#351 2011-10-02 19:15:04
- SmiLe_baby
- Member
- Registered: 2011-09-08
Re: Въпроси любов - Съвети.
Starless..Мерси мисля да му кажа наистина.. а и нямам много време да му мисля тази година кандидствам и едва ли ще се видим повече..Според вас как е по добре на живо да го питам или по скайп..Защото съм срамежлива и просто на живоо ее възможно много да се изложа..
ОБИЧАШ - предават те.. ДОБЪР СИ - използват те ВЯРВАШ - лъжат те..МАЧКАШ - уважават те.
#352 2011-10-02 19:32:48
#353 2011-10-02 19:43:37
- Starless
- Member
- From: ~Bloody Wonderland~
- Registered: 2010-07-05
И аз мисля, че на живо е по-добре. Може да си помисли, че се шегуваш по скайп....мъжете са идиоти понякога
[img]http://valenth.com/lab/10540509.png[/img][img]http://i101.photobucket.com/albums/m54/Codename042/StarlessMikuLPSig.png[/img][img]http://valenth.com/lab/1806097.png[/img]
#354 2011-10-02 19:46:24
- SmiLe_baby
- Member
Ами ок ще се опитам на живо..и ще видим какво ще се получи дано да събера смелост
ОБИЧАШ - предават те.. ДОБЪР СИ - използват те ВЯРВАШ - лъжат те..МАЧКАШ - уважават те.
#355 2011-10-02 19:52:32
- Starless
- Member
- From: ~Bloody Wonderland~
- Registered: 2010-07-05
Помисли си: "Ами, ако утре светът свърши?" :p
Късмет
[img]http://valenth.com/lab/10540509.png[/img][img]http://i101.photobucket.com/albums/m54/Codename042/StarlessMikuLPSig.png[/img][img]http://valenth.com/lab/1806097.png[/img]
#356 2011-10-03 19:51:42
- miminzetyyy
- Mrs. Soмеrhalдеr
- From: Пловдив
- Registered: 2009-06-26
Здравейте. Моята история е много дълга ,и предварително благодаря, на тези които ще си направят труда да прочетат.
С едно момче си пишем доста често по скайп. Познавам го лично , но той се премести в друго училище. И така пишем си вече от доста време и понякога подхвърля едни такива изрази от рода на : Как си маце или имаш ли си приятел, или хайде да се разхождаме. А в друг момент няма такива неща. Моля ви дайте ми съвет, защото усещам, че ЗА МЕН вече не е просто чат и наистина започвам да изпитвам чувства към него.
Според вас дали ме харесва?
#357 2011-10-03 20:42:32
- Cаssidy
- Member
- From: София.
- Registered: 2011-09-21
Здравейте. Моята история е много дълга ,и предварително благодаря, на тези които ще си направят труда да прочетат.
С едно момче си пишем доста често по скайп. Познавам го лично , но той се премести в друго училище. И така пишем си вече от доста време и понякога подхвърля едни такива изрази от рода на : Как си маце или имаш ли си приятел, или хайде да се разхождаме. А в друг момент няма такива неща. Моля ви дайте ми съвет, защото усещам, че ЗА МЕН вече не е просто чат и наистина започвам да изпитвам чувства към него.
Според мен си пробва възможностите, вероятно не си единствената на която казва: "Маце имаш ли си приятел". Случвало ми се е доста пъти и според мен излишно си губиш времето.
Когато ти предстои избор,
просто хвърли монета.
Това няма да ти даде верния отговор,
но момента, в който монетата е във въздуха,
вече знаеш на какво се надяваш повече.
#358 2011-10-04 17:36:33
- SuperHiro^^
- Member
- From: In the middle of nowhere...
- Registered: 2011-02-13
Еми имам един проблем. Малко започнах да харесвам най-добрия си приятел (това "малко" нали знаете какво ще стане )
Тъ... проблема е в това, че ние преди много се карахме... сега като почнахме училище той внезапно се промени и стана толкова мил и общо взето изобщо не сме се карали. Обаче това негово държание найстина ми харесва и аз започнах да го харесвам. Не мога да му кажа... просто сме преекалено добри приятели.
Незнам какво да правя!
Any idea what it is?!
[img]http://i53.tinypic.com/30c3wbk.gif[/img]
#359 2011-10-05 06:46:54
Еми имам един проблем. Малко започнах да харесвам най-добрия си приятел (това "малко" нали знаете какво ще стане )
Тъ... проблема е в това, че ние преди много се карахме... сега като почнахме училище той внезапно се промени и стана толкова мил и общо взето изобщо не сме се карали. Обаче това негово държание найстина ми харесва и аз започнах да го харесвам. Не мога да му кажа... просто сме преекалено добри приятели.
Незнам какво да правя!
По-добре не му казвай, може да го загубиш.
[img]http://29.media.tumblr.com/tumblr_m0wp7qHfRl1r5gctwo1_500.gif[/img]
this is how I spent my summer, Luke, wanting you.
#360 2011-10-16 16:46:21
- s0muchl0wey0u
- Member
- Registered: 2011-03-03
Да ти кажа и аз си пиша с такова момче, което ми говори така. Не му вярвам ,защото го виждвам всеки ден на даскало ,как ги заговаря всичките момиченца ,така че ако е само в някой случай и не си сигорна ,не прибързвай да изразиш чувствата за да няма после. " Абее ти от базик не разбираш ли ? " поне така мисля аз
Ако бях заменима щеше тя да те има много късно е вече как не го разбра ? <3
#361 2011-10-27 17:54:48
- poxleitner
- Member
Според вас дали ме харесва?Да ти кажа и аз си пиша с такова момче, което ми говори така. Не му вярвам ,защото го виждвам всеки ден на даскало ,как ги заговаря всичките момиченца ,така че ако е само в някой случай и не си сигорна ,не прибързвай да изразиш чувствата за да няма после. " Абее ти от базик не разбираш ли ? " поне така мисля аз
+1
Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.
#362 2011-10-31 16:58:32
Според вас дали ме харесва?Да ти кажа и аз си пиша с такова момче, което ми говори така. Не му вярвам ,защото го виждвам всеки ден на даскало ,как ги заговаря всичките момиченца ,така че ако е само в някой случай и не си сигорна ,не прибързвай да изразиш чувствата за да няма после. " Абее ти от базик не разбираш ли ? " поне така мисля аз
+1
И аз така мисля.
[img]http://29.media.tumblr.com/tumblr_m0wp7qHfRl1r5gctwo1_500.gif[/img]
this is how I spent my summer, Luke, wanting you.
#363 2011-11-03 19:12:26
- Going^Crazy
- Member
- From: Shumen
- Registered: 2011-09-10
Здравейте... Моята история е малко сложничка... Запознах се с едно момче във фейсбук като той ми писа , че много ме харесва... И така малко зарибявки и аз се влюбих в него... След няколко седмици тръгнахме и ходим вече 4 месеца, но за този период сме се видяли само 1 път тъй като сме от различни градове... Приятелките ми ми казват "Зарязвай го,ако те обичаше щеше да дойде да те види" , но аз адски много го обичам... Какво да правя?
По-добре да бъдеш кофти версия на себе си , отколкото бета версия на някой друг! ;]]
http://ask.fm/GabrielitaMaybe Питайте каквото и да е
#364 2011-11-13 10:34:33
- monnssy
- ChokoLate Cat
- From: Manhattan, New York
- Registered: 2009-06-09
Здравейте... Моята история е малко сложничка... Запознах се с едно момче във фейсбук като той ми писа , че много ме харесва... И така малко зарибявки и аз се влюбих в него... След няколко седмици тръгнахме и ходим вече 4 месеца, но за този период сме се видяли само 1 път тъй като сме от различни градове... Приятелките ми ми казват "Зарязвай го,ако те обичаше щеше да дойде да те види" , но аз адски много го обичам... Какво да правя?
Връзките от разтояние са почти невъзможни. Няма смисъл да си губиш времето.
..
I'll love you till the end of time
I'll wait a milion years.
Promise you'll remember that you're mine
#365 2011-11-13 12:15:05
- ~smiley___face~
- Member
Връзките от разтояние са почти невъзможни. Няма смисъл да си губиш времето.
Съгласна съм с теб, но понякога е просто невъзможно да забравиш някой. Ако като моя случай, с първата любов, е адски трудно да го забравиш тоя човек. Аз още не мога да го преодолея
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
#366 2011-11-13 12:31:03
- poxleitner
- Member
Това не е любов,зарязвай го този!
Не стига,че сте от различни градове и сте се виждали само 1 път в тези 4 месеца.
Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.
#367 2011-11-13 15:42:05
- ~malcho~
- Изгонен(а)
- Registered: 2011-09-12
Имам си приятел и ходим от известно време (кажи речи 2 месеца), но преди него излизах с едно друго момче и накрая се оказа че през цялото време се е базикал с мен. И сега с новия ми приятел имам чувството че е същото, че ме базика.Аз имам чувства към него,той също трърди че е така,но не съм сигурна че му вярвам. Какво да правя?
#368 2011-11-13 15:57:52
- monnssy
- ChokoLate Cat
Имам си приятел и ходим от известно време (кажи речи 2 месеца), но преди него излизах с едно друго момче и накрая се оказа че през цялото време се е базикал с мен. И сега с новия ми приятел имам чувството че е същото, че ме базика.Аз имам чувства към него,той също трърди че е така,но не съм сигурна че му вярвам. Какво да правя?
Какво разбираш под "бъзика се с мен" ?
..
#369 2011-11-13 16:13:22
- ~malcho~
- Изгонен(а)
- Registered: 2011-09-12
Еми че само ми казва че ме харесва а изобщо не е така нещо от сорта
#370 2011-11-13 20:16:05
Здравейте Усмивка Наскоро дойде ново момче в нашия клас ... Аз отсъствах когато той е дошъл ... Когато отидох на училище и го видях ... Всички го познаваха, както и той тях , но освен мен ... Мен ме беше срам да се запозная с него ... Дни наред не му казвах и думичка, той ме гледаше а аз се правех, че не го виждам ... След няколко дни започнах да го харесвам . Реших да говоря с него и си говорехме общи неща / без как се казваш, защото всички разбрахме как се казва и не вървеше да отида и да го питам как се казва / Забелязах, че от доста време погледите ни се засичат, по време на часовете ме гледа , върти се около мен и сме си говорили общи неща. Днес стана интересна случка, но не знам дали означава нещо. Имаме английски език. Стаята по АЕ е като амфитеатър / на стълбички Разсмиване / и аз стоя с моята най-добра приятелка и още едно момиче / тя също е нова в нашия клас, но е от септември при нас / и решихме да се преместим зад тях / той и едно момче стоят зад нас и това момче се премести при нас/ и ние трите решихме да се преместим зад момчето , което харесвам. И като се преместихме зад него и той веднага стана и се премести зад нас и така няколко пъти... Госпожата дойде и ни върна по местата Разсмиване По едно време чух, че някой ме вика отзад и това беше той ... Той се направи, че не ме е викал ... И така няколко пъти. След това имахме математика и той не спря да идва при мен ... Обаче нищо не ми казваше, само стои до мен .... Така е почти всеки час ...
Въпросът ми е: Какво е вашето мнение? Как трябва да подходя? Според вас харесва ли ме?
Благодаря предварително Усмивка
#371 2011-11-15 18:15:02
- monnssy
- ChokoLate Cat
Еми че само ми казва че ме харесва а изобщо не е така нещо от сорта
Това може да го направи само един умственоизостанал човек.. Недей да си губиш времето.
..
#372 2011-11-16 15:55:21
- nadin_asenova
- Member
- Registered: 2010-01-24
- Website
Влюбена съм в едно момче от 4 годинии .......... до сега той никога не е показал чувства към мен .. въпреки че до някъде знам че нямам шанс с него , продължавам да го искамм .. все още имам някаква малкаа надеждаа ...
[img]http://prikachi.com/images/71/6133071c.gif[/img]
#373 2011-11-16 16:26:42
- monnssy
- ChokoLate Cat
Влюбена съм в едно момче от 4 годинии .......... до сега той никога не е показал чувства към мен .. въпреки че до някъде знам че нямам шанс с него , продължавам да го искамм .. все още имам някаква малкаа надеждаа ...
Знаеш мнението ми по този въпрос..
..
#374 2011-11-16 18:52:27
- ~smiley___face~
- Member
Трудно е, но трябва да се откажеш от тази фикс идея, според мен.
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
#375 2011-11-18 20:20:53
- nadin_asenova
- Member
- Registered: 2010-01-24
- Website
Трудно е, но трябва да се откажеш от тази фикс идея, според мен.
Така е, но не ми е много лесно за съжаление
[img]http://prikachi.com/images/71/6133071c.gif[/img]