#1 2011-09-04 20:41:23

Alison Delaurentis
Member
Registered: 2011-02-25

Re: Косопад

От скоро почна да ми пада косата. Секи път като се реша и пада бая  коса. Иии почвам да се притеснявам, попринцип имам гъста коса (е не си представяйте от най- гъстите  laugh ) принципно се изправям ама това лято да съм я изправяла максимум 4 пъти. Скоро се подстригвах и сега няма нито едно изгоряло или цъфнало кичурче. Колкото и да пада пак си седи каквато и да е била не намалява, питах фризиорката и тя ми каза, че е от възрастта ( 14г) обаче ми е притеснено и като тръгна да си реша косата го правя с някакъв страх.  искам да ви питам има ли хора с такъв проблем, ако има как сте го избегнали или да ми препоръчате някакъв продукт против косопад. Ще съм ви супер благодарна  blush

[img]http://i56.tinypic.com/219p8oz.gif[/img]

#2 2011-09-04 21:11:06

dqvol4eto_666_ss
Member
Registered: 2010-11-26

моята коса е същата  започна много брутално да пада но си купих един шампоан за косопад на "Билка" използвах го 2 седмици и спря да ми пада косата препоръчвам ти го  wink  но пък после имах пърхот   speechless

#3 2011-09-04 21:41:57

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

моята коса е същата  започна много брутално да пада но си купих един шампоан за косопад на "Билка" използвах го 2 седмици и спря да ми пада косата препоръчвам ти го  wink  но пък после имах пърхот   speechless

Билката при мен никакъв ефект нямаше.Ако си изгаряш косата (преси, маши и т.н.) използвай спрей за термална защита и ако искаш кристали.Иначе за косопад - хинин.

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook