#401 2011-11-28 17:44:34
- h0neyy^^
- fucker
- From: in the dark xx.
- Registered: 2011-09-13
Re: Въпроси любов - Съвети.
Благодаря . (:
[list=*]
[*]LOVE YOU MORE THAN THOSE BITCHES BEFORE.[/*]
[/list]
#402 2011-11-30 20:13:01
- demito_didito
- Member
- From: Stockholm, Sweden
- Registered: 2009-09-18
Такамм моя проблем е,че харесвам едно момче,но разбира се нямам шанс да съм с него 1. че е 11 клас 2. че не показва нищо към мен . От известно време много си падам по него и в училище само търча по коридорите само и само да го видя. Мислех , мислех да му пратя ли покана във фейсбук и все отлагах и отлагах,защото ме беше много срам след като той забелязва,че го гледам. Най накрая снощи вечерта се прежалих да му пратя покана.Една приятелка която го има в приятели казва,че е бил на линия и на мен ми мина през главата ,,Хаха,че защо да ме приема вместо да си пише с някое хубаво момиче''. Та така дайте ми съвет,защото съм много объркана,но няма вариант да го забравя .
Всичкото това ме навява на мисълта
"И най-малката степен на надежда е достатъчна,за да се прероди в любов.."
Он - Не се притеснявай от нищо,смело напред.
как да не се притеснявам като не мога да си дам напразни надежди,защото знам,че дори и приятели не можем да бъдем .. иначе благодаря за мнението и подкрепата
а аз си мислех,че само аз съм влюбена в момче,с което даже не сме приятели! Ами съветвам те да не се притесняваш от фейсбук.Би трябвало виртуално да си по-нахъсана и уверена,защото не го виждаш буквално и придобиваш смелост- и поне аз съм така.Иначе като го видя не смея в очите даже да го погледна.Което нимрам за ежасно,но е така-като го видя- загубвам си ума направооо...Опитай се да бъдеш по-общителна дори и само във фейсбук...
А и аз да питам нещо по моята ситуация....Ако искам да му привлека вниманието във фейсбук- какво точно да му напиша като за първо съобщение??? Казвам ви,много мислих и нищо не измислих....пък не искам да изглеждам зле в неговите очи....Някакви идеи???
#403 2011-11-30 20:27:10
- poxleitner
- Member
- Registered: 2011-09-08
Такамм моя проблем е,че харесвам едно момче,но разбира се нямам шанс да съм с него 1. че е 11 клас 2. че не показва нищо към мен . От известно време много си падам по него и в училище само търча по коридорите само и само да го видя. Мислех , мислех да му пратя ли покана във фейсбук и все отлагах и отлагах,защото ме беше много срам след като той забелязва,че го гледам. Най накрая снощи вечерта се прежалих да му пратя покана.Една приятелка която го има в приятели казва,че е бил на линия и на мен ми мина през главата ,,Хаха,че защо да ме приема вместо да си пише с някое хубаво момиче''. Та така дайте ми съвет,защото съм много объркана,но няма вариант да го забравя .
Хич да не ти пука,че не ти е приел поканата.
Все пак живота продължава.Смело напред и това е!
Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.
#404 2011-11-30 20:49:03
- Going^Crazy
- Member
- From: Shumen
- Registered: 2011-09-10
Ходя с едно момче вече 5 месеца... Проблемът се появи в последните 2 месеца (с началото на училището)... И проблемът е такъв, че това момче не е българин... Всички постоянно ми го натякват... Естетвено на мен ми става много гадно, но го обичам ужасно много... Какво да правя?? :[[[
По-добре да бъдеш кофти версия на себе си , отколкото бета версия на някой друг! ;]]
http://ask.fm/GabrielitaMaybe Питайте каквото и да е
#405 2011-11-30 23:18:11
- Dr.Predator
- Member
- From: Sin City
- Registered: 2010-11-21
- Website
Ходя с едно момче вече 5 месеца... Проблемът се появи в последните 2 месеца (с началото на училището)... И проблемът е такъв, че това момче не е българин... Всички постоянно ми го натякват... Естетвено на мен ми става много гадно, но го обичам ужасно много... Какво да правя?? :[[[
Отново хорското мнение! Остави ги да си приказват. Ще им омръзне! Харесваш го, обичаш го..ами тогава, бъди с него! Казвам ти го от личен опит. Имам връзка, която вече доста време издържа на цялата хорска помия и завист. Да гадно е да слушаш упреци и злобни коментарчета, но пък нали си щастлива с него. Не позволявай някой да ти разваля щастието!
#406 2011-12-01 09:15:35
- Going^Crazy
- Member
Благодаря за отговора
По-добре да бъдеш кофти версия на себе си , отколкото бета версия на някой друг! ;]]
#407 2011-12-01 10:03:51
- miikи маLs .
- Beαutiful Bitch
- From: Bulgaria
- Registered: 2011-01-25
Отново хорското мнение! Остави ги да си приказват. Ще им омръзне! Харесваш го, обичаш го..ами тогава, бъди с него! Казвам ти го от личен опит. Имам връзка, която вече доста време издържа на цялата хорска помия и завист. Да гадно е да слушаш упреци и злобни коментарчета, но пък нали си щастлива с него. Не позволявай някой да ти разваля щастието![/quo
Много правилно! Както вече казаха, не позволявай на хората да развали щастието ти, те просто НЯМАТ право!
#408 2011-12-01 13:12:16
- poxleitner
- Member
- Registered: 2011-09-08
Оо,хич да не ти пука,щом си с него и то 5 месеца значи го обичаш много,и просто недей да обръщаш внимание на хорското мнение в някой случаи може и да ти го казват това от завист,че да скъсаш с него но недей да правиш тези глупости.
Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.
#409 2011-12-06 07:49:59
- viv_piv
- Member
- From: VARNA
- Registered: 2009-10-30
Така.. значи ходя с едно момче от началото на лятото ( долу-горе около 6 месеца ) .. ама е по нета.. и аз наистина не съм си мислила, че може да обичам толкова момче, камоли да е от интернет.. но аз наистина много го обичам.. просто не знам дали можете да ме разберете какво изпитвам към него... всеки ден си говорим по скайп .. казваме си това прословуто " обичам те" ,планираме си бъдещето.. и да .. таа много дадох информация по темата.. та въпроса ми е.. : мене ме е срам някакси, че имам гадже от интернет и не знам как ще реагират приятелите ако им кажа.. имам чувството, че ще ми се подиграват ;/ ама те разбират и почват все да питат кой е тоя и разни такива.. какво да правя, да им кажа ли? според вас, как ще реагират ?
..
#410 2011-12-06 09:40:26
- Going^Crazy
- Member
Според мен те рано или късно ще разберат... Щом толкова го обичаш и сте заедно вече 6 месеца би трябвало да си готова да им го кажеш! Да знаеш, те няма да реагират добре (от личен опит го знам) , но рано или късно ще свикнат с това! А трудно ли ти е да сте заедно от разстояние (тоест като никога не сте се виждали)?
#411 2011-12-06 09:52:31
Избора си е изцяло твой. С момчето се знаете само по скайп, което ме води до мисълта, че може би не е от твоя град. Съответно, приятелите ти няма как да разберат кой е и какъв ти е, след като дори случайността да се засекът някъде е никаква. И, ако приятелите ти, са ти истински такива, не биха си изказали мнението гласно и грубовато, относно връзката ти. Сама си прави изводите, след като толкова се плашиш да им кажеш. На приятелите ти, от които се предполага, че не трябва да се притесняваш толкова. Можеш съвсем спокойно да продължиш, да си изживяваш взаимоотношенията с това момче, без да инфромираш никой. Това си е твоя живот, никой няма правото да ти се бърка, освен, ако ти не му позволиш. И, само да вметна нещо из между другото, което си е лично мнение и не ти го натрапвам. Не си прави толкова много надежди за тази връзка. Спомена, че сте си правили планове за бъдещото и не знам си какво. Ако вие наистина не можете да се видите и смятате да го карате само така по скайп .. не мисля, че нещата ще се получат особено добре.
#412 2011-12-06 11:36:36
- h0neyy^^
- fucker
Ако наистина го обичаш,няма да се засягаш от чуждото мнение! По-добре слушай какво казва сърцето ти!
[list=*]
[/list]
#413 2011-12-06 11:38:13
- beautiful_kitty
- YMCMB ♥
- From: Dubai .
- Registered: 2010-02-21
Ако наистина го обичаш,няма да се засягаш от чуждото мнение! По-добре слушай какво казва сърцето ти!
и аз мисля така
#414 2011-12-09 21:49:54
- play_boy_justin_bieber
- Member
- Registered: 2011-09-12
Ами моят проблем е:
Миналата учебна година по средата някъде той се премести в нашето училище.Аз от първия ден си го харесах.Изглеждаше добре на външен вид.Проблемите започнаха от там! Около месец търсих фейсбука му и ето,че го открих! Той ми писа на лично да си дам скайпа.Дадох му го.Искаше ми снимка,пратих му,а той ми каза,че съм грозна и ужасна.Това ме срази буквално.До този момент,той не знаеше коя съм и,че съм в неговото училище.Видя ме там и започна да ме обижда. След това викаше приятелите си един по един да ме обиждат!До тази учебна година след като ме види той се заяжда.Тук от седмица горе долу когато е сам*когато идва към даскалото* се засичаме и вървим 1 до друг,но дори и здрасти не си казваме.Той не ми говори,нито обижда от седмица насам,но само когато е сам.Незнам как да му кажа,че го харесвам! Камоли,че го обичам.Кажете ми как да постъпя моля ви![/u]
#415 2011-12-12 20:43:31
- demito_didito
- Member
Оххх и аз с моя проблем...
ми има едно момче-харесвам го на 100% и това вече е сигурно/преди не знаех дали съм влюбена или е само увлечение,та изчаках малко да си опресня мислите и да реша,но е ето че вече съм сигурна/.Може би единственото лошо нещо е че пуши,но мен това не ме интересува... Та имам му фейс-а и една вечер реших да му пиша/нищо особено просто едно здравей,защото така и не знаех от къде да започна/.Той обаче не ми отговори и аз се чудя дали ме игнорира или просто е бил зает и не е могъл да ми отговори. Често се засичаме в училище и аз го гледам по един особен начин...Мислех си как всъщност да му покажа интереса си към него?
#416 2011-12-12 21:51:05
- h0neyy^^
- fucker
Като го виждаш го поздравявай. Намери обща тема за разговор,нещо което го интересува.И започнете да си говорите или да чатите зависи от ситуацията.Ако се получат нещата започни все повече и повече да му показваш , че се интересуваш от него .
[list=*]
[/list]
#417 2011-12-17 21:36:43
- s0muchl0wey0u
- Member
- Registered: 2011-03-03
Мисля,че като за начало трябва да накараш някой ваш общ приятел да ви запозане.После му пиши,но според мен ако му пишеш всяка вечер,му се обаждаш и поздравяваш ще му омръзнеш (мое мнение)
Ако бях заменима щеше тя да те има много късно е вече как не го разбра ? <3
#418 2011-12-17 22:52:21
- demito_didito
- Member
Мисля,че като за начало трябва да накараш някой ваш общ приятел да ви запозане.После му пиши,но според мен ако му пишеш всяка вечер,му се обаждаш и поздравяваш ще му омръзнеш (мое мнение)
ъм там е работата,че като се замисля нямаме общи познати.От моя клас има хора,които го познавали,ама не лично,пък това никаква работа не ми върши.А за писането-да ест.,че няма всяка вечер да му пиша,няма да се изявявам като натрапница.Проблема беше,че му писах един път,ама той не ми отговори.
#419 2011-12-18 12:45:49
- mimi_vasileva
- Member
- Registered: 2011-01-07
Пиши му пак, ако не ти отговори знай, че се прави на важен !
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
#420 2011-12-18 18:08:05
- gabby13
- Member
- Registered: 2011-09-09
да ..
смисъл той в твоя клас ли е , че не разбрах ?
#421 2011-12-18 20:41:28
- demito_didito
- Member
да ..
смисъл той в твоя клас ли е , че не разбрах ?
а аз забравих да кажа,че е с една година по-голям от мен!М а за това,че не пише-той е долу-горе известен в училище и може би затова не пише на кого да е ...ами ако не ми пише втори пък? охх какво да правя???
#422 2011-12-19 08:51:13
Една година по голям, бил известен в училище, не знам си какво .. предусещам фалшиво самочувствие, без покритие и заблудената представа за важност. Нещо ми се струва, че няма да излезе това, което си си наумила. Както и да е. До колкото разбрах, ти си му писала само веднъж, а той не ти е отговорил. Какво чакаш тогава ? Пробвай си късмета пак .. и пак. Ако вече видиш, че тъпчеш на едно място, повече, от допостимото за теб и достойнството ти .. Отрежи му панделката и карай напред. Успех.
#423 2011-12-19 12:41:32
- mimi_vasileva
- Member
- Registered: 2011-01-07
Просто му пиши пак! Нищо не губиш !
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
#424 2011-12-19 17:56:39
- gabby13
- Member
- Registered: 2011-09-09
да нищо не губиш , пиши му още дна три пъти и ако пак не отговори вече го зарежи
#425 2011-12-19 21:09:43
- demito_didito
- Member
ммм не го познавам лично,но имам чувството ,че се държи така,само за непознати.Като гледам по друг начин се държи с приятелите си и може би в това е проблема/че аз не съм му приятелка/.Може той е така,само за хората ,които не познава.Струва ми се много мил и загрижен...Иначе пак ще му пиша, все пак виртуално е най-лесно!