, постоянно ми викаше "стига". Аз му казах, че вече не е така, той вика, че иска доказателство (един вид се закачахме на тая тема) и утре сигурно ще дойде отново в квартала ми. Проблемът е, че не знам дали иска просто да си играе с мен или да си възобновим отношенията. Помогнетеее!

Life sucks when you have a good heart. You help too much, you trust too much, you give too much and most importantly YOU LOVE TOO MUCH ...

http://data.whicdn.com/images/32646632/ … _large.gif

#664 2012-07-15 20:20:08

Bieber&Cyrus™
Member
Registered: 2011-10-24

Наскоро една моя приятелка разбра,че гаджето й е спало с бившата си.Плака цяла нощ,а аз се чудих как да й помогна sad,на другия ден с гаджето й там нещо спориха и днес тя ми каза,че ще му прости,защото само са ,,спали" без да са правили нищо,защото е имало и други хора в стаята.Знам,че просто е грешно да му прости,защото той се подиграва с нея и незнам как да я разубедя! Някакви съвети!?

~ Най-добре е да сu сам..Таkа нukой не може да те наранu..

#665 2012-07-15 20:26:27

jetix4e
Thug Angel

Наскоро една моя приятелка разбра,че гаджето й е спало с бившата си.Плака цяла нощ,а аз се чудих как да й помогна sad,на другия ден с гаджето й там нещо спориха и днес тя ми каза,че ще му прости,защото само са ,,спали" без да са правили нищо,защото е имало и други хора в стаята.Знам,че просто е грешно да му прости,защото той се подиграва с нея и незнам как да я разубедя! Някакви съвети!?

''Спали'' да бе да .. сто са правили и нещо друго.Кажи и  че е глупаво от неина страна да му прощава , въобще  да не се връща  при него .
Малко достойнство.

#666 2012-07-15 20:30:26

jetix4e
Thug Angel

Имам проблем. Преди 2-3 месеца едно момче от моето училище ме харесваше -почти постоянно бяхме заедно в училище, 1 път дойде и в квартала ми да ме види. Малко преди да свърши учебната година той спря да ми пише и да прекарва време с мен. Бяхме си признали, че и двамата се харесваме, но заради наши приятели не тръгнахме. И така, спряхме да общуваме и преди 2 седмици той отново започна да ми пише, да ми харесва снимки и така нататък. Преди често ме прегръщаше и т.н. абе точно като гаджета си бяхме само дето не бяхме официално и това ме спираше да му позволявам всичко, което искаше (не говорим за секс и нещо много сериозно). И сега като почна да ми пише пак ме предизвиква-вика ти все ме отблъскваше, постоянно ми викаше "стига". Аз му казах, че вече не е така, той вика, че иска доказателство (един вид се закачахме на тая тема) и утре сигурно ще дойде отново в квартала ми. Проблемът е, че не знам дали иска просто да си играе с мен или да си възобновим отношенията. Помогнетеее!

1. Заради приятели да не тръгнете е тъпо
2.Ако не те е срам му кажи какво искате да правите от тук  нататък и  че ако иска да си играе с теб просто да не те занимава ако пък  те е срам да му го кажеж му покажи че наистина го харесваш , и искаш да сте заеднно.

#667 2012-07-15 20:34:40

slavencetyy
Member
From: ...
Registered: 2010-07-08

1. Заради приятели да не тръгнете е тъпо
2.Ако не те е срам му кажи какво искате да правите от тук  нататък и  че ако иска да си играе с теб просто да не те занимава ако пък  те е срам да му го кажеж му покажи че наистина го харесваш , и искаш да сте заеднно.

Благодаря много.. hug   ще видя какво ще правя  speechless

Life sucks when you have a good heart. You help too much, you trust too much, you give too much and most importantly YOU LOVE TOO MUCH ...

http://data.whicdn.com/images/32646632/ … _large.gif

#668 2012-07-17 17:06:49

Лuглuчка { }
Member
From: Sofia.
Registered: 2012-03-01

Ами аз харесвам едно момче от доста време.. Най-накрая не се сдържах и му написах една бележка, такава - любовна! chuckle И му я дадох.. Той разбира се я прочете и сега нещата са по-различни.. Преди, когато го погледна винаги се усмихваше, винаги казваше "к'во става?!" laugh ..А сега сякаш се прави, че не ме е видял.. Вече не виждам тази негова усмивка.. Вече не ми казва това "здрастии" или "к'во става".. Дори не ме поглежда worried .. Всеки ден го виждам.. Предполагам, че и той ме вижда, но не го показва.. Страх ме е да му кажа нещо.. Не знам дали ще ми отговори или ще се направи, че не ме е чул.. Не знам какво да направя.. ЗАТОВА ЧАКАМ ВАШИТЕ МНЕНИЯ, СПЕШНО!!! worried  think

#669 2012-07-17 21:28:11

TwilightGirl90
Member
Registered: 2010-06-16

Ами аз харесвам едно момче от доста време.. Най-накрая не се сдържах и му написах една бележка, такава - любовна! chuckle И му я дадох.. Той разбира се я прочете и сега нещата са по-различни.. Преди, когато го погледна винаги се усмихваше, винаги казваше "к'во става?!" laugh ..А сега сякаш се прави, че не ме е видял.. Вече не виждам тази негова усмивка.. Вече не ми казва това "здрастии" или "к'во става".. Дори не ме поглежда worried .. Всеки ден го виждам.. Предполагам, че и той ме вижда, но не го показва.. Страх ме е да му кажа нещо.. Не знам дали ще ми отговори или ще се направи, че не ме е чул.. Не знам какво да направя.. ЗАТОВА ЧАКАМ ВАШИТЕ МНЕНИЯ, СПЕШНО!!! worried  think

Заговори го.

[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]

#670 2012-07-18 06:08:24

Black_
Member
From: Ню Йорк . . . <33
Registered: 2012-05-25

Заговори го.

Принципно и аз се държа така,когато ми разкрият чувствата си.
1-во може и той да изпитва същите чувста и да има някой упасения.
2-ро може да изпитва само приятелски чувства и това да го обърква .
Най-вероятно една от двете причини го кара да се държи по този начин.

Предлагам ти да говориш с него и да го попиташ,защо се държи така.

Усмивки,Слънце и Вълни
На всеки пожелавам повече такива дни! sun

[img]http://prikachi.com/images/560/5021560K.png[/img]

#671 2012-07-20 00:18:29

Snoopss
Member
Registered: 2011-09-14

Значи моят проблем е такъв ...
Преди около 1 месец ходих със едно момче. Та то се държеше много добре с мен, нито ме лъжеше, нито ми изневеряваше, само че много ревнуваше и се карахме. А аз нямах много силни чувства към него. Един път се бяхме скарали много жестоко и аз скъсах с него, а той се разплака, че не иска да ме изгуби и се сдобрихме. Ходихме 2 седмици и скъсах с него защото вече чувствата ми почти бяха изчезнали. И чак сега една приятелка ми каза " Помниш ли като ми каза, че сте скъсали, а аз ти казах, че се радвам. Всъщност много ти се ядосах, защото той наистина  държеше на теб, а такива момчета не се срещат често. " Тогава наистина се замислих и искам да си го върна. Но ме е страх,мисля си, че той вече не чувства същото или сега може просто да тръгне с мен, ей така за да си има гадже и да ме зареже както аз го зарязах. Той сега харесва една моя приятелка, но не знам може и да изпитва още нещо към мен.

Моля ви дайте ми съвет. Какво да правя?

Да, промених се. Болката променя хората.

[img]http://i42.tinypic.com/111t7qx.gif[/img]

#672 2012-07-20 07:48:21

malwu..
Member
From: Монтана ~
Registered: 2010-11-17

Имах подобен случай, но в края на краищата оставих момчето да продължи с мисълта, че не съм за него/прекалено е добър/.
Ти обичаш в него факта, че е различен и ще изпълнява всяка твоя прищявка, защото е прекалено добър, а не самия него.
За това по- добре го остави да бъде щастлив с някоя друга, която не би постъпила толкова студено. Не всичко се върти около теб, нали знаеш ?

~* - * Our love is like the wind .. I can't see it,but I can feel it ! <3 ~ ;}

#673 2012-08-07 10:05:46

margito0o0_love
Member
Registered: 2010-08-31

Имам сериозен проблем с едно момче съм от 6 месеца и когато не беше в София.Беше си отишъл към Пловдив.Се беше виждал 2-3 седмици с бившата си.Като се върна при мен ми заяви ,че ми е спал с нея.Ужасно много ме нарани и незнам какво да правя , а много го обичам и не мога без него.

#674 2012-08-07 10:28:53

jetix4e
Thug Angel

Имам сериозен проблем с едно момче съм от 6 месеца и когато не беше в София.Беше си отишъл към Пловдив.Се беше виждал 2-3 седмици с бившата си.Като се върна при мен ми заяви ,че ми е спал с нея.Ужасно много ме нарани и незнам какво да правя , а много го обичам и не мога без него.

Човек които те обича , никога няма да ти изневери.
Според мен е много по добре да го оставиш защото за изневярата няма прошка.

#675 2012-08-10 22:52:06

upotrebena_9664
Member
Registered: 2010-01-23

"По-лесно е да поддържаш горящ огън, отколкото в един късен момент да се втурнеш да съживяваш загаснал такъв."
Натъкнах се на този цитат и се замислих.От 1 месец имам връзка с едно момче и двамата сме наясно с чувствата ни един към друг и това, че и двамата искаме сериозна връзка.Понеже съм млада и неопитна пък много държа на това момче искам да ви помоля за съвети, по какви начини мога да поддържам "огъня".
   sweat

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook