#501 2012-03-03 09:59:42

opasno_4arovna
Member
From: Манчестър Юнайтед ~ !
Registered: 2012-03-03

Re: Въпроси любов - Съвети.

Такааа  и  аз имам проблеми....и търся помощ ....с моето момче много се обичаме но проблемът е там че аз уча в Париж и само ваканциите се виждаме  ходим от 2години  през  това време  той ми изневери няколко пъти след това се осъзна и спря да ме наранява но ме обвини в нещо което нямах вина и след това аз реших да му върна почна ”уж” да не ми пука  изневерих му веднъж той разбра при което  1месец рева и бяхме  скарани а след това реши да ми прости решихме да започнем от 0-та  но сега ми  се сърди  дори като отида да спя  в приятелка ядосва ми се и ме заплашва че ще ми  го върне....незнам какво да правя как да постъпвам??? Но  неискам отг от рода на ”зарежи го!”  дайте съвети къде ми е  грешката не ходя нито по кафета нито по дискотеки заразлика от него къде бъркам???

Може би ,ти няма достатъчно доверие ?
Като за начало,може да поговорите по този въпрос.Обясни му,че и двамата сте сгрешили и ,че сте започнали едно нова начало,което найстина трябва да се постараете да е ново.Дръжте се нормално,а не като малки деца "Ще ти го върна",ако найстина държи на теб ще престане с това детинско поведение !

#502 2012-03-04 20:07:42

mariqqxd
Member
From: New York
Registered: 2012-03-03

с приятелят ми бяхме заедно 5 месеца и наскоро се разделихме водихме сексуален живот каза че ме обича вярно е карахме се като всяка нормална двойка за някакви глупости го след един малък скандал скъсахме и му казах да говорим по-добре на 4 очи като се видяхме той ми вика наскоро не се разбираме много добре имаме различия а и знаеш че след 7 месеца ще заминавам за пловдив и няма да има как да се виждаме а връзка по интернет не е добра идея и аз му викам добре не е ли най важното в една връзка да се обичаме въпреки недостатъците и различията ни и той май нищо не каза.каза че имал още чуства към мен но ако се разделим след 7 месеца ще бъде 7 пъти по-трудно и аз му викам не може да си сигурен какво ще стане след половин година и нататък няма значение.Съветваха ме да отида да го целуна по начин по който сега не съм го целувала да му кажа че го обичам и да се върне при мен а пък след 6 месеца ще го мислим и после да го направим ( сещате се какво ; Д )
според вас ще подейства ли ако го направя и ако наистина ме обича ще се върне ли при мен или просто си търси извинения ;х
Благодаря ви много предварително

Хмм..според мен ,това е лоша идея.. вярно е може да подейства,но може и да не..по добре не си прави експеременти,защото ако наистина те обичаше,нямаше да му пука дали ще заминава в друг град и че ще сте разделени с много километри..винаги има начини ;)според мен е само извинение..изчакай месец,два (най-много) и ако нищо не е направил от негова страна,че иска отново да бъдете заедно го забрави!!!покажи му че можеш и без него и после той да си заминава  laugh  .. това е според мен,но най-вацното е какво ти искаш!

[img]http://data.whicdn.com/images/31783883/tumblr_m6a6fq7KMv1rvc4sqo1_500_large.jpg[/img]

#503 2012-03-06 15:24:14

sunshine5383
Member
From: girlland <3 ^ ^
Registered: 2012-02-29

Ам ... всъщност нещата са така... едно момче ме харесва и аз го харесвам.. но харесвам и още едно момче от моя клас... чудя се какво да направя... съвети?

[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]

#504 2012-03-07 19:38:49

nqkfa_si_tam
Member
From: Някъде там...
Registered: 2010-09-06

Здравейте!Имам голям проблем.Мисля,че започвам да се влюбвам в най-добрият си приятел.Моята история е малко объркана и по-дълга,но ще се опитам на кратко.Най-добрият ми приятел беше влюбен в най-добрата ми приятелка.Обаче тя го отряза на 14 февруари,когато той й предложи да станат гаджета.След това започнахме да комуникираме с него,пишем си в скайп,във фейсбук,когато се видим се поздравяваме...но се поздравяваме само ако съм сама,т.е. той не понася моята най-добра приятелка и тя не го понася.Когато се засечем с него по коридорите на мен (понеже аз навсякъде ходя с приятелката ми) на мен ми става адски гадно.Момчето се прави,че не ни познава,приятелката ми също.И аз съм между чука и наковалнята.Не ми е приятно да се правят,че не се познават.Същинският проблем е,че аз започвам да се влюбвам с него.Мисля постоянно за него,когато се събудя,когато си лягам и през целия ден.Но той не иска да се влюбва отново.Каза,че няма да позволи на никой да се докосне до сърцето му.Как е най-добре да постъпя?Какво бихте направили на мое място?
Дано сте разбрали моята дълга история.

Открих сродната си душа. Той - не!

#505 2012-03-08 13:51:39

IiMiisSyo0ou
Member
Registered: 2012-03-01

Има едно момче, но незная  дали той ме харесва....Как да го накарам да си чатим?

#506 2012-03-10 13:16:33

snow white_99
Member
From: София
Registered: 2011-01-27

Такаа..значи преди 3-4 месеца се запознах с едно момче от съседния клас, до преди 2-3 седмици не изпитвах нищо към него, но сега всичко се промени и започнах много да го харесвам.Всяко голямо междучасие като ходя с момичетата до едно магазинче той и неговите приятели също ходят там.И аз както обикновено си го гледам влюбено и вече не знам колко пъти ме поглежда и така 1-2 минути се гледаме  laugh Как да разбера дали ме харесва? И какво да му пиша във фейсбоок ?  speechless АА и какво да направя, за да се сближим, защото с гледане нищо няма да стане...
Дано сте разбрали, защото е много объркано

If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention.

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8cec9ilRs1qg3fxxo2_500.gif[/img]

#507 2012-03-11 11:26:50

miikи маLs .
Beαutiful Bitch
From: Bulgaria
Registered: 2011-01-25

И какво да му пиша във фейсбоок ?  speechless

Ами щом с гледането нищо няма да стане, как реши, че по facebook ще стане?!
П.п - ако решиш да му споделиш чувствата си или пък да поговорите  , давай директно , а не по някфи си сайтове .  |-(

#508 2012-03-11 13:15:01

beautiful_kitty
YMCMB ♥
From: Dubai .
Registered: 2010-02-21

П.п - ако решиш да му споделиш чувствата си или пък да поговорите  , давай директно , а не по някфи си сайтове .  |-(

(y)

[img]http://30.media.tumblr.com/tumblr_lz3gquTk911r5s8qlo1_r1_250.gif[/img] [img]http://30.media.tumblr.com/tumblr_lz3gquTk911r5s8qlo4_r1_250.gif[/img]
[list=*]
[*]Понякога трябва да се научиш да се сбогуваш..колкото и трудно да е.[/*]
[/list]

; We♥it ; Ask.fm

#509 2012-03-11 14:41:49

snow white_99
Member
Registered: 2011-01-27

Аз съм се опитвала да говоря с него, но все някой го дърпа, или му говори....но във фейсбоок никой не ни пречи или досажда...

If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention.

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8cec9ilRs1qg3fxxo2_500.gif[/img]

#510 2012-03-11 17:13:44

Cookie_monsta
Member
Registered: 2012-03-11

Офф да ви имам проблемите(rofl) "Аз го обичам ама той не знае как се казвам" "Да му пиша ли в скайп" laugh Доста се чудех дали да споделя във форума моето "проблемче" и някакви момиченца от 8ми и 9ти клас да ми дават съвети но пък може и да измислите решение.(chuckle)
Такаа.. значи с едно момче (ще го нарека А) бяхме заедно около половин месец. Той се държеше прекрасно с мен, глезеше ме,купуваше ми разни неща, ходихме навсякъде..абе бях лудо влюбена в него. След половин месец ходене той реши да се разделим. Не ми даде точна причина. Каза нещо от рода "просто нещата не вървят добре, проблема е в мен". Аз не му казах нищо. Знаех че няма да спечеля нищо ако правя някакви драми и подобни.
След като той скъса с мен бях доста тъжна. Не можех да го приема. На моменти бях тъжна, на моменти ядосана на А.
Една седмица след като скъсахме, тръгнах с друго момче. По-точно той ми предложи.Аз не го харесвам но си помислих, че така ще забравя А. Но не стана така. Влошава се защото не мога да спра да мисля за А. На всяко място което отидем с новото момче и не спирам да си представям че с А. сме били там... Липсват ми целувките му, допирът му. Сънувам го и мисля за него постоянно. Не знам какво да направя защото момчето Б. (сегашния ми приятел) е много добър и не искам да го нараня или да си развалим отношенията. Но аз продължавам да искам да съм с А.
Приятелките ми казаха, че А. не е за мен, че няма смисъл да се връщам към миналото и такива неща, но аз си знам какво искам ;д Много пъти ми е минавало през ума да скъсам с Б. но после се чудя дали е добра идея. Пък и шанса с А. да сме отново заедно е много малък.

Съвет?

[img]http://30.media.tumblr.com/tumblr_ls3v7dKUvt1qfvwaoo1_500.gif[/img]

#511 2012-03-12 17:59:15

suselcheto
Member

Имам проблем!! Значи преместих се в Германия преди 6 месеца. Нямах никакви приятели и се чувствах самотна. Един ден обаче в училище видях едно момче и веднага се влюбих в него. При мен лошото е че когато се влюбя това продължава ужасно дълго. Писах си с момчето във фейсбук и се опознахме малко. Накрая се престраших и го попитах дали ме харесва, той разбира се каза не. Няма проблем, свикнала съм да ме отрязват, но проблема е че не спирам да мисля за него по цял ден. Когато не дойде на училище съм в кофти настроение... След няколко месеца пак ще се местим, но този път в друг град. Въпроса е че е далече и няма да мога да го виждам повече. Не съм сигурна обаче как ще се справя.. Помогнете ми дайте ми някъкъв съвет как да го забравя или поне как да спра да мисля за него. И съжелявам за дългият пост smile  smile  smile

#512 2012-03-12 18:05:59

suselcheto
Member

]Приятелките ми казаха, че А. не е за мен, че няма смисъл да се връщам към миналото и такива неща, но аз си знам какво искам ;д Много пъти ми е минавало през ума да скъсам с Б. но после се чудя дали е добра идея. Пък и шанса с А. да сме отново заедно е много малък.[/color]
Съвет?

Повярвай ми много добре знам какво ти е. Преди по малко от година и при мен беше така.
В крайна сметка се оказа че той се е ебавал с мен през цялото време... Смисл изобщо не ме е харесвал. След 1 месец тръгнах с едно друго момче, но продължих да съм си влюбена в "А" както ти го наричаш. Недей да късаш с "Б" само това мога да те посъветвам. Ще мине малко време и ще забравиш за "А" повярвай ми просто си дай малко врвме. Надявам се да съм помогнала  smile:):)

#513 2012-03-13 16:08:27

Cookie_monsta
Member
Registered: 2012-03-11

]Приятелките ми казаха, че А. не е за мен, че няма смисъл да се връщам към миналото и такива неща, но аз си знам какво искам ;д Много пъти ми е минавало през ума да скъсам с Б. но после се чудя дали е добра идея. Пък и шанса с А. да сме отново заедно е много малък.[/color]
Съвет?

Повярвай ми много добре знам какво ти е. Преди по малко от година и при мен беше така.
В крайна сметка се оказа че той се е ебавал с мен през цялото време... Смисл изобщо не ме е харесвал. След 1 месец тръгнах с едно друго момче, но продължих да съм си влюбена в "А" както ти го наричаш. Недей да късаш с "Б" само това мога да те посъветвам. Ще мине малко време и ще забравиш за "А" повярвай ми просто си дай малко врвме. Надявам се да съм помогнала  smile:):)

Предполагам само времето може да помогне... smile И ние сме едни ..обичаме този който ни наранява :/
П.С. мерси за съвета smile

[img]http://30.media.tumblr.com/tumblr_ls3v7dKUvt1qfvwaoo1_500.gif[/img]

#514 2012-03-15 19:30:59

Лuглuчка { }
Member
From: Sofia.

Ами имам си гадже .. Той е от мойто училище .. Но когато се видим и има някой общ познат той или не ми говори.. Или се прави, че не ме е видял.. Ако аз не го заговоря той нищо няма да ми каже  speechless .. Всички ми викат "Какви гаджета сте, като не си говорите.." А като сме сами някъде се прегръщаме, държим се за ръце.. Даже се целуваме и с език ;д ... Тъъ не знам как да го попитам защо се държи толкова различно, когато сме сами, и когато сме около приятели .. Пишете, ако можете да ми кажете защо се държи така.. wink  speechless

#515 2012-03-16 11:23:06

lady_ss1
Member
Registered: 2010-09-17

Ами имам си гадже .. Той е от мойто училище .. Но когато се видим и има някой общ познат той или не ми говори.. Или се прави, че не ме е видял.. Ако аз не го заговоря той нищо няма да ми каже  speechless .. Всички ми викат "Какви гаджета сте, като не си говорите.." А като сме сами някъде се прегръщаме, държим се за ръце.. Даже се целуваме и с език ;д ... Тъъ не знам как да го попитам защо се държи толкова различно, когато сме сами, и когато сме около приятели .. Пишете, ако можете да ми кажете защо се държи така.. wink  speechless

Явно гаджето ти не знае как да изрази любовта си към теб и го е срам от приятелите му. Когато сте насаме го попитай защо се държи така с теб. wink

#516 2012-03-17 11:06:54

Лuглuчка { }
Member

Имам проблем!! Значи преместих се в Германия преди 6 месеца. Нямах никакви приятели и се чувствах самотна. Един ден обаче в училище видях едно момче и веднага се влюбих в него. При мен лошото е че когато се влюбя това продължава ужасно дълго. Писах си с момчето във фейсбук и се опознахме малко. Накрая се престраших и го попитах дали ме харесва, той разбира се каза не. Няма проблем, свикнала съм да ме отрязват, но проблема е че не спирам да мисля за него по цял ден. Когато не дойде на училище съм в кофти настроение... След няколко месеца пак ще се местим, но този път в друг град. Въпроса е че е далече и няма да мога да го виждам повече. Не съм сигурна обаче как ще се справя.. Помогнете ми дайте ми някъкъв съвет как да го забравя или поне как да спра да мисля за него. И съжелявам за дългият пост smile  smile  smile

Ами, ако се преместите за по-голям период от време и вече няма да го виждаш сама ще го забравиш.. Повярвай, дори и първия 1 месец да искаш да го видиш и т.п. след 1-2 месеца ще го забравиш.. Може пък и да срещнеш по-хубав от него!  wink

#517 2012-03-17 13:45:59

rumi21
Member
From: Ако ме търсиш усърдно ще ме на

От скоро си имам гадже!Първите два дни беше като най-романтичния човек на света,но сега ми обръща внимание само,когато го питам нещо и ми отговаря само с ДА и НЕ!Моля помогнете ми,защото няма кой друг да попитам!
Благодаря предварително!

smile  smile  smile  smile  smile  smile

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4hre7KxVw1qktlzuo1_500.gif[/img]

#518 2012-03-18 13:27:53

Лuглuчка { }
Member

monnssy wrote:

Ами предстои ми първата целувка хора моля ви посъветвайте ме ще умра от срам.Ако не се справя .. Просто момчето има повече опит и ме е страх да не се изложа.. sweat  :x

Не е толкова трудно.. Идва от само себе си.. И няма грешни начини! wink

#519 2012-03-19 19:17:51

sweet_girl_99
Member

rumi21,може би просто нещо,което се е случило скоро го е наранило и той го е приел тежко.Помисли дали ти не си го засегнала с нещо.Опитай да говориш с него.Сигурна съм,че има логична причина за държанието му.  smile

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_meddj1bcSn1qk7u13o1_500.gif[/img]
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m83z1yi3761rbruc6o1_500.gif[/img]

#520 2012-03-19 19:49:21

sladkadjena
Member
From: Страната на чудесата
Registered: 2009-08-12

От скоро си имам гадже!Първите два дни беше като най-романтичния човек на света,но сега ми обръща внимание само,когато го питам нещо и ми отговаря само с ДА и НЕ!Моля помогнете ми,защото няма кой друг да попитам!
Благодаря предварително!

Просто го попитай ..

[list=*]
[*]
И най-ужасното е, че след всичко, което преживях,
аз продължавам да избирам теб. Да мисля за твоето щастие
вместо за моето. Мразя се за това. Но колкото и да се опитвам,
каквото и да правя аз винаги ще мисля първо спрямо теб.
Когато обичаш с цялото си сърце мисълта да нараниш любимия
е по-ужасна, от мисълта за твоето лично нещастие.
[/*]
[/list]

#521 2012-03-20 07:11:47

rumi21
Member
From: Ако ме търсиш усърдно ще ме на

Благодаря предварително!

Просто го попитай ..

Благодаря много!Вече всичко е наред! laugh  laugh  laugh

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4hre7KxVw1qktlzuo1_500.gif[/img]

#522 2012-03-20 21:07:11

Snoopss
Member
Registered: 2011-09-14

Преди да пиша ще попитам ... Изплашила ли съм го и харесва ли ме ? А ако е така да му призная ли чувствата си ?...

Така, ето я и моята история... Когато миналото лято отидох на село се запознах с едно момче. Първо той ми беше просто приятел, но след това започнах да го харесвам. За цялото лято аз няколко пъти ходих там и се връщах вкъщи, но колкото и време да бях далеч от него пак го харесвах. Та към първия въпрос ... Има едно друго момче, което тогава много ме харесваше. Казвали са ми, че даже е казвал, че ме обича. Но тогава бях много глупава и го отрязах по най- най- глупавия и жесток начин и всички разбраха, включително и момчето, което харесвах и може да съм го изплашила и ако ме харесва да го е страх да ми предложи нз ...  И ето сега вече е март месец, а аз не съм го виждала от октомври, говорим си и си пишем по скайп и аз продължавам да го харесвам...
А той винаги ми пише пръв и настоява да говорим... Не знам, той се държи различно всеки ден... Един път е мил, а след това ме игнорира, след това се закача и пак е мил ...
Аз наистина много го харесвам и за толкова месеци не можах да го забравя, моля помогнете ми ! 
smile Благодаря предварително ...

Да, промених се. Болката променя хората.

[img]http://i42.tinypic.com/111t7qx.gif[/img]

#523 2012-03-20 21:10:46

lady_ss1
Member

Преди да пиша ще попитам ... Изплашила ли съм го и харесва ли ме ? А ако е така да му призная ли чувствата си ?...

Така, ето я и моята история... Когато миналото лято отидох на село се запознах с едно момче. Първо той ми беше просто приятел, но след това започнах да го харесвам. За цялото лято аз няколко пъти ходих там и се връщах вкъщи, но колкото и време да бях далеч от него пак го харесвах. Та към първия въпрос ... Има едно друго момче, което тогава много ме харесваше. Казвали са ми, че даже е казвал, че ме обича. Но тогава бях много глупава и го отрязах по най- най- глупавия и жесток начин и всички разбраха, включително и момчето, което харесвах и може да съм го изплашила и ако ме харесва да го е страх да ми предложи нз ...  И ето сега вече е март месец, а аз не съм го виждала от октомври, говорим си и си пишем по скайп и аз продължавам да го харесвам...
А той винаги ми пише пръв и настоява да говорим... Не знам, той се държи различно всеки ден... Един път е мил, а след това ме игнорира, след това се закача и пак е мил ...
Аз наистина много го харесвам и за толкова месеци не можах да го забравя, моля помогнете ми ! 
smile Благодаря предварително ...

Ами щом го харесваш направи първата крачка. В много малко случай момичето прави първата крачка. Може би и той те харесва, но не знае как да ти го покаже, а чака ти да му дадеш някакъв знак, че имаш симпатии към него. smile

#524 2012-03-21 11:58:44

hight_voltage
Member

Здравейте ..  Значи по фейсбук се запознах с едно момче и се харесахме и решихме да се видим. Това се случи през лятото. И се харесахме. Постоянно се карахме, но на шега. И заминахме на почивка. ( ПО ОТДЕЛНО!) Писахме си SMS-и и си говорихме онлайн. С една дума не се забравяхме. Да, обаче дойде и времето в което той спря да ми пише .. спря да ми се обажда .. да разпитва приятелите си за мен .. махна ме от фейсбук, скайп и от телефона си. След седмица горе долу, най-добрият му приятел започна да ми пише в фейсбук, защо съм го наранила, как съм могла, бил съсипан, не излизал често с приятелите си, а аз не знаех за какво става навъпрос. Питах го, какво съм му направила, а той каза ,,Не се прави на заспала, защото ти е ясно много добре и по - хубаво да не му звъниш повече и да не се засичате, защото..просто няма да му е приятно.Пък и как може да не знаеш, какво си направила, като си обвързана с Д. в фейсбук? Ти незнаеше ли че те харесва? Пфф.. всички сте еднакви,, и от тогава не ми е писал. На 15 септември го видях в училището и си глътнах езика. Щеше да учи в нашето даскало. Опитах се да не се засичам с него, за да не го нараня, въпреки, че и аз го харесвам. Един ден ме видя по коридора когато бяхме в час и ме попита дали го харесвам като повече от приятел, а аз най - подло избягах от него,като плаках леко. Сега като се видим и той ме гледа с хладност и в същото време с наранени очи.

П.С. Аз съм в 8-ми клас, а той е в 9-ти.
ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ МОЛЯ ВИ И НЕ МЕ НАПАДАЙТЕ!!

Я се виж, кой си ти, че ме занимаваш?!? ..

#525 2012-03-21 14:50:47

lady_ss1
Member

Здравейте ..  Значи по фейсбук се запознах с едно момче и се харесахме и решихме да се видим. Това се случи през лятото. И се харесахме. Постоянно се карахме, но на шега. И заминахме на почивка. ( ПО ОТДЕЛНО!) Писахме си SMS-и и си говорихме онлайн. С една дума не се забравяхме. Да, обаче дойде и времето в което той спря да ми пише .. спря да ми се обажда .. да разпитва приятелите си за мен .. махна ме от фейсбук, скайп и от телефона си. След седмица горе долу, най-добрият му приятел започна да ми пише в фейсбук, защо съм го наранила, как съм могла, бил съсипан, не излизал често с приятелите си, а аз не знаех за какво става навъпрос. Питах го, какво съм му направила, а той каза ,,Не се прави на заспала, защото ти е ясно много добре и по - хубаво да не му звъниш повече и да не се засичате, защото..просто няма да му е приятно.Пък и как може да не знаеш, какво си направила, като си обвързана с Д. в фейсбук? Ти незнаеше ли че те харесва? Пфф.. всички сте еднакви,, и от тогава не ми е писал. На 15 септември го видях в училището и си глътнах езика. Щеше да учи в нашето даскало. Опитах се да не се засичам с него, за да не го нараня, въпреки, че и аз го харесвам. Един ден ме видя по коридора когато бяхме в час и ме попита дали го харесвам като повече от приятел, а аз най - подло избягах от него,като плаках леко. Сега като се видим и той ме гледа с хладност и в същото време с наранени очи.

П.С. Аз съм в 8-ми клас, а той е в 9-ти.
ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ МОЛЯ ВИ И НЕ МЕ НАПАДАЙТЕ!!

Говори с него. Това е моят съвет. smile