#1 2012-06-05 16:01:12
- kiki_009
- Brutal Bitch

- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
Re: Какъв спорт е подходящ за теб според характера ти
Неуверените и срамежливи личности е хубаво да започнат да практикуват някакъв колективен спорт – волейбол, футбол, гимнастика и т.н. За тях пасват и бойните спортове като борба, ръгби, кик-бокс и т.н.
Затворените деца трябва да спортуват нещо, което ще подобри тяхната сръчност и техничност. На тях ще им допадне тенисът, тенисът на маса, скуошът и т.н.
Непослушните и буйни подрастващи е хубаво да тренират индивидуален спорт като гимнастика, лека атлетика, плуване, ски и т.н.
Тийнейджърите запомнят лесно новата информация и затова е хубаво те да изберат спорт, с който може да се занимават и професионално, ако имат желание и късмет.
Нередовното спортуване е много по-вредно от липсата на физическа активност. Затова е хубаво часовете по спорт да бъдат разпределени горе-долу равномерно. За тийнейджърите е препоръчително да тренират 7-10 часа седмично.
Когато човек тренира, напълно възможно е той да се контузи. Пазете се, не разчитайте околните да ви пазят – това се отнася предимно за колективните спортове. Всичко се случва, но шансът да ви сполети контузия намалява, когато се пазите и носите подходящи предпазни средства като наколенки, налакътници, кори и т.н.
♔...................†...........♔
#2 2012-06-23 10:52:55
- youngmoney9
- Member
- Registered: 2012-04-03
Много добра статия ![]()
NO PAIN IS FOREVER!
#3 2012-06-23 10:55:27
- lilly_miami
- Member

- Registered: 2012-03-10
Много е добра, наистина! Ама има някои неточности, които е разбираемо! ![]()
[url] http://kaprizen.com/forums/viewtopic.php?t=27514 [url]
#4 2012-07-14 09:34:25
- Annaa
- Member

- Registered: 2012-07-10
Абе аз правя каквото ми дойде
![]()
Аз не съм Ана, така че, ще помоля изобщо да не гледате предишните тъпи мнения, които са нейни. Просто не можех да си направя регистрация и взех нейната.