#1 2011-08-23 19:45:52

niksan_908
Member
From: Дупница
Registered: 2009-03-20

Re: Дайте съвет :)

Здравейте, Капризни! Понеже почти всички във форума сте момичета сте момичета разчитам на вашата помощ, за да реша следната ситуация...значи с едно момиче(от класа) сме приятели от доста време, по принцип си приказваме , после започнахме да ходим на уроци заедно(защото ще кандидатстваме едно и също)и се сближихме и сега сме си най-добри приятели, но в последно време мисля, че отношението ми към нея се промени и мисля, че наистина я харесвам..тя е изключително мила и внимателна с всички, но не обича да "занимава" другите с чувствата си и не мога да разбера да ли и тя има по-различно отношение към мен. В последните 3 седмици излизахме само двамата 2-3 пъти и си прекарахме добре, но аз се чувствах малко странно, както и да е....чудя се да ли директно да й кажа, че си падам по нея или да не й казвам....преди време беше с един с който доста грубо се разделиха и от тогава е някак резервирана в това отношение и се притеснявам да не ме отхвърли и да си развалим отношенията на приятели, но от друга страна ако и тя ме харесва ще бъде супер тъпо да изпуснеме този "шанс". По принцип съм доста наивен и ако някое момиче ме харесва почти винаги е трябвало да ми го каже ей така в лицето, защото не забелязвам "езика на тялото" и общо взето не разпознавам онова характерно държание на влюбеното ммомиче. И така надявам се да ми помогнете, на някои може да им се стори тъп проблема ми, но на истина искам да изляза от тази ситуация без да си развалим отношенията. smile

Умните си решават проблемите, а мъдрите не ги допускат!
http://kaprizen.com/forums/viewtopic.php?t=13497 <- снимките ми smile

#2 2011-08-23 19:55:58

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Според мен трябва да и кажеш.Не мисля, че ще си развалите отношенията, в крайна сметка тя би трябвало да разбере(независимо дали ще отговори на чувствата ти или не), че това да се чувстваш по различен начин към нея не зависи от теб.А и сте най-добри приятели, би трябвало да те разбере.

И сега ми хрумна друг вариант - освен да вметнеш между разговорите какво мисли за това приятелството м/у момче и момиче да прерасне в нещо повече(без да казваш,че говориш за вас конкретно), за да разбереш какво мисли по въпроса.

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#3 2011-08-23 20:05:26

forsakendidi
Amazingღ
From: Paris
Registered: 2008-08-06

да,по добре й кажи какво изпитваш.по добре е да поемеш риск, а не след това да се чудиш дали си сбъркал като си си мълчал smile

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lltp07k9Hy1qen474o1_500.gif[/img]
[img]http://prikachi.com/images/394/4370394f.gif[/img]

Захапеш ли ме - разkъсвам те. Настъпиш ли ме - размазвам те!

#4 2011-08-23 21:28:18

Brutallity
Member
From: София
Registered: 2010-03-13

Изчакай да я заобичаш и си го излей всичкото.Право в лицето и.Първо ще седи като утрепана обаче после ще се замисли...и може и да се трогне.Успех ! laugh

All lives end. All hearts are broken. Caring is not an advantage.

---- A morbid obsession in black and white.
-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.

#5 2011-08-24 08:30:09

afi_rz98
Member
From: Rosewood ^^
Registered: 2011-03-03

Изчакай да я заобичаш и си го излей всичкото.Право в лицето и.Първо ще седи като утрепана обаче после ще се замисли...и може и да се трогне.Успех ! laugh

Съгласна  (y)

I've learned that people will forget what you said,people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel..

#6 2011-08-31 20:00:36

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

Здравей пич,виждам,че си супер свестен,ще се опитам да ти помогна.
Ако си сигурен в чувствата си към нея,излезте на саме и поговори с нея на тази тема.НО НЕ БЪДИ ДИРЕКТЕН  в никакъв случай,щом не обича да споделя чувства,предполагам,че ще е по-добре да поговорите за предишната и връзка,но ако ТЯ НЕ ИСКА НЕ НАХАЛСТВАЙ :Д  ! Ако се отпусне поптай я дали е наранена и от тук вече идва сериозната част,ако каже ,,Да" остави я малко да си почине от него и да разбере,че може да ти се довери,но ако каже ,,Не изобщо" тогава можеш да и кажеш чувствата си,но по-много деликатен начин,ако ме разбираш. smile
Там вече зависи как ще реагира  тя.
Ако има чувства към теб,супер ще бъде жестоко,ако няма  не се терзай,и в двата случая печелиш smile Първо можеш да спечелиш страхотно гадже,ако каже ,,Не" печелиш един страхотен приятел smile

Стискам палци. Успех пич smile

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#7 2011-08-31 20:05:59

upotrebena_9664
Member
Registered: 2010-01-23

Здравей пич,виждам,че си супер свестен,ще се опитам да ти помогна.
Ако си сигурен в чувствата си към нея,излезте на саме и поговори с нея на тази тема.НО НЕ БЪДИ ДИРЕКТЕН  в никакъв случай,щом не обича да споделя чувства,предполагам,че ще е по-добре да поговорите за предишната и връзка,но ако ТЯ НЕ ИСКА НЕ НАХАЛСТВАЙ :Д  ! Ако се отпусне поптай я дали е наранена и от тук вече идва сериозната част,ако каже ,,Да" остави я малко да си почине от него и да разбере,че може да ти се довери,но ако каже ,,Не изобщо" тогава можеш да и кажеш чувствата си,но по-много деликатен начин,ако ме разбираш. smile
Там вече зависи как ще реагира  тя.
Ако има чувства към теб,супер ще бъде жестоко,ако няма  не се терзай,и в двата случая печелиш smile Първо можеш да спечелиш страхотно гадже,ако каже ,,Не" печелиш един страхотен приятел smile

Стискам палци. Успех пич smile

Напълно съгласна :p  Успех и от мен :p

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook