Pages: 1
#1 2011-08-11 15:47:42
- ketty_cat
- Member
- From: ~y0ur dreams~
- Registered: 2010-12-03
Re: Корнелия
8:00 сутринта телефонът на Корнелия звани
...Дзънн ....Дзънн...
-Ох,Кой може да е по това време? .....
Корнелия:-Ало?
Бриджит:-Корни аз съм Бръджит.
Корнелия:-Бриджит какво те накара да ме събудиш толкова рано?
Бриджит:-Мат си идва днес.
Корнелия:-Радвам се за него както и за теб.. Уаа (прозя се),но мисля да довърша съня си
Бриджит:-Как може да спиш?
Корнелия:-А ти как може да не спиш?
Бриджит:-Обадих ти се с добро намерение,..а ти какво направи?Развика ми се сякаш съм ти марионетка!!Няма да го бъде вече събуждаш ме в 5:00 Вечерта,а аз по съвсем нормално време те събуждам,за да ти съобщя нещо! АРГЪХ (ядоса се)
Корнелия:-Моля?!Я не ми се сопкай така миличка.Какво толкова "скъпия ти Мат" се върща.. Този олигофрен,боже боже не разбирам какво толкова виждаш в него Ама както и да е !Само да ти кажа, не ми говори така защото ще се носи друга слава за теб
Корнелия ядосано затвори телефона. След това запали една цигара взе една чаша с кафе и излезе на терасата. (и си мърмореше)
-Как може Бриджит да ми се сопка така.Не й ли е малко неудобно?!Със цялото си нахалство се управдава с ме,че аз във 5:00 съм я събудила заради Еди, мога да кажа,че тя ми викаше в кафенето -Корни,Корно,Корни толкова се вълнувам за Еди веднага щом пристигне в града ми се обади! Но както и да е.Толкова съм й бясна и както казах,че и излезе друга слава. Имам ВЕЛИК план. Корни изпуши цигарата си влезе в стаята си облече се и дотърча по стълбите до долния етаж,където свари родителите си и брат си да закусват и каза
-Днес ще пропусна закуска имам важна работа
Семейството:-Върни се на време
Корни се обади по телефона на Стейси и каза (доволно) :
-Ще отмъщаваме
-Ооо,да,обади се на правилния човек!Довлоно отговори Стейси
-Но на кой ще отмъщаваме? попита Стейси
-Бриджит!!Щастливо отговори Корнелия
И така оговориха си среща и седнаха на кафе
-Какъв е планът ти? Попита Довлоно Стейси
-Ще се сбием и ще си поговорим малко. Каза Корнелия
Корнелия си вади телефона и изпраща СМС до Бриджит
Независимо къде си ВЕДНАГА ела зад Лидо Чакам те имаме недовършена работа.
Бриджит чете СМС и звани на Корнелия
...Ще видим какво ще стане с онази..
...Дзън ...Дзънн...
Бриджит е.-каза Корнелия и вдигна телефона
-Защо ми званиш?Ядосано пита Корнелия
-Корни видях СМС който ми изпрати и ..
Корнелия прекъсна Бриджит
-Като го видя какво направи по въпроса?Чакам те зад Лидо имаш 5 минути!!
И Корнелия затвори телефона.
Следва продължение ..
Тази история вече е писана от мен
[img]http://img33.glitterfy.com/11141/glitterfy1124713T120D31.gif[/img]Нов собственик
#2 2011-08-11 15:57:40
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
1 - Не ми хареса.
2 - пише се звЪни, идва от звЪн, освен ако не казваш звАн..
3 - Това Корнелия, Бриджид, Корнелия, Бриджит ме изнерви, а това "Бриджит:-Корни аз съм Бръджит." (като изключим, че дори името е объркано) звучи странно, щом казва аз съм Бриджит, няма да е комшийката Стойка от 2 етаж, я!
4 - -Ще се сбием и ще си поговорим малко. Каза Корнелия - Първо ще се бият, после ще говорят?Това е едно толкова зряло решение! А и УЖ са приятелки тея двете, да им имам приятелството..
|-)
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#3 2011-08-11 15:57:44
- moni4ka_21
- Member
- From: Nostalgia
- Registered: 2008-12-30
Историята ти не ми хареса. Има си определен пример за писане на произведения, а при теб той липсва. Естествено, може да се направят изключения, но те са в случай, че човека, който пише историята е много добър и му се получава. С тези емотикони няма да стигнеш до никъде. Аз нямам нищо против по една, най-много две в цялата история, но доста съфорумници не го одобряват (включително и аз). Не може така да пишеш еди какво си (прозява се). Не знам къде си била и в училище, но пряката реч също не се пише така. Ето един пример:
Корнелия:-Радвам се за него както и за теб.. Уаа (прозя се),но мисля да довърша съня си.
- Радвам се за вас, но мисля да довърша съня си. - казах аз и се прозях лениво.
Не всеки става за писател, първо почети малко книжки и тогава се пиши, по друг начин не става. Нищо лично, критиката е пътя към усъвършенстването.
Draco Dormiens Nunquam Titillandus.
#4 2011-08-11 16:03:22
- ketty_cat
- Member
Не ме притеснява чак толкова.. аз исках да убия времето,но благодаря за съветите..поне в поезията ме бива
[img]http://img33.glitterfy.com/11141/glitterfy1124713T120D31.gif[/img]Нов собственик
#5 2011-08-11 16:05:01
- ketty_cat
- Member
Не знам къде си била и в училище, но пряката реч също не се пише така. Ето един пример:
Ами то не е до училището, понеже знам правилата за пряка реч
#6 2011-08-11 16:12:28
- slavencetyy
- Member
- From: ...
- Registered: 2010-07-08
Такаа, нека и от мен малко критики:
1-во- има доста правописни грешки
2-ро - тези реплики, които слагаш в скоби като (прозява се) можеш спокойно да ги замениш както каза moni4ka_21.
3-то - някои сравнения не са правилни като това : Бриджит:-Обадих ти се с добро намерение,..а ти какво направи?Развика ми се сякаш съм ти марионетка!! Може, разиграва ме като марионетка, но не и това.
4-то - като цяло в историята няма нищо интригуващо, няма описания и т.н., явно това не ти е призвание. Не искам да се обиждаш.
Life sucks when you have a good heart. You help too much, you trust too much, you give too much and most importantly YOU LOVE TOO MUCH ...
#7 2011-08-11 16:15:18
- ketty_cat
- Member
Не няма проблеми не се обиждам.Попринцип не пиша толкова грешно и безсмислено,но вчера един мой роднина почина и от тогава ми става нещо
#8 2011-08-11 16:27:13
- ketty_cat
- Member
То аз самата докато го поствах виждах грешките
#9 2011-08-11 16:55:46
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Не няма проблеми не се обиждам.Попринцип не пиша толкова грешно и безсмислено,но вчера един мой роднина почина и от тогава ми става нещо
![]()
Съжалявам за роднината ти, но на всеки се случва.Не трябва да позволяваш това да те спира да се развиваш. Аз от личен опит знам колко е трудно, но няма как и такива неща се случват.Само напред и нагоре.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#10 2011-08-11 17:03:01
- smiley_butterfly
- Member
- Registered: 2010-08-26
Не ме грабна историята. Както казаха по-горе има доста правописни грешки. Само ще добавя, че "със" се пише само когато следващата дума започва със С или З (:
" Със цялото си нахалство се управдава с ме,че аз във 5:00 съм я събудила заради Еди, мога да кажа,че тя ми викаше в кафенето " .
#11 2011-08-11 17:05:39
- ketty_cat
- Member
Само ще добавя, че "със" се пише само когато следващата дума започва със С или З (:
" .
да видях,наясно съм със всички грешки,но нали казах,че още не съм се съвзела ;х
#12 2011-08-11 18:27:50
- pami7o
- Unstσppαblє ♥
- From: КъДеТо ИсКаМ.
- Registered: 2010-12-29
Аз не разбрах за какво става дума.Имаш правописни грешки.
(arrow) Бриджит:-Корни аз съм Бръджит.
(arrow) -Какъв е планът ти? Попита Довлоно Стейси.
Имаш грешки .. Бриджит а не Бръджит
-попита доволно Стейси. А не Попита Довлоно Стейси.
♥
I feel it everyday it\'s all the same
It brings me down but I\'m the one to blame
I\'ve tried everything to get away
So here I go again
Chasing you down again
Why do I do this?
#13 2011-08-11 18:31:55
- Extazy Baby
- Member
- Registered: 2011-02-23
- Website
Не ми хареса. Има ли смисъл да казвам кое не ми хареса ? На мнението на останалите съм. Избери си друго занимание. Просто не ти се получава.
П.П. Писането на изрази като "нищо лично" и "не се обиждай" не променят чувствата от изреченото преди или след тях.
Хах, и все пак - Нищо лично.
"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski
#14 2011-08-11 19:03:35
Не ми хареса. Разбирам, че си била разстроена, когато си я писала, но все пак... Иначе продължавай с поезията, много ти е добра!
we are all in the same game, just different levels, dealing with the same hell, just different devils
#15 2011-08-11 19:31:15
- fenfantazi_
- Member
- From: London, UK
- Registered: 2011-03-10
Съжалявам, но и на мен не ми хареса.Прилича ми не на история, а на сценарий на филм...
__________________________'BEING SINGLE DOESN'T MEAN
_______________________THAT YOU'RE WEAK,
_______________________IT MEANS THAT YOU ARE STRONG ENOUGH
_______________________TO WAIT FOR WHAT YOU DESERVE'
______________________________________________- Niall Horan
#16 2011-08-11 19:32:20
- moni4ka_21
- Member
- From: Nostalgia
- Registered: 2008-12-30
![]()
Когато пишеш, за да удавиш мъката си, пиши стихове, или кратки описания на чувствата си. Веднъж направих такова излияние и доста се хареса, ако се интересуваш пиши, ще го намеря, за да видиш за какво става дума, не че съм с голямо самочувствие или си вярвам, че много мога да пиша, но това е одобрено не само от хора тук, а и такива, които пишат и са наясно кое е хубаво и кое не струва.
Мисълта ми беше, че когато си тъжен и пишеш е най-добре да пишеш кратки неща свързани с болката ти. Безсмислено е да се опитваш да правиш тийн разказ докато се чувстваш така. Съжалявам за роднината ти.
Draco Dormiens Nunquam Titillandus.
Pages: 1