Pages: 1
#1 2011-10-25 08:01:33
- _muci_
- Member
- Registered: 2010-12-19
Re: психология
Здравейте! Молбата ми е някой по-запознат да ме светне в София и Пловдив например как се влиза с психология..има ли изпит, по какъв предмет и т.н.
С две думи ..дайте малко инфо за да ми стане по-ясно, гледах в сайтовете но там ми е сложно ..искам някой по просто казано да ми каже за какво става ?
Не знам какво точно да попитам и как иначе да обясня какво точно ме интересува ..извинявам се ако е неточно, надявам се все пак да сте ме разбрали : )
#2 2011-10-25 08:22:14
- black_dewill
- Изгонен(а)
- Registered: 2011-09-13
Една позната е там,значи системата за приемни изпити е много проста и е следната:
-Значи задължително има изпит с български и математика без тях има нулева вероятнос да влезеш където и да е
-Не знам до сега имала ли си часове в които ви преподават психология,но ще има и изпит за психологията какво знаем до сега) общо казано или както го наричат ОБЩА КУЛТУРА но все пак не знам извършвани ли са промени и не съм чак толкова запозната
DEWILL
Hahayh
#3 2011-10-25 08:25:54
- black_dewill
- Изгонен(а)
Най-добрия вариант е да се обърнеш към някой вътрешен човек,които може да ти изясни процедурата
DEWILL
Hahayh
#4 2011-10-25 08:50:28
- _muci_
- Member
- Registered: 2010-12-19
Една позната е там,значи системата за приемни изпити е много проста и е следната:
-Значи задължително има изпит с български и математика без тях има нулева вероятнос да влезеш където и да е
-Не знам до сега имала ли си часове в които ви преподават психология,но ще има и изпит за психологията какво знаем до сега) общо казано или както го наричат ОБЩА КУЛТУРА но все пак не знам извършвани ли са промени и не съм чак толкова запозната
Извинявай за глупавия въпрос, но все пак какво общо има математиката ..ако трябва да уточня там никаква ме няма ..
а за вътрешен нямам кого да питам .. някой ден ще се поинтересувам на място все пак, но засега искам да знам г/д за какво става ? за да си преценя..
#5 2011-10-25 08:57:42
- black_dewill
- Изгонен(а)
-Не знам до сега имала ли си часове в които ви преподават психология,но ще има и изпит за психологията какво знаем до сега) общо казано или както го наричат ОБЩА КУЛТУРА но все пак не знам извършвани ли са промени и не съм чак толкова запознатаИзвинявай за глупавия въпрос, но все пак какво общо има математиката ..ако трябва да уточня там никаква ме няма ..
а за вътрешен нямам кого да питам .. някой ден ще се поинтересувам на място все пак, но засега искам да знам г/д за какво става ? за да си преценя..
Ами всъщност може да се каже,че няма нищо общо математиката,но вече твърдели,че го признават като закон навсякъде да е задължителен изпит. Но не знам дали това е наистина така или са празни приказки от страна на министара на образованието
DEWILL
Hahayh
Pages: 1