- Index
- » Лично творчество
- » Кат
Pages: 1
#1 2012-03-13 18:28:34
Re: Кат
Ами незнам дали съм добра с писането на истории.Сигурно имам проблем някъде и ако може всеки който чете историята да ми каже какъв е проблема ако има такъв.И освен това ще иска разбира се и мнения дали ви харесва и дали да я продължа.И някаква помощ със заглавието ако може!И съжелявам ако има правописни или пунктуационни грешки!
-Честито господин и госпожо Спаркс имате момиченце!-каза усмихнатият доктор на жената, която се беше мъчила с раждането на това
красиво дете-Беатрис.Майката сияше, защото най-сетне имаше дете и не можеше да престане да плаче от радост.Бащата на детето беше
по-сдържан с емоциите си, но и на него му личеше, че това е най-прекрасния момент в живота му.Всичко през, което той и жена му бяха
преминали си заслужаваше, защото пред тях стоеше красивата им дъщеря.
-Е измислихтели име вече?-попита сестрата щастливите родители.
-Да!Ще се казва Кат!-каза горд бащата на детето милвайки ръчичката му и гледайки в очите жена си.
--Красиво име.Но притежателката му е още по-красива-каза сестрата.-Госпожо за съжаление трябва да Ви отнема Кат за да мога да я
измия и да я занеса в стаята при другите бебета.Тази нощ ще трябва да спите без нея.-казвайки това сестрата взе детето от ръцета на Беатрис, и го заведе в другата стая.
Вечерта след като всички бебета родени на този ден бяха занесени в стаята при останалите се появи някакъв мъх в бели с.дрехи и изрече тези думи:
-Ноктос вектос меримос!-след изричането на думите над децата се появвиха техните аури.На две от бебетата аурите се трансформираха
във вълци "Това означава че те са върколаци."-си каза могьосника.Над други две имаше лик на вампир.А над петото от тези деца се появи
нещо сранно.Неговата аура включваше част от тази на вампир и от тази на магьосник.Тя представляваше лице на момиче с кристално бяла
кожа и малки зъби на вампир зад него имаше нещо като символ който представляваше кръг със скиптър като на магьосниците.Дето бе
различно защото неговите родители макар и различни сръхестествени същества да бяха те се влюбиха от пръв поглед и нещо и никой не
можа да ги раздели.Но магьосника направил магията над децата не забеляза как още едно дете беше попаднало под силата на магията и
точно заради това дете започнаха бедите.
Шестнайсет години по-късно
Беше топла пролетна сутрин в Уиестнъпъл.Птиците пееха, а разносвачите на вестници хвърляха вестниците.На улица Страт имаше
много къщи повечето бяха на заможни хора.Една беше на кмета града, друга на някой заможен претприемач.Но най-красива бе на
семейството на едно 16 годишно момиче на име Кат.Къщата беше голяма-на три етажа.Цветът беше нещо средно между бяло и
жълто.Прозорците бяха толкова чисти, че може да ти се строри, дори че няма такива.Къщата имаше преден и заден двор като във задния
имаше джакузи и басейн.Лятото собствениците изкарваха барбекю и правеха невероятни бургери.Отвътре къщата беше още по-
красива.Имаше предмети, които са били направени векове преди градът изобщо да е съществувал.Изведнъж се чу музика идваща от таята на
Кат.Това беше аламата въпреки е днес не бе на училище тя реши да стане рано.Кат се показа изпод завивките и и натисна бутона на
будилника, за да го изключи.Тя се изправи в седнало положение разтърка си очите и ги отвори.Първото нещо което видя бе сутрешното
слънце греещо през прозореца й.Тя нямаше пердета защото мразеше тъмнината.Кат стана от леглото и се запъти към кухнята, където я
очакваше нейната майка.
-Добро утро миличка!Защо днес стана толкова рано все пак е събота и не си на училище?-попита я Беатрис нейната майка.Както винаги
тя изглеждеше безупречно.Въпреки че беше облечена с анцунг и нямаше грим тя беше неземно красива.Кат винаги се беше чудела как
постига това.
-Ами и аз незнам защо просто ми се искаше да стана рано.-каза Кат и седна на високия стол който се намираше пред барплота.-Татко стана
ли?-баща й беше бизнесмен и често отцъстваше от дома им.
-Не все още не е.Ти чули го снощи когато се прибираше?
-Не.Не съм го чула сигурно е било много късно защото аз заспах към полунощ.
-Добре след като си станала рано искаш ли да отидем по магазините все пак след седмица имаш рожден ден.
-Ами незнам ние с Анастасия смятахме като всяка друга година да пазаруваме заедно все пак сме радени на една и съща дата.И така можеше
да се облечем еднакво.
-Защо тази година не направим нещо различно та ти ставаш на 16.-каза майка й
-Ами...защо не!Ще отида да се приготвя и ще отидем по магазините.-след като каза това Кат скочи от високия стол и тръгна към стаята
си.Тя изкачи стълбите отвори вратата влезе в стаята но там сякаш нещо се беше променило.Но както и да е.Когато Кат отвори своя
гардероб й замириса на лавандула-това беше от специалните лентички за гардероб които беща й беше донесъл от Дубай.Гардеробът й не
беше голям.Въпреки че техните бяха богати Кат не обичаше да харчи много пари за дрехи или вещи които след година няма да й
харесват.От гардероба,който беше разделен на дви части едната за дрехи на закачалки и друга за дрехи, които не се мачкат лесно и заради
това стоят сгънати,тя извади синя тениска стагаца до средата на бедрото й, на която пишеше "Believe in your dreams" черен клин стигащ
до коленете и една голяма чанта която да сложи на едното си рамо.За обувки предпоите да обуе бели пантофки с които да й е удобно, защото
знаеше, че кагото излезе па магазините с майка си никога не й стигаха по-малко от 4 часа.Върза си черната стигаща да средата на гърба
права коса на опашка и сложи фотоапарат(тя никога не излизаше навън без фотоапарат всeпак мечтата й бе да стане фотограф) телефон,
ключове и портмоне в чaнтата си.Преди да излезе от своята разноцветно боядисана стая тя се огледа в огледалото до вратата-очите й бяха
кафеви, усните й алено червени и големи Кат беше средна на ръст-след това излезе от стаята си.
-Мамоооо!Готова съм!Да тръгваме!-докато слизаше по стълбите тя крещеше това на майка си.
-Добре миличка и аз съм готова!-майка й беше облечена както винаги елигантно.Със сив костюм включващ пола, която й стига до коляното
и сако.Под сакото (което беше разкопчано) се виждаше тюркоазената й блуза.На краката си носеше черни обувки, които бяха в тон с
чантата й.Беатрис взе ключовете за колата и излезе от къщата.
[img]http://data.whicdn.com/images/35564472/580134_487029771325416_1032411167_n_large.jpg[/img]
Tumblr
My Facebook page
#2 2012-03-13 18:33:35
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
Хареса ми.
Дай некст да видим какво ще стане.
Все още не мога да ти предложа заглавие, тъй като не знам за ккаво ще се разказва. Продължи я.
#3 2012-03-13 18:40:01
- SmmiLeyY
- Member
- Registered: 2012-03-10
Много ми хареса,но това ли е само? ... Иначе до тук ми хареса много
#4 2012-03-13 18:52:28
- bebche__:)
- Member
- From: Pariss
- Registered: 2011-02-26
и на мен ми харесва
<З
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxrrp7zAaV1r7mjy5o1_500.gif[/img]
#5 2012-03-13 18:57:12
Много благодаря за положителните коментари!
Ами сега ще се постарая да напиша следващата част но ако не успея най-рано утре мога да я кача.
[img]http://data.whicdn.com/images/35564472/580134_487029771325416_1032411167_n_large.jpg[/img]
Tumblr
My Facebook page
#6 2012-03-16 17:28:39
Когато Кат и Беатрис излязоха от къщата първото нещо, което видяха е красивия ден.Качиха се в колата и Кат след като колата потегли
пусна любимото си СД.То беше микс от най-забавните според нея песни.Първата песен която зазвуча беше Lazy Song на Bruno Mars.Кат
запя заедно с изпълнителя.Нейният глад беше невероятно мелодичен.Неусетно те пристигнаха до близкия МОЛ.Двете отвориха вратите и
слязоха.Беатрис заключи и тръгнаха към любимия магазин на Кат-Très Chic.
Когато влязоха вътре усетиха аромата на ванилия, който се носеше из магазина.Първото нещо, което грабна окото на Кат беше бяла рокля
стигаща да кокълчето на крака.Роклята беше с флорални мотиви.Под гърдите имаше панделка, а самата рокля беше с презрамки.
-Мамо виж тази не е ли много красива?-попита Кат обръщайки се с лице към майка си която вече държеше поне 10 рокли в двете си
ръце.-Леле мамо това е рекорд дори и за теб!
-Ха ха ха много забавно!-Кат и майка й се държаха помежду си по-скоро като приятелки отколкото като майка и дъщеря-Да права си!
Красива е роклята но сякаш не подхожда на парти за 16 годишен рожден ден.По подхожда да отидеш до плажа с нея.
-Ами добре!-каза Кат с нотка съжаление в гласа.
След голямо "ровене" в стотици дрехи из целия МОЛ Кат най-сетне намери перфектната рокля за своя рожден ден.Роклята беше в лилаво
като частта която покриваше гърдите й беше в по-светъл тон на лилавото а долната част-в по-тъмен.Долната част беше изработена от
тюл а горната от сатен
-Мамо ето я!Това е перфектната рокля!
-Да права си много е красива, но не смяташ ли че е малко скъпа?
-Да, но...-в този момент до тях се приближи продавачката й им каза:
-Добър вкус имате!Роклята е прелестна!
-Да, но също така е и много скъпа.-каза Беатрис, а дъщеря й си повтаряше на ум:
"Ще имам тази рокля каквото и да ми струва" мислейки си това тя погледна продавачката в очите.И тогава като по чудо милата жена
каза:
-Е поздравления!Имате късмет точно днес тази рокля ще бъде намалена с 90% и ще я вземете много по-евтино.
-Мамо чу ли това!-Кат беше толкова щастлива, че не спря да се усмихва през целия ден.
След като излязоха от магазина двете жени решиха да отидат да хапнат в любимата си сладкарница.Двете седнаха на масата и си поръчаха
обичайното:Кат-горещ шоколад и тирамису а майка й виенско кафе.
-Мамо в магазина ми се случи нещо много странно.Докато ти и продавачката си говорехте аз на ум постоянно си повтарях че искам тази
рокля и в мига, в който погледнах продавачката сякаш с магия тя каза за намалението.-Майка й замалко да се задави с кафето когато Кат й
каза това.-Хей добре ли си?
-Да да просто се учудих от думите ти.Може би просто е съвпадение няма такова нещо като магия.-на Кат тези думи й се сториха малко
странно казани но както и да е.
След като двете дами бяха готови те тръгнаха към своя дом.
Критика/Мнение?
Tumblr
My Facebook page
#7 2012-03-16 17:49:47
- zdravenq4e_17
- Member
- Registered: 2012-03-08
Харесва ми, продължи я .. искам да видя как ще се развият нещата
Love is choice.. ...
"...положи ме като печат на сърцето си, като печат на мишцата си; Защото любовта е силна като смъртта, ревността - неотстъпчива като шеол, святкането и е святкане огнено, пламък най-буен. Много води не могат угаси любовта, нито реките могат я потопи; ако би дал някой целия имот на дома си за любовта, съвсем биха го презрели."
#8 2012-03-16 17:54:29
- Mirror... <3
- Member
- Registered: 2012-03-05
Прекрасно !! Ще следя, пускай некст ! ; дд
[img]http://i44.tinypic.com/1h86cj.gif[img]http://i44.tinypic.com/1h86cj.gif[/img][/img]
SmiLLe..
#9 2012-03-16 19:23:33
Сега ще кача още една част защото събота и неделя няма да мога да качвам.Надявам се да ви хареса и очаквам вашите критики и мнения.И съжалявам ако има правописни грешки
-Добро утро!Някой днес май има рожден ден?-както всяка година майката на Кат й беше направила закуска по случай рожденния ден.Но
тази година различната не беше сиропа с който бяха залети палачинките а това че до тях имаше плик.Беатрис видя че вниманиео на Кат
беше привлечено от плика.-Хайде отвори го!
Кат взи плика който беше в люимия й цвят-лилав.Плика не тежеше ного.Когато го отвори тя видя вътре ключ закачен на ключодържател
с Айфеловата кула.
-Мамо какво е това?-попита Кат оглеждейки ключа.
-Ами днес е специален ден.Този ключ ще ти помогне да се придвижваш по-лесно през деня.-Кат я гледаше с недоумение.-Оф за Бога това е
ключ за новата новати кола!
Очиите на Кат се разшириха а на лицето й грейна огромна усмивка.С бързи движения тя премести таблата и като че за секунда вече беше
слязла по стълбите и излязла от къщата.Пред къщата им стоешше един червен Миникупър.Кат не можа да повярва на очите си.От години
мечтаеше за такава кола и ето че най-после я получи.Кат стоеше като вцепенена с отворена уста.След малко при нея дойде майка й.
-Е харесва ли ти?
-Дали ми харесва?Та тя е невероятна.-след като каза това Кат се втурна към новата си кола.Отвори вратата и влезе.Седалките бяха в
бяло.Страшно елегантно беше.След като се налюбува на тази кола Кат се сети че освен нея днес и Анастасия има рожден ден.
-Мамооооо!Бързо ела!
-Да какво има да не би да е станало нещо?-попита майка й сс загрижен тон.
-Не просто днес и Анастасия има рожден ден а не съм й купила нищо.
-Не се безпокой погрижила съм се за това.-каза майка й и тръгна към къщата.Кат я последва.
-Какво имаш предвид с това?
--Нищо!Просто че съм купила и за нея нещо.-след тези думи майка й се пресегна за една голяма чанта и я подаде на Кат.-Това е за
Анастасия.
Кат отвори чантата и извади една невероятна рокля на D&G.Цветът й беше светло син и стигаше някъде до коляното.
-Наистина е много красива.-каза Кат оглеждайки роклята.-О не!Забравих да й се обадя.
Изричайки това тя вече бягаше по стълбите за да си вземе телефона.Качи се горе и се затича към нощното си шкафче.Взе телефона е набра
Анастасия.Изчака малко и на телефона се чу гласа на брат й-Данте (доведения й брат по когато Кат си падаше).
-Ало!-от другата страна на линията нищо не се чуваше.Кат отново се бе вцепенила.-Ало!Има ли някой?
-А да да!Кат е най-добрата приятелка на сестра ти Анастасия.Къде е тя и защо ти вдигаш телефона й?-Кат каза всимко това на един дъх.
-Първо здравей и честит рожден ден!-Кат се учуди че знае че я съществува камо ли че точно днес има рожден ден.-Второ Анастасия си
разглежда подаръците.И трето телефона който си набрала е моя не нейния.
-О извинявай бързах да й чистития!-Кат направо почервеня от срам.Беше щастлива че Данте не може да я види.-Добре Анастасия заета ли
е много да й се обадя ли по-късно.
-Да малко е зает.Защо по-добре не дойдеш тук да й чистиш лично.
-Ами добре.-казвайки това Кат направо щеше да полудее от радост.
Тя затвори телефона и започна да се приготвя.
Tumblr
My Facebook page
#10 2012-03-16 22:30:50
- djuu
- Member
- Registered: 2011-09-09
Некст.
#11 2012-03-18 15:50:04
Кат реши да си облече червена рокля стигаща да коляното.Роклята беше без презрамки и имаше черен
колан около талията.След като се облече Кат си изправи косата като си накъдри отделни кичури с
молив.Сложи си спирала и малко гланц.Тя си взе ключовете и слезе долу.Влезе в кухнята и каза на
майка си:
-Мамо аз ще отида до Анастасия за да й чиститя рождения ден.н
-Добре но не си ли много официална.-каза майка й като я отгледа от глава до пети.-Приличаш на
момиче отиващо на среща.
-Не не е така.-думите които каза прозвучаха като фалцет.-Не аз наистина отивам в Анастасия.Но
там е и.....
-Кой?
-Брат й Данте.Аз малко го харесвам и заради това.-най-накрая тя призна на майка си всичко което
пазеше засега в тайна.
-Знаех.Просто исках ти да ми кажеш.-тези думи майка й ги каза с малка усмивка.
-Добре след като разпита приключи може ли да отида?
-Не... и без новата си кола.-каза майка й хвърляйки ключовете за колата.-И да не забравиш подаръка.
-Няма няма!Чао!-Кат каза това излизайки от къщата.
Тя се качи в колата запали и зазвуча музика.
След около две-три минути пристигна понеже къщата на Анастасия беше наблизо.Кат слезе от
колата взе подаръка за приятелката си и се насочи към къщата.Къщата беше също голяма (все пак
кметът беше доведен баща на Анастасия и брат й Джо) прозорците бяха във викториански
стил.Цветът на самата къща беше сив.
Кат дръгна по дългата алея която водеше до вратата и след като стигна звънна на звънеца.Врата
веднага се отвори и първия човек който Кат видя беше Данте.
-Здравей!-каза той и й се усмина-Заповяда влизай.Изглеждаш страхотно!
-Благодаря!-отвърна му Кат и се изчерви.-Извинявай за това че по погрешка звъннах на теб.
-Няма нищо!Анастасия е в стаята си ако искаш се качи при нея.
-Добре!-казвайки това Кат се качи по стълбите.
Стята на Анастасия беше в ляво от стълбите.Кат почука на врата и от вътре се чу нечии глас.
-Да влез!-Кат отвори вратата.Стаята на Алекс беше голяма.Цветът й беше червен.Също както Кат
и тя имаше голяма легло и телевизор.Гардеробът й беше по-скро като щендер с дрехи.Не той
всъщност беше щендер с дрехи.-Ооо Кат здравей!
Анастасия беше висока около 1 65 с кафява коса стигаща до раменете и с кафеви очи.Имаше
невероятна усмив и винаги когато се усмихнеше момчетата се разтапяха по нея.Анастасия беше
красива.Днес беше облечена с дънки лилав и черен потник като лилавия беше отгоре.Косата й както
обикновено беше вързана на канска опашка.
-Здравей и на теб!Честит рожден ден!Съжалявам че не се обадих по рано но сбърках номера и
по погрешка звъннах на Данте.-каза Кат с една странна физиономия.Според приятелката й тази
физиономия беше нещо средно между "Щастлива съм" и "Прости ми".-Но какво ти приказва напразно
заповядай това ти е подаръка!
Анастасия пое чантта и я отвори.Тя визя роклята и наистина я хареса.Стана от стола отиде до
нейния "дрешник" и взе подаръка на Кат.
-Хайде отвори го!-каза тя подавайки подаръка.-Надявам се да ти хареса.
Кт взе чантата и я отвори.Вътре имаше онази плажна рокля която тя искаше они ден от майка си.
-От къде знаеш че исках точно тона?
-Ами помогнаха ми.Но не казвам кой.Така както и да е...сега най-важното хайде тази година да
направим едно огромно парти.Понеже нали знаеш че братята ми имаха минала седмица рожден ден и
нашите решиха да направят едно ограмно парти и за четирима ни защото и Мариса ще има другата седмица и решиха да изместят партито й за утре.Искаш ли и ти да се присъединиш към
нас.
-Амииии да защо не.Все пак как мога да пропусна да си празнувам рождения ден с... сещаш се кой.
-Да вече подозирам че дори и той знае.
-Какво от къде знае?Да не си му казала?
-Неее.Пошегувах се.Разбира се че не знаено се изпуснах малко пред Джо.-Джо беше нейния биологичен
брат.-Съжалявам!
-Добре добре на него му вярвам че няма да каже.Сега хайде да обсъдим партито.
Двете момичета седнаха на леглото и започнаха да обсъждат партито.
Критика/Мнение??
Tumblr
My Facebook page
#12 2012-03-30 15:37:56
Двете момичета обсъждаха партито, когато на вратата се почука.
-Да влез!-каза Анастасия чиито поглед беше вперен също както на Кат към вратата.
Вратата се отвори и там се подадоха три глави:на Мариса, Джо и разбира се Данте.
-Нали нe прекъсваме нещо?-попита Мариса.Тя беше най-малката от всички деца но беше и най-
красивата.Дългата златно руса коса стигаше да тънката й талия.В изумрудените й очи винаги
имаше някакъв блясък.Кожата й беше по-тъмна от на останалите деца от семейство Джоунс.Мариса
беше едно от популярните момичета в училището.За разлика от брат си Джо и от сестра си
Анастасия тя и Данте беха едни от най-харесваните ученици.-Може ли да, влезем защото още малко и
братята ни ще паднат върху мен.
През смях Анастасия ги покани да влязат в стаята й.
-Какво правите?-попита Данте.
-Ами обсъждаме голямото парти утре.Всичко сме измислили освен тортата.
-Не се притеснявайте зa това родителите ни вече са се погрижили.-най--сете Джо проговори.Той
беше най-високия от всички.Имаше добро телослужение, сини очи, бели зъби и черна коса.Въпреки че
той беше по-красив от брат си не го забелязваха, защото бе срамежлив.Откакто влязоха в стаята той
гледаше само Кат.Досещате се защо нали?Ако не да ви кажа-той си пада по нея от доста дълго време.
-Ами добре!Щом всичко е готово остава само едно нещо.-каза Мариса-Да си купим дреxи за партито!
-О аз вече имам и за съжаление няма да мога да дойда с вас!-обади се Кат, а на лицето й се изписваше
съжаление зарaди това, че не ги е изчакала.
-Няма нищо!Все пак, ако днес си свободна може да дойдеш с нас!-казвайки това Анастасия се усмихна.
-Аз нямам планове, и ако другите са съгласни ще дойда.
-Идвай!-казаха Данте Мариса и Джо в един глас.
-Добре ще се приготвим всички и след 30 минути ще се чакаме пред нашата къща.Съгладни?-попита
Данте.
-Да!
-Да!
-Да!
-Да!Алекс може ли да остана тук да се приготвя, защото майка ми излезе и не ми се стои сама?-
попита Кат.
-Разбира се няма проблем!Е след като се разбрахме всички освен Кат вън от стаята ми.
-Добре де добре!-каза Мариса.
След тези думи тя Данте и Джо излязоха от стаята а Кат и Анастасия започнаха да се
приготвят.Анастасия реши да облече роклята, която Кат й подари.Към нея си сложи бели токове и
след това си изправи косата.За разлика от нея Кат си накъдри косата и си обу черни обувки (не че те
много се виждаха от дългата рокля.)
-Е Кат ако си готова да излизаме!-Анастасия изглеждаше невероятно със своята красива рокля.Тя взе
чантата си и тръгна към вратата.Вървеше бавно, защото искаше да огледа стаята си.Тя наистина я
харесваше.Пред нея вървеше Кат.Двете момичета преди да излязат се огледаха в
огледало.Прекрачиха прага и Анастасия затвори вратата.
Момичета слязоха по стълбите, а долу ги чакаха Джо(облечен в сиви дънки и жълта тениска, която
му беше голяма на ширина както всички останали негови дрехи),Данте(секси както винаги-със синя
блуза и със сини дънки.Блузата подчертваше мускулите му.) и Мариса(облечена с черно бяла рокля на
раета).
-Е щом всички сме тук да тръгваме.-каза Анастасие и отвори вратата на къщата.Те се качиха в
колите си и тръгнаха към центъра.
Критика/Мнение??Смятам това да е последната част понеже не се следи![/i][/b]
Tumblr
My Facebook page
#14 2012-03-31 20:15:04
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Некст.
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#15 2012-05-12 20:46:15
Ами за не много кратко време няма да пиша защото имам изпити и да мога да се концентрирам.Но лятната ваканция ще има продължения.
Tumblr
My Facebook page
Pages: 1
- Index
- » Лично творчество
- » Кат