- Index
- » Кош
- » Дайте съвет :)
Pages: 1
#1 2011-08-23 19:45:52
- niksan_908
- Member
- From: Дупница
- Registered: 2009-03-20
Re: Дайте съвет :)
Здравейте, Капризни! Понеже почти всички във форума сте момичета сте момичета разчитам на вашата помощ, за да реша следната ситуация...значи с едно момиче(от класа) сме приятели от доста време, по принцип си приказваме , после започнахме да ходим на уроци заедно(защото ще кандидатстваме едно и също)и се сближихме и сега сме си най-добри приятели, но в последно време мисля, че отношението ми към нея се промени и мисля, че наистина я харесвам..тя е изключително мила и внимателна с всички, но не обича да "занимава" другите с чувствата си и не мога да разбера да ли и тя има по-различно отношение към мен. В последните 3 седмици излизахме само двамата 2-3 пъти и си прекарахме добре, но аз се чувствах малко странно, както и да е....чудя се да ли директно да й кажа, че си падам по нея или да не й казвам....преди време беше с един с който доста грубо се разделиха и от тогава е някак резервирана в това отношение и се притеснявам да не ме отхвърли и да си развалим отношенията на приятели, но от друга страна ако и тя ме харесва ще бъде супер тъпо да изпуснеме този "шанс". По принцип съм доста наивен и ако някое момиче ме харесва почти винаги е трябвало да ми го каже ей така в лицето, защото не забелязвам "езика на тялото" и общо взето не разпознавам онова характерно държание на влюбеното ммомиче. И така надявам се да ми помогнете, на някои може да им се стори тъп проблема ми, но на истина искам да изляза от тази ситуация без да си развалим отношенията. ![]()
Умните си решават проблемите, а мъдрите не ги допускат!
http://kaprizen.com/forums/viewtopic.php?t=13497 <- снимките ми ![]()
#2 2011-08-23 19:55:58
- Breath Of Passion
- Bitchy mod

- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Според мен трябва да и кажеш.Не мисля, че ще си развалите отношенията, в крайна сметка тя би трябвало да разбере(независимо дали ще отговори на чувствата ти или не), че това да се чувстваш по различен начин към нея не зависи от теб.А и сте най-добри приятели, би трябвало да те разбере.
И сега ми хрумна друг вариант - освен да вметнеш между разговорите какво мисли за това приятелството м/у момче и момиче да прерасне в нещо повече(без да казваш,че говориш за вас конкретно), за да разбереш какво мисли по въпроса.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#3 2011-08-23 20:05:26
- forsakendidi
- Amazingღ

- From: Paris
- Registered: 2008-08-06
да,по добре й кажи какво изпитваш.по добре е да поемеш риск, а не след това да се чудиш дали си сбъркал като си си мълчал ![]()
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lltp07k9Hy1qen474o1_500.gif[/img]
[img]http://prikachi.com/images/394/4370394f.gif[/img]
Захапеш ли ме - разkъсвам те. Настъпиш ли ме - размазвам те!
#4 2011-08-23 21:28:18
- Brutallity
- Member

- From: София
- Registered: 2010-03-13
Изчакай да я заобичаш и си го излей всичкото.Право в лицето и.Първо ще седи като утрепана обаче после ще се замисли...и може и да се трогне.Успех ! ![]()
All lives end. All hearts are broken. Caring is not an advantage.
---- A morbid obsession in black and white.
-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.
#5 2011-08-24 08:30:09
- afi_rz98
- Member

- From: Rosewood ^^
- Registered: 2011-03-03
Изчакай да я заобичаш и си го излей всичкото.Право в лицето и.Първо ще седи като утрепана обаче после ще се замисли...и може и да се трогне.Успех !
Съгласна (y)
I've learned that people will forget what you said,people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel..
#6 2011-08-31 20:00:36
- miss_cute_kiss
- Member

- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Здравей пич,виждам,че си супер свестен,ще се опитам да ти помогна.
Ако си сигурен в чувствата си към нея,излезте на саме и поговори с нея на тази тема.НО НЕ БЪДИ ДИРЕКТЕН в никакъв случай,щом не обича да споделя чувства,предполагам,че ще е по-добре да поговорите за предишната и връзка,но ако ТЯ НЕ ИСКА НЕ НАХАЛСТВАЙ :Д ! Ако се отпусне поптай я дали е наранена и от тук вече идва сериозната част,ако каже ,,Да" остави я малко да си почине от него и да разбере,че може да ти се довери,но ако каже ,,Не изобщо" тогава можеш да и кажеш чувствата си,но по-много деликатен начин,ако ме разбираш. ![]()
Там вече зависи как ще реагира тя.
Ако има чувства към теб,супер ще бъде жестоко,ако няма не се терзай,и в двата случая печелиш
Първо можеш да спечелиш страхотно гадже,ако каже ,,Не" печелиш един страхотен приятел ![]()
Стискам палци. Успех пич ![]()
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#7 2011-08-31 20:05:59
- upotrebena_9664
- Member

- Registered: 2010-01-23
Здравей пич,виждам,че си супер свестен,ще се опитам да ти помогна.
Ако си сигурен в чувствата си към нея,излезте на саме и поговори с нея на тази тема.НО НЕ БЪДИ ДИРЕКТЕН в никакъв случай,щом не обича да споделя чувства,предполагам,че ще е по-добре да поговорите за предишната и връзка,но ако ТЯ НЕ ИСКА НЕ НАХАЛСТВАЙ :Д ! Ако се отпусне поптай я дали е наранена и от тук вече идва сериозната част,ако каже ,,Да" остави я малко да си почине от него и да разбере,че може да ти се довери,но ако каже ,,Не изобщо" тогава можеш да и кажеш чувствата си,но по-много деликатен начин,ако ме разбираш.
Там вече зависи как ще реагира тя.
Ако има чувства към теб,супер ще бъде жестоко,ако няма не се терзай,и в двата случая печелишПърво можеш да спечелиш страхотно гадже,ако каже ,,Не" печелиш един страхотен приятел
Стискам палци. Успех пич
Напълно съгласна :p Успех и от мен :p
Pages: 1
- Index
- » Кош
- » Дайте съвет :)