Pages: 1
#1 2012-03-27 15:08:18
- all_day_all_night
- Member
- From: New York
- Registered: 2011-09-23
Re: Влюбена в опасността
Здравейте! Това е първата ми история ии не знап просто днес от толкова много тъжни чувства реших да седна и да драсна няколко реда...Извинявам се за грешките си и се надявам на помощ ако ви хареса де...Дали ще продължа историята зависи от вас....очаквам мнения.....
Такаа аз съм едно напълно обикновено момиче...нито наперена богаташка, нито захлюпена смотанячка.Живея в хубав апартамент на края на града и имзм горе-долу добро семейство.
Част първа
Както казах аз съм напълно обикновенна. Единствените неща които ми се случват са да ходя на училище и да се прибирам. Не съм добра ученичка, ама изобщо. Нямам много приятели ..по точно имам една която ми е много добра, но с нея се виждам рядко, защото не сме от едно училище и вече не живеем врата до врата поради преместването на родителите ми. А там в даскало са хората с които просто прекарвам времето си. Наскоро започнах да се водя с три момичета с които бях изгубила контакт в последно време.Джоуи ми е най-далечна, Миранда най-близка и някой който мога да нарека приятел и Джен с малко нечисто недалечно минало. Нечисто защото по-едно време беше кривнала от правия път а в яда си от това, че се бяхме скарали постоянно говорех лошо за нея на майка ми. Както и да е отново се събрахме и започнах да излизам с тях откакто се стопли времето. Харесва ми да съм с тях а и се чувствах в добра компания за мен с две момчета и момичетата. Забавлявам се с тях и попринцип се събираме в не много близкия от вкъщи парк. Там е пълно с много хора и напоследък аз и приятелките ми заглеждахме една групичка от маалко по-големи момчета . За жалост или радост от това заплесване по тях аз взех, че се влюбих.
започнах да мисля само за него и винаги когато ги обсъждахме аз казвах само , че той Ник ми харесва най-много..Той е висок, слаб готин хубав с тъмна коса...Винаги когато той и бандата му минаваха аз се отплесвах в него и не отделях погледа си. Вчера както обикновено аз се прибрах, хапнех седнах на компютъра лъжейки, че уча нагласих се и в 4:00 излязох у домя. Отново се събрахме в беседката и започнахме да си говорим и да ядем чипс както обичайно. Ник и приятелчетата му отново се въртяха из парха. Ние си говорихме докато не усетих тежък парфюм обърнах се..Той и другите. Замръзнах на място обърнах се към другите цялата пламнах и започнах да гледам в земята..Кво става започна разговор едно момче от тях с нашият приятел..зааговориха се и той каза -Може ли чипс..? и протегна ръце..след това изведнъж видях как всички те се наредиха в "нашата" беседка...Ник не седна а седеше зад гърба на люк и само се усмихваше а един от тях се намести до мен..дрънкаха простотии защото май или по точно наистина бяха напушени..аз само слушах и го оглеждах без той да разбере а в същото време усещах как започвам да треперя от студ...
...all day...all night
...all day...all night
...all day...all night
...What...
...the...
...FucK...
[img]http://store.picbg.net/thumb/61/4B/c36c4ee85354614b.jpg[/img]
#2 2012-03-27 15:14:41
- Sunlight (sun) ™
- Member
- From: Dubstep Land (music)
- Registered: 2012-03-02
Леле, и аз днес мислех да пиша любовна история защото не спирам да мисля за момчето което харесвам ;хх
Он; Историйката е супер. Некст.
#3 2012-03-27 15:21:41
- all_day_all_night
- Member
историята ще се развие в некста ии ще стане малко по интересно.. ако има поне още маалко интерес до час два пускам некст
П.П. ако напишеш история сложи линк и тук :p
...all day...all night
...all day...all night
...all day...all night
...What...
...the...
...FucK...
#5 2012-03-27 15:30:23
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Не ми харесва.
Имаш много пунктуационни грешки, които дразнят.
Всяка нова реч (пряка) е на нов ред.
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#6 2012-03-27 15:35:26
- Bad girl †
- Member
- Registered: 2012-03-08
Не ми харесва.
#7 2012-03-27 15:40:50
- all_day_all_night
- Member
Не ми харесва.
Благодаря ти за мнението започвам поправка
...all day...all night
...all day...all night
...all day...all night
...What...
...the...
...FucK...
#8 2012-03-27 15:51:26
- sunshine5383
- Member
- From: girlland <3 ^ ^
- Registered: 2012-02-29
харесва ми , пусни некст
[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]
#9 2012-03-27 16:01:17
- poxleitner
- Member
- Registered: 2011-09-08
Ще очаквам некст.
В началото нищо не мога да кажа.
Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.
#10 2012-03-27 16:08:26
- bebche__:)
- Member
- From: Pariss
- Registered: 2011-02-26
Ще очаквам некст.
В началото нищо не мога да кажа.
<З
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxrrp7zAaV1r7mjy5o1_500.gif[/img]
#11 2012-03-27 16:15:36
- dobchitu
- Предупреден(а) за изгонване
- Registered: 2010-02-18
харесва ми , пусни некст
"Always walk on the road you choose and if people around you try to change the road, when you arrive, make them regret"
Pages: 1