#1 2009-12-23 15:51:11
- keminka
- Summer Beauty
- From: Варна~town
- Registered: 2008-11-19
Re: Какво ни възбужда у мъжете?
Кои са качествата, които най-много обичаме у мъжете?Какво ни възбужда в тях, така че да не можем да спрем да мислим за любимия си мъж непрекъснато. Ето изброени няколко секси мъжки похвати, с които влизаме в техния капан... с голямо желание, при това
Секси поглед. Звучи като клише, но всъщност е изключително малък броят на мъжете, които имат магнетичен и мистериозен поглед ала Джони Деп. Присъщ е на обиграните мъже, които са майстори в изкуството на флирта. Именно такива мъже могат да ни свалят само с един поглед... ала какъв само! Неслучайно повечето жени си падат по лоши момчета, просто защото изглеждат секси с мрачния си поглед и мистериозно минало.
Излъчва спокойствие. Не е тайна, че жените харесват мъже, които са уверени в себе си и излъчват сигурност. Това, което възбужда е, когато мъжът знае какво иска и как да го направи. Спокойният и дори малко хладен мъж може да възбуди любопитсвото на всяка жена и да я накара да го желае.
Грижи се сам за себе си. Изключително приятно е да срещнеш мъж, който е поел грижата за себе си, живее самостоятелно и се справя.
реклама
Когато видим успял и самостоятелен мъж, ние моментално си представяме, че той поема грижата и за нас. А какво по-секси от това, да разчиташ на един мъж и да знаеш, че ще направи всичко за теб?
Мъжът със стил. Секси е, когато мъжът има изграден стил на обличане, както и поведение. Не е необходимо да му се казва непрекъснато какво да облече или как да се държи пред другите. Това изненадва жените и прави мъжът да изглежда още по-привлекателен в очите им.
Той е нежен. Едно от качествата на мъжа до нас, което може да ни възбуди до краен предел, е нежността му. Едва ли има по-секси момент от този, в който мъжът, когото обичате, да е нежен и любящ с вас. Разбира се, и нежността си има граница, и тя не бива да се бърка с лигавото поведение на някои мъже. Нежността е секси тогава, когато вие не я очаквате и той ви изненадва с някой мил жест. Но не и когато непрекъснато ви се обажда, повтатяйки ви колко много ви обича. Защото любовта трябва да се доказва, нали?
#2 2009-12-23 17:59:54
- keminka
- Summer Beauty
Секси поглед. Звучи като клише, но всъщност е изключително малък броят на мъжете, които имат магнетичен и мистериозен поглед ала Джони Деп. Присъщ е на обиграните мъже, които са майстори в изкуството на флирта. Именно такива мъже могат да ни свалят само с един поглед... ала какъв само! Неслучайно повечето жени си падат по лоши момчета, просто защото изглеждат секси с мрачния си поглед и мистериозно минало.
#3 2009-12-23 19:38:47
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Охх...аз както и без това имам слабост към очите..
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#4 2009-12-26 19:29:40
- vampire_-
- Изгонен(а)
- From: На майната си
- Registered: 2009-04-29
Той е нежен. Едно от качествата на мъжа до нас, което може да ни възбуди до краен предел, е нежността му. Едва ли има по-секси момент от този, в който мъжът, когото обичате, да е нежен и любящ с вас. Разбира се, и нежността си има граница, и тя не бива да се бърка с лигавото поведение на някои мъже. Нежността е секси тогава, когато вие не я очаквате и той ви изненадва с някой мил жест. Но не и когато непрекъснато ви се обажда, повтатяйки ви колко много ви обича. Защото любовта трябва да се доказва, нали?
Обърнах се и се втренчих в дългия път, който се виеше пред мен. Въздъхнах. Това пътуване нямаше да е кратко.
- Тогава започвай да вървиш, Роуз. - промълвих на себе си.
И потеглих напред, за да убия мъжа, когото обичах.
[img]http://prikachi.com/files/1621786v.jpg[/img]
Monni < 333
Zii < 333
Wessi < 33
Fallen < 33
Newii < 333
Pepii < 33
Ann < 33
Wiki < 33
Danni < 33
#5 2009-12-26 19:53:23
- Black Diamond
- Member
- From: Пловдuв
- Registered: 2008-11-28
Мен пък ме възбуждат мъжките парфюми
"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
Мерилин Монро
#6 2009-12-26 22:01:01
- zuzana89
- Member
- Registered: 2009-12-26
Поздравления за темата!
Бих искала да ви споделя и моята гледна точка
Най-възбуждащо е запотено, мусколесто мъжко, което ви е зграбчило
Според мен мъжът е мъж когато е властен и може да покори една жена по всякакъв начин,било то със секси поглед или нещо друго...
#7 2009-12-28 21:46:06
Поздравления за темата!
Бих искала да ви споделя и моята гледна точка
Според мен мъжът е мъж когато е властен и може да покори една жена по всякакъв начин,било то със секси поглед или нещо друго...
аз съм съгласна че най-възбуждащо е когато мъжът е властен
#8 2010-01-27 21:07:47
- keminka
- Summer Beauty
#9 2010-02-05 09:48:41
- blo0dy_so0ul
- Member
- From: Сейнт Луис, Мисури [h]
- Registered: 2010-02-04
мен ме превзе тфа със секси погледаа
[img]http://i52.tinypic.com/25q8xfd.gif[/img] [img]http://i55.tinypic.com/10qxfl0.gif[/img]
[img]http://i56.tinypic.com/2uqjhcn.gif[/img] [img]http://i53.tinypic.com/n1xrp5.gif[/img]
We're Chuck and Blair... Blair and Chuck. <333
#10 2010-02-09 13:41:17
- barbie5
- Member
- From: Стара Загора
- Registered: 2009-07-25
10х
[img]http://store.picbg.net/pubpic/DB/46/05417bfb86c5db46.jpg[/img]
fight for this love..
#11 2010-02-28 17:53:30
- yoannka_love_mariqncho
- Member
- Registered: 2010-02-27
Според мен мъжът е мъж когато е властен и може да покори една жена по всякакъв начин,било то със секси поглед или нещо друго...[/quote]
абсолютно съм съгласна с теб
I LoVe OnLy My ReAl LoVe MaRiQn
FoReVeR ToGeThEr
#12 2010-02-28 18:04:59
- sunny13
- Bitter*
- Registered: 2009-07-26
мен ме превзе тфа със секси погледаа
и мен така
"Ако си решил да променяш живота си,давай.Не се обръщай назад,защото времето никога не чака."
#13 2010-03-05 17:43:51
- AnOnImKaAa
- Member
- From: Габрово
- Registered: 2010-02-13
зе ми думите от устата бе същата съм . . имам голяма слабост към очите . . . един мъж може да ме направи послушно пале само с един поглед
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с л*йна по стената, чете се но няма да е приятно !
#14 2010-03-07 12:46:27
- teri_pzz
- Member
- From: Gambling paradise..<33.... [
- Registered: 2009-05-11
++
Да обичаш може да е най-якото чувство,
но да накараш някой да те обича - това е изкуство !!!
#15 2010-03-07 18:24:23
- mi6e_91
- Member
- Registered: 2008-11-02
Хубави мъжки ръце могат да ме побъркат! Ако пък и знаят как да действат ехее тяхна съм!
От сила имате нужда само ако искате да нараните някого. За всичко останало ви е необходима само любов!
#16 2010-03-08 12:03:40
- zority7
- Member
- Registered: 2009-11-28
мен ми хресва усмивката,тялото,мускулите а пък за ръцете да не говорим направо полудявам като видя горе долу силен мъж
#17 2010-03-14 18:49:01
- Valao
- Member
- From: Rockdoors
- Registered: 2010-03-14
Излъчва спокойствие. Не е тайна, че жените харесват мъже, които са уверени в себе си и излъчват сигурност. Това, което възбужда е, когато мъжът знае какво иска и как да го направи. Спокойният и дори малко хладен мъж може да възбуди любопитсвото на всяка жена и да я накара да го желае.
Грижи се сам за себе си. Изключително приятно е да срещнеш мъж, който е поел грижата за себе си, живее самостоятелно и се справя.
реклама
Когато видим успял и самостоятелен мъж, ние моментално си представяме, че той поема грижата и за нас. А какво по-секси от това, да разчиташ на един мъж и да знаеш, че ще направи всичко за теб?
Мъжът със стил. Секси е, когато мъжът има изграден стил на обличане, както и поведение. Не е необходимо да му се казва непрекъснато какво да облече или как да се държи пред другите. Това изненадва жените и прави мъжът да изглежда още по-привлекателен в очите им.
Той е нежен. Едно от качествата на мъжа до нас, което може да ни възбуди до краен предел, е нежността му. Едва ли има по-секси момент от този, в който мъжът, когото обичате, да е нежен и любящ с вас. Разбира се, и нежността си има граница, и тя не бива да се бърка с лигавото поведение на някои мъже. Нежността е секси тогава, когато вие не я очаквате и той ви изненадва с някой мил жест. Но не и когато непрекъснато ви се обажда, повтатяйки ви колко много ви обича. Защото любовта трябва да се доказва, нали? [/color][/quote]
Да, Да, Да. Всичко това. У мъжете ни възбужда първичният ни полов нагон - преди всчко. После идват погледа, спокойствието, самостоятелността, стилът и нежността. Кой по-точно забрави за мускулите и сладките къдрици или пък покровителственото поведение?
When rain falls
i can see the light.
When darkness comes
I feel I`m alive.
When fog covers the world...
my heart is happy.
The only thing i want
...is to keep flappin`!
#18 2010-05-31 06:59:35
++
#19 2010-06-05 09:55:20
- KiSsMyAsS
- Member
- Registered: 2008-06-24
патката му ...
Зависи от момчето, неможеш да кажеш само едно нещо от тялото. Всеки човек е различен и различни неща има. Досега които писаха са казали за определен тип момче, което познават или са виждали и са ги привличали. Всяко момче може да привлече или възбуди с много различни неща от тялото си. Дори само с поглед, момичето може да се намокри... Важи също и обратното за момичетата.
#20 2010-06-06 12:33:55
- kotenceto_9445
- Деактивиран профил
- Registered: 2008-11-09
#21 2011-01-29 19:17:28
- raly_12
- Member
- From: Булеварда на любовта ;д
- Registered: 2010-05-18
Интересна темааа
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви..Затова не завиждайте, не знаете кой с какво е платил!
#22 2011-02-01 16:59:24
- DrEaM GiRl
- Member
- From: pLOVEdiv
- Registered: 2009-08-07
Погледааа..само да знае как да ме погледне и съм негова
[img]https://31.media.tumblr.com/911b8b625730710a770807548a410604/tumblr_mxplz8YDit1qbugf1o1_500.jpg[/img]
#23 2011-02-01 17:25:45
- karriikkxx
- П ♥
- From: France
- Registered: 2010-12-30
уаах!Всичко е вярно!И за бога,толкова ли е трудно да се спазват тези ..неща? Щом ние можем да се боядисваме,изправяме,гримирваме,поддържаме и т.н. значи и вие можете.
[img]http://prikachi.com/images/960/4642960L.gif[/img]
Оставих света заради любимия-същия любим остави мен,заради света.
#24 2011-02-01 19:45:43
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Обожавам секси погледите и невероятните усмивки ,каращи краката ми да омекнат .
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#25 2011-02-03 11:31:38
- chipmunkie
- Member
- Registered: 2010-04-18
мен ме възбуждат кат0 почнат да говорят за момичета ... ;дд а пък кат0 искам да уредя да прая с някой казвам виж си 2сантовия уйй и те викат ай ела ела да го видииш 8-) Или пък др. начин отивам кат пикаят и са прая че гледам и те викат ела по на близко да глеаш .. какт0 казахх възбуждат ме кат0 си говорят за момичета или за секса