#1 2011-08-11 15:47:42

ketty_cat
Member
From: ~y0ur dreams~
Registered: 2010-12-03

Re: Корнелия

8:00 сутринта телефонът на Корнелия звани
  ...Дзънн ....Дзънн...
-Ох,Кой може да е по това време? .....
Корнелия:-Ало?
Бриджит:-Корни аз съм Бръджит.
Корнелия:-Бриджит какво те накара да ме събудиш толкова рано?
Бриджит:-Мат си идва днес.
Корнелия:-Радвам се за него както и за теб.. Уаа (прозя се),но мисля да довърша съня си
Бриджит:-Как може да спиш?
Корнелия:-А ти как може да не спиш?
Бриджит:-Обадих ти се с добро намерение,..а ти какво направи?Развика ми се сякаш съм ти марионетка!!Няма да го бъде вече събуждаш ме в 5:00 Вечерта,а аз по съвсем нормално време те събуждам,за да ти съобщя нещо! angry  АРГЪХ (ядоса се)
Корнелия:-Моля?!Я не ми се сопкай така миличка.Какво толкова "скъпия ти Мат" се върща.. Този олигофрен,боже боже не разбирам какво толкова виждаш в него  wondering Ама както и да е !Само да ти кажа, не ми говори така защото ще се носи друга слава за теб wink Корнелия ядосано затвори телефона. След това запали една цигара взе една чаша с кафе и излезе на терасата. (и си мърмореше)
-Как може Бриджит да ми се сопка така.Не й ли е малко неудобно?!Със цялото си нахалство се управдава с ме,че аз във 5:00 съм я събудила заради Еди, мога да кажа,че тя ми викаше в кафенето -Корни,Корно,Корни толкова се вълнувам за Еди веднага щом пристигне в града ми се обади! Но както и да е.Толкова съм й бясна и както казах,че и излезе друга слава. Имам ВЕЛИК план. Корни изпуши цигарата си влезе в стаята си облече се и дотърча по стълбите до долния етаж,където свари родителите си и брат си да закусват и каза
-Днес ще пропусна закуска имам важна работа
Семейството:-Върни се на време
Корни се обади по телефона на Стейси и каза (доволно) :
-Ще отмъщаваме
-Ооо,да,обади се на правилния човек!Довлоно отговори Стейси
-Но на кой ще отмъщаваме? попита Стейси
-Бриджит!!Щастливо отговори Корнелия
И така оговориха си среща и седнаха на кафе

-Какъв е планът ти? Попита Довлоно Стейси
-Ще се сбием  mm и ще си поговорим малко. Каза Корнелия

Корнелия си вади телефона и изпраща СМС до Бриджит

Независимо къде си ВЕДНАГА ела зад Лидо  Чакам те имаме недовършена работа.

Бриджит чете СМС и звани на Корнелия

...Ще видим какво ще стане с онази..

...Дзън ...Дзънн...
Бриджит е.-каза Корнелия и вдигна телефона

-Защо ми званиш?Ядосано пита Корнелия
-Корни видях СМС който ми изпрати и ..
Корнелия прекъсна Бриджит
-Като го видя какво направи по въпроса?Чакам те зад Лидо имаш 5 минути!!
И Корнелия затвори телефона.

Следва продължение ..
Тази история вече е писана от мен

[img]http://img33.glitterfy.com/11141/glitterfy1124713T120D31.gif[/img]Нов собственик

#2 2011-08-11 15:57:40

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

1 - Не ми хареса.
2 - пише се звЪни, идва от звЪн, освен ако не казваш звАн..
3 - Това Корнелия, Бриджид, Корнелия, Бриджит ме изнерви, а това "Бриджит:-Корни аз съм Бръджит." (като изключим, че дори името е объркано) звучи странно, щом казва аз съм Бриджит, няма да е комшийката Стойка от 2 етаж, я!
4 - -Ще се сбием   и ще си поговорим малко. Каза Корнелия - Първо ще се бият, после ще говорят?Това е едно толкова зряло решение! laugh А и УЖ са приятелки тея двете, да им имам приятелството..
wasntme  wasntme  wasntme  |-)  wasntme  wasntme

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#3 2011-08-11 15:57:44

moni4ka_21
Member
From: Nostalgia
Registered: 2008-12-30

Историята ти не ми хареса. Има си определен пример за писане на произведения, а при теб той липсва. Естествено, може да се направят изключения, но те са в случай, че човека, който пише историята е много добър и му се получава. С тези емотикони няма да стигнеш до никъде. Аз нямам нищо против по една, най-много две в цялата история, но доста съфорумници не го одобряват (включително и аз). Не може така да пишеш еди какво си (прозява се). Не знам къде си била и в училище, но пряката реч също не се пише така. Ето един пример:

Корнелия:-Радвам се за него както и за теб.. Уаа (прозя се),но мисля да довърша съня си.

- Радвам се за вас, но мисля да довърша съня си. - казах аз и се прозях лениво.
Не всеки става за писател, първо почети малко книжки и тогава се пиши, по друг начин не става. Нищо лично, критиката е пътя към усъвършенстването.

Draco Dormiens Nunquam Titillandus.

#4 2011-08-11 16:03:22

ketty_cat
Member

Не ме притеснява чак толкова.. аз исках да убия времето,но благодаря за съветите..поне в поезията ме бива

[img]http://img33.glitterfy.com/11141/glitterfy1124713T120D31.gif[/img]Нов собственик

#5 2011-08-11 16:05:01

ketty_cat
Member

Не знам къде си била и в училище, но пряката реч също не се пише така. Ето един пример:

Ами то не е до училището, понеже знам правилата за пряка реч

#6 2011-08-11 16:12:28

slavencetyy
Member
From: ...
Registered: 2010-07-08

Такаа, нека и от мен малко критики:

1-во- има доста правописни грешки
2-ро - тези реплики, които слагаш в скоби като (прозява се) можеш спокойно да ги замениш както каза moni4ka_21.
3-то - някои сравнения не са правилни като това : Бриджит:-Обадих ти се с добро намерение,..а ти какво направи?Развика ми се сякаш съм ти марионетка!!  Може, разиграва ме като марионетка, но не и това.  smile
4-то - като цяло в историята няма нищо интригуващо, няма описания и т.н., явно това не ти е призвание. Не искам да се обиждаш.  smile

Life sucks when you have a good heart. You help too much, you trust too much, you give too much and most importantly YOU LOVE TOO MUCH ...

http://data.whicdn.com/images/32646632/ … _large.gif

#7 2011-08-11 16:15:18

ketty_cat
Member

Не няма проблеми не се обиждам.Попринцип не пиша толкова грешно и безсмислено,но вчера един мой роднина почина и от тогава ми става нещо  sad

#8 2011-08-11 16:27:13

ketty_cat
Member

То аз самата докато го поствах виждах грешките wink

#9 2011-08-11 16:55:46

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Не няма проблеми не се обиждам.Попринцип не пиша толкова грешно и безсмислено,но вчера един мой роднина почина и от тогава ми става нещо  sad

Съжалявам за роднината ти, но на всеки се случва.Не трябва да позволяваш това да те спира да се развиваш. wink Аз от личен опит знам колко е трудно, но няма как и такива неща се случват.Само напред и нагоре. wink hug  smile

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#10 2011-08-11 17:03:01

smiley_butterfly
Member
Registered: 2010-08-26

Не ме грабна историята. Както казаха по-горе има доста правописни грешки. Само ще добавя, че "със" се пише само когато следващата дума започва със С или З (:
" Със цялото си нахалство се управдава с ме,че аз във 5:00 съм я събудила заради Еди, мога да кажа,че тя ми викаше в кафенето " .

#11 2011-08-11 17:05:39

ketty_cat
Member

Само ще добавя, че "със" се пише само когато следващата дума започва със С или З (:
"  .

да видях,наясно съм със всички грешки,но нали казах,че още не съм се съвзела ;х

#12 2011-08-11 18:27:50

pami7o
Unstσppαblє ♥
From: КъДеТо ИсКаМ.
Registered: 2010-12-29

Аз не разбрах за какво става дума.Имаш правописни грешки.
(arrow) Бриджит:-Корни аз съм Бръджит.
(arrow) -Какъв е планът ти? Попита Довлоно Стейси.

Имаш грешки .. Бриджит а не Бръджит rofl
-попита доволно Стейси.  А не Попита Довлоно Стейси.

I feel it everyday it\'s all the same
It brings me down but I\'m the one to blame
I\'ve tried everything to get away
So here I go again
Chasing you down again
Why do I do this?

#13 2011-08-11 18:31:55

Extazy Baby
Member
Registered: 2011-02-23
Website

Не ми хареса. Има ли смисъл да казвам кое не ми хареса ? На мнението на останалите съм. Избери си друго занимание. Просто не ти се получава.

П.П. Писането на изрази като "нищо лично" и "не се обиждай" не променят чувствата от изреченото преди или след тях.
Хах, и все пак - Нищо лично.

"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski

#14 2011-08-11 19:03:35

ECheth
Member
From: Jingletown
Registered: 2011-01-16
Website

Не ми хареса. Разбирам, че си била разстроена, когато си я писала, но все пак... Иначе продължавай с поезията, много ти е добра!  smile

we are all in the same game, just different levels, dealing with the same hell, just different devils

#15 2011-08-11 19:31:15

fenfantazi_
Member
From: London, UK
Registered: 2011-03-10

Съжалявам, но и на мен не ми хареса.Прилича ми не на история, а на сценарий на филм... sad

__________________________'BEING SINGLE DOESN'T MEAN
_______________________THAT YOU'RE WEAK,
_______________________IT MEANS THAT YOU ARE STRONG ENOUGH
_______________________TO WAIT FOR WHAT YOU DESERVE'

______________________________________________- Niall Horan

#16 2011-08-11 19:32:20

moni4ka_21
Member
From: Nostalgia
Registered: 2008-12-30

Когато пишеш, за да удавиш мъката си, пиши стихове, или кратки описания на чувствата си. Веднъж направих такова излияние и доста се хареса, ако се интересуваш пиши, ще го намеря, за да видиш за какво става дума, не че съм с голямо самочувствие или си вярвам, че много мога да пиша, но това е одобрено не само от хора тук, а и такива, които пишат и са наясно кое е хубаво и кое не струва.
Мисълта ми беше, че когато си тъжен и пишеш е най-добре да пишеш кратки неща свързани с болката ти. Безсмислено е да се опитваш да правиш тийн разказ докато се чувстваш така. Съжалявам за роднината ти.

Draco Dormiens Nunquam Titillandus.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook