#1 2011-09-04 20:41:23
- Alison Delaurentis
- Member
- Registered: 2011-02-25
Re: Косопад
От скоро почна да ми пада косата. Секи път като се реша и пада бая коса. Иии почвам да се притеснявам, попринцип имам гъста коса (е не си представяйте от най- гъстите ) принципно се изправям ама това лято да съм я изправяла максимум 4 пъти. Скоро се подстригвах и сега няма нито едно изгоряло или цъфнало кичурче. Колкото и да пада пак си седи каквато и да е била не намалява, питах фризиорката и тя ми каза, че е от възрастта ( 14г) обаче ми е притеснено и като тръгна да си реша косата го правя с някакъв страх. искам да ви питам има ли хора с такъв проблем, ако има как сте го избегнали или да ми препоръчате някакъв продукт против косопад. Ще съм ви супер благодарна
[img]http://i56.tinypic.com/219p8oz.gif[/img]
#2 2011-09-04 21:11:06
- dqvol4eto_666_ss
- Member
- Registered: 2010-11-26
моята коса е същата започна много брутално да пада но си купих един шампоан за косопад на "Билка" използвах го 2 седмици и спря да ми пада косата препоръчвам ти го но пък после имах пърхот
#3 2011-09-04 21:41:57
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
моята коса е същата започна много брутално да пада но си купих един шампоан за косопад на "Билка" използвах го 2 седмици и спря да ми пада косата препоръчвам ти го но пък после имах пърхот
Билката при мен никакъв ефект нямаше.Ако си изгаряш косата (преси, маши и т.н.) използвай спрей за термална защита и ако искаш кристали.Иначе за косопад - хинин.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич